Leta

2015-09-18 07:09

Fantastika, aš gyva. Tarsi būčiau nusimetusi nuo nugaros kokias penkias girnapuses. Jei tai ir neilgam - vie tiek atokvėpis ir juo džiaugiuosi. Dabar tik toks akmenėlis šaldo paširdžius, kad taip dar ir jis išnyktų...
Pradedu suprasti ką duoda terapija. Ten galima atkurti save sąmoningai. Labiausiai mane pritrenkė atsiradęs pajautimas, kad tai, kas man atrodo nepajudinama siena, kalnas ar Damoklo kardas, kuris jau krenta sukurta mano pačios.

Leta

2015-09-18 07:09

Niekada visko nenumatysi, gal ir neverta stengtis. Dar iki to laiko tikrai gali sutaupyti dalį tų pinigų. Vien galvojimas kaip bus smagu, padėtų tau išgyventi ilgą rudenį ir žiemą. Kaip dabar sako, tai būtų investicija į save:-)

Roberta

2015-09-18 06:09

Ar Jūs turite tikslą? Sako, kad greičiau iš depresijos išlipama, kai žmogus turi tikslą. Vakar skaičiau knygą rdquo;Vienuolis, kuris pardavė Feraryrdquo;. Ten irgi rašo apie tikslus gyvenimo. Dabar mąstau...Šiaip knygelė yra verta dėmesio tokiems depresikams, kaip mums:) ir pratimų, ir patarimų, ir šiaip pamąstymų gerų.Tų knygų pas mane kalnai.Jau nunešiau velniop jas, bet kažkaip netikėtai sau pačiai per pastarąsias dvi savaites net 4 tokio pobūdžio įsigijau. Yra jose gero, tik galima pasiklysti kartais tarp idėjų.Nors..tikra išmintis kažkaip sukrenta į kelis pagrindinius dalykus. Bet viena yra teorija, o kita-praktika. Reikia visa tai įgyvendinti praktiškai ir dar..jei to neperėjai pats, labai gali būti sunku priimti, suprasti kartais, patikėti...Perskaitai-ir kaip nuo žąsies vanduo.O jei tau iš tikro reikia, jei esi tai jau iškentėjęs-randi ir patiki ir darai.Sako-kai mokinys pasiruošęs, mokytojas pats ateina..

Roberta

2015-09-18 06:09

Pusę to smagumo man suteiktų žmonės, kurie organizuoja tą kelionę, ypač vadovė.ten tokie įdomūs žmonės važiuoja..dvasiškai labai stiprūs.Vat, žmogeli ir susiduri su problema. Bijau aš tokio dalyko-kai atsitinka , kas blogo, o tu tiesi ranka į artimųjų pusę ar valstybės, kad sušelptų...neatsakinga atrodo.Kaip senolės sakydavo-laidotuvėm reikia turėti:))Juokas juokais, bet... tai darbo gali netekti, tai šeimoj nelaimė, brrr, tpju, tpju, tpju....

Roberta

2015-09-18 05:09

Gavau įdomų pasiūlymą važiuoti į Egiptą 2 sav. su viena įdomia grupe. Ak, bet reiktų atiduoti paskutinius pinigus, kuriuos esu pasitaupius...Taip noriu, bet bijau pasielgti lengvabūdiškai...

Roberta

2015-09-18 04:09

Pusantro mėnesio tai nėr daug, bet labai faina, kad po jo jau geryn, nes įsijausti į tai labai pavojinga. Kai viskas tarsi įsigraužia į kūną, sielą, protą, jau pernelyg sunku ką pakeisti, reikia daug valios, o jos depresikai ir neturi:(Toks požymis depresijos-nėra jėgų niekam . Tad labai gerai iš visų jėgų stengtis gelbėtis ko nėra išsiplėtusi ta liga. Rude, o gal Tau tik reikėjo poilsio, paliūdėti, pabūti vienai. Tai nėra blogai, kartais to reikia. Taigi-pirmyn mergaitės:)Lyja...

zunda

2015-09-17 20:09

D
Nesupratau, tu atsisveikinai visam laikui, aar tik trumpam pabėgai ?

O man šią naktį taip norisi perskaityti draugišką žodį. Ne tik norisi, net ir būtina. Deja, naktinėtojų jau nėra.

violla

2015-09-17 20:09

Nu, gražu...kas taip anksti sumiega??? Ai-jai-jai...:)))))))))))

rude

2015-09-17 18:09

Pusantro mėnesio nieko negalėjau daryti. Apatija, neviltis, liūdesys, neapykanta sau. Gal tai depresija. Dabar pradėjau sportuoti, ir jaučiu, vėl akyse šviesėja.
Gera skaityti jūsų žinutes, jausti, kad ir jūs kaunatės, bijote, bet nežiūrint į tai einate pirmyn.Nėra kito kelio, tik suvokti savo gyvenimą, save, ieškoti savo vietos pasaulyje.

studente

2015-09-17 17:09

Individualiai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių