mia

2015-04-03 09:04

Gal kas kencia nuo derealizacijos po panikos ataku? Man tai pirma karta pasireiske, bet labai nervina. Jau praejo kelios savaites, praeidineja, bet jei ir vel uzeis panikos ataka(va ka tik vos nebuvo), tai vel panirsiu i ta transa...Nebegaliu jau...HELP!!!

Vilte

2015-04-03 07:04

norejau paklausti ar daug kam yra tokia busena, kad ryte atsikelus jautiesi pavargusi, be energijos, nerimas , itampa jaugiasi ir taip visa dienele, dar ta busena yra, kad jauciuosi as nesavo kune, koki darba nudirbti ir yra sunku, bet eini per prievarta.Jei taip ,kam darosi, kaip planuojat savo dienotvarke?

aaa

2015-04-03 04:04

Kam cia rasineti kad zudytis norite? Tam yra psichologai arba zudykites tada nes tas rasinejimas tik akis bado.

Ar

2015-04-02 11:04

Ar galima isproteti is noro iseiti is gyvenimo?

guru

2015-04-02 09:04

Atsiprasau,bet as cia viesai nenoriu perdaug atvirauti,nes pasikeite labai daug kas.
Bet zinokit,kad norint medituoti nebutina uzsiimti kokia tai joga.Bet pasportuot kazkiek tai reikia.

jo

2015-04-02 09:04

nenorek turet toki bybi nes užknis negyvai.

Martynas

2015-04-01 18:04

As pradejau lankyti psichoterapija, bet pirma karta tai kazkaip pasirode kaip paprastas pokalbis. Gydytoja isklausinejo viska apie mano gyvenima iki smulkmenu, nors ir per pirma konsultacija mes apie gyvenima kalbejom. Nezinau gal ateityje bus aiskiau, bet manau kad tai tik pinigu svaistymas.

rita

2015-04-01 16:04

Sveiki visi, buvau truputį užsikasus darbais, tai neturėjau laiko rašyti, bet skaitydavau visada. Šiandien iš tolo visai netyčia pamačiau savo buvusį draugą (tą nelemtą psichiatrą) siaubas kaip suspaudė širdį, dar per mažai laiko praėjo kad jį pamirščiau, ji taip nervuosiuosi tai vėl man užeis nerimas..Negaliu to sau leisti...

saulė

2015-04-01 15:04

Kaip psichoterapija. Ar yra koks efektas?

Martynas

2015-04-01 09:04

As negaleciau to ivardyti baime, kas su manim vyksta, gal tiesiog stengiuosi jaustis gerai, bet kazkaip esu susikoncentraves i kvepavimo problema, pradedu ivairiai kvepuoti, ne dustu, o pradedu galvoti apie tai ir negaliu sunormalizuoti tai letai, tai greitai pradeu kvepuoti. Nuo to jauciuosi labai blogai, negaliu minciu nukreipti, nors ir labai stengiuosi. Viskas pablogejo kai klonasepama meciau pries savaite, bet nenoriu pre jo grizti, tad kentesiu, manau, kad tai laikina ir man pageres. Dar savaitgalyje vaziuoju i Estija, gal siek tiek jaudinuosi, kad nesijausciau blogai kelioneje.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių