Vilte

2015-12-24 14:12

Sveiki visi , kaip smagu paskaityti, per tas sventes parasytus zodzius, tuo metu pasijauti, kad nesergi depresija,bet istikruju taip nera, ji yra, bet stengiesi ja vyti nuo saves...ir as pastoviai viska dirbu per negalia.
Gaila, kad negaliu susitikti su jumis rytoj, nes dirbu, tikiuosi, gal kita kartely darysite susitikima, tai butinai busiu, tik reikes zinoti pries kokia savaite, kad galeciau suderinti del darbo.As taip pat esu paprastas zmogeliukas, turiu drauge, kuri sirgo gilia depresija as ja supratau, o ji manes nesupranta, net pasijuokia.Bet ta liga juk gali ir atgal sugrizti...Pasakiau as jai ,kad noriu susitikti su sio forumo zmonemis, tai ji juoktis is manes pradejo.O as is jos nesijuokiau, kai ji buvo ties bedugnes krasto, ji norejo iseiti is sio pasaulio...padejo gydytojai, as ja palaikiau, bet dabar as jos nesuprantu, kodel gali juoktis is kito zmogaus sergancio depresija?

sniega

Ne visada blogiausias priešas, piktesnis už gerus draugus...
Aš už tuos, aš su tais, kurie visuomet kalbėjo tiesą.
Ir jūsų forumui linkiu harmonijos, o kiekvienam čionai užeinančiam sveikatos ir kuo didesnės VILTIES...ies..es.s.........

viollaa

Paklydusi žvakė kreiva
Mėnesienos gelsvoj plokštumoj,
Kalno prieglaudoj žemės spalva
Atsispindi šešėlio kaktoj.

Ar stebuklų miražais tiki?
Povestuvinėm vėjo kelionėm?
Toj sušalusioj gruodžio pily
Pasislėpusios laimės ieškojom.

Ir tikėjom, kaip tiki vaikai:
"Taip gražiai elegantiškai sninga"..
Jeigu lauki, galbūt, ir ateis
Nors ta laimė - dažnai apgaulinga

viollaa

Nepasisekė:) Pirma parašiau, po to prisiregistravau. Ir viskas dingo, ech..

* * * * * * *

Su ŠV. Kalėdom!
Truputį liūdna.. Daug tų Kalėdų praėjo ir niekas negrįžo, net nesustojo..
Trapu, laiko-prasmės kontekste..

Roberta

2015-12-24 13:12

Tai tikrai pasveiksit, jei mylite žmones...bet kaip Jūs gebate būti linksma, kai Jums blogai?aš tai, kai buvo labai blogai, tik lindėjau ir liūdėjau, vengiau žmonių, nes jaučiaus niekam tikusi, niekam reikalinga.sunku suvaidinti mielą ir linksmą.Nors, žinoma, žinojau, kad turiu padaryti darbus,turiu pareigų, turiu bendrauti kažkaip, dariau tai, bet suvaidinti linksmos-tai niekaip...

Roberta

2015-12-24 12:12

Skaitau ir matau, kad Jūs, Viola, esate geras žmogus. patyrusi ir galinti kitiem padėti. laikykitės.Jūs tiek daug darote ir širdy išlaikiusi gerumą, o sergant depresiją tai nėra lengva, kai dažnai būti atstumtas,kai verčiamas būti fainu ir linksmuoliu. Puiku, kad Jūsų širdyje yra daud tyrų dalykų. Jūs tikra šaunuolė, kad gebate ir kitus sušildyti, įkvėpti. manau ir Pasveikusioji gali daug pagelbėti, ir Leta ir kiti. Svarbu , kad judėtumėte į priekį, viens kitą peremdami. sveikatos Jums ir ištvermės. Kai žmogus randa save, randa draugų-jis jausis laimingas ir dvasinės ligos jo nekamuos, o fizinius negalavimus tikrai lengviau nugalėti. Su šv. Kalėdom visus:)

vi

2015-12-24 09:12

Raminta, sveikinu sulaukus Šv. Kalėdų ir neblogos diagnozės! Aiški, tikrai „nemirtinos“ ligos, diagnozė turėtų sugrąžinti Jums dvasinę ramybę. Kad paliko vartoti raminančius – irgi gerai – Jus pati turite pajausti, kada juos bus galima švystelti į šiukšliadėžę. Juolab, kad, kaip pati rašėte, kartą taip jau buvo nutikę. O „manksta, manksta , manksta...“, beje, dar be to yra ir serotonino šaltinis. Serotoninas, primenu, yra tokia medžiaga, esanti :-) arba ne... :-( galvos smegenyse, nuo kurios kiekio priklauso mūsų nuotaika – daugiau serotonino – geresnė nuotaika. :-)

Kitus, čia užklystančius, taip pat sveikinu su Šv. Kalėdomis ir linkiu susigrąžinti arba surasti dvasinę ramybę. Ir nesirkit niekuo!

violla

2015-12-24 08:12

Labas rytas. Kaip sakiau, aš ryto nekenčiu, nes nežinau, kaip „susitarsiu“ su diena.Vakaras-tai mano metas.Aš jį sugebu užpildyt taip, kad gyvenimas visai dar nieko. Guru, Tu jaunesnis už mane, bet išgyvenimai man labai pažįstami savyje. Be visa ko,aš dažniausia gyvenu taip pat „per negaliu“.Ačiū naujai parašiusiai Mėtai. Ateikite dažniau pas mus ir parašykit savo-viskas,gi, gyvenime randa atitikmenų.

doppelgänger

2015-12-23 23:12

Keliauju, dar vien keliauninko prisižūrėjau, iki

www.youtube.com/watch?v=9c8an2XZ3MU

doppelgänger

2015-12-23 23:12

zundai

Tikrai nesimiega. Tik dabar pastebėjau tavo įrašą. Grybauju naktyje. Tradiciškai, apie penktą ryto eisiu miegot.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių