dalia

2015-04-09 07:04

Mane kamuoja nerimas. Israse fluanxol 1 mg ryte, gal kiek ir padeda, bet visumoj jauciuosi vistiek nekaip :(

Viktorija

2015-04-09 06:04

Pries metus mane labai daznai kankino panikos priepoliai. Kreipiausi i psichoterapeuta. Jis, zinoma, man israse vaistu, nuo kuriu, mano manymu, panika dar labiau padidejo. Galop isaiskejo, kad pas mane skydliaukes hiperfunkcija.
Taip, kad neskubekite is saves daryti psichiniu ligoniu ir pasitikrinkite skydliauke...

dalia

2015-04-08 18:04

Gal kas geret fluanxol? Kaip jis veikia? Ar tai stiprus vaistas? Ar nemazina darbingumo? Prasau pasidalinkit.

liepa1

2015-04-08 08:04

Atrodo patekome i uzburta rata, is kurio sunku issokti... Vargina ligos, vartojame vaistus, viena gydome, kita gadiname. Negalime gyventi be vaistu, bet vaistai taip pat negerai...
Ka daryti?
Visi siulo ivairius papildus, kurie galetu jums padeti, bet kaip pasirinkti?
Stai ir Profesorius Jurgis Bredekis sako, kad Rytu Medicina turi buti integruota i vakaru medicina, Sios dvi medicinos turetu dirbti kartu.
Kaikuriais atvejais Vakaru medicina yra toliau pazengusi nei Rytu: tai gydant uminiu uzdegimu procesus, ligas, kurioms būtinas chirurginis ar kitoks ekstremalus gydymas, siekiant issaugoti zmogaus gyvybe. Taciau mes blogiau susidorojame su chroniniais ir sisteminiais susirgimais, kuriu daugeli laikome tiesiog nepagydomais. Siuo atveju kinų medicina gali duoti tai, ko mes neturime.

Kinai turi daugybe gamykleliu, kuriuose yra gaminami ivairus preparatai, kurie turetu padeti sergantiems. Vienos jos yra geresnes, kitos blogesnes, o trecios tiesiog sarlatanai. Taciau kiekviena kalba apie save kaip apie pacia geriausia Kinijoje.
Kaip atskirti? Tai pastebejo ir Medicinos profesorius J.B., kuris labai vertina Rytu medicina. Jis sako, kad Rytu medicinos kursas turi buti destomas medicinos universitete. Ten studentams turi buti isaiskinta kaip atskirti kompanijas, kuriu produktais verta naudotis.
Bet kaip atskirti mums dabar? Pagal kokius pozymius?
As taip pat susipazinau su viena kinu kompanija (nes kaip ir jus turiu sveikatos problemu), kurios konsultantas Lietuvoje yra Medicinos Mokslu Daktaras, profesoriu pulmonologas A. Gamperis. Manau, kad tai leidzia manyti, kad tai ir yra tas pozymis. Nemanau, kad Mokslu daktaras gadintu savo reputacija blogais produktais.
Kadangi pati naudoju tuos produltus ir mano seima naudojasi, mes matome visa eilei teigiamu rezultatu. Be to girdime ir is kitu apie gerus rezultatus.
Gal ne visiems padetu musu peparatai 100%, bet daugelis manau gautu teigiamus rezultatus taip pat.
Jei liga yra isisenejusi, tai ir gydymas butu ilgesnis. Todel reiktu is anksto apsispresti pradeti nauja gydyma su musu preparatais ar ne.
Nuo ko reiktu pradeti? Nuo musu gydytojo, t.y. musu tradicines medicinos gydytojo, kuris yra susipazines su musu preparatais. Jei musu gydytojas matys, kad musu preparatai jums nepades, tai jis taip ir pasakys. Jei jis paskirs jums preparatus, tai jau tikrai nepasakys, kad turite iskarto nutraukti iprastus vaistus, nebent tie vaistai jums butu labai kenksmingi. Musu kompanijos preparatus galite naudoti lygiagreciai su savo vaistais, taciau jusu vaistu doze bus palaipsniui mazinama ir veliau ju jums nebereikes.
Visko negaliu pasakyti, nes nesu medike ir nezinau. Tik matau, kad musu kompanijos peparatai veikia. Zinau, kad jie yra pakankamai brangus, tikrai nenoriu pasinaudoti kitu nelaimemis, todel pati pirkdama sau 40% pigiau, nes esu ivykdziusi kompanijos reikalavimus, perleisiu jums ta pacia kaina (neuzdirbdama). Galiu uzrasyti jus pas musu gydytojus, kol kas dar ir profesorius A. Gamperis konsultuoja, bet girdejau, kad jis ruosiasi isvaziuoti trumpam laikui i uzsieni skaityti paskaitu apie Kinu Medicina.
Rasykite man : liepa1@yahoo.com

lina

2015-04-07 14:04

ar kas esate vartoje Zyprexa vaistus? Ar tai stiprus vaistas

Lori

2015-04-07 14:04

Gal kas geret Grandaxina ka galit pasakyt kaip supratau tai jis yra daug svelnesnis nei kiti vaistai ir nemigai netinka ji galima tik diena vartot.

Martynas

2015-04-07 13:04

man ziuriu irgi kazkas darosi su tom emocijom, nebepasitikiu savimi nors tu ka. Dar savaitgalyje buvom su sese i estija nuvaziave tai toks susikaustes buvau, kad iki siol nebegaliu atsipalaiduoti, teisiog kazkas verzia krutine ir uzgniauzia kvapa. Dar meciau antidepresantus, raminancius, nes nuo ju man jau bloga. Siandien mama pazadejo mane nuvesti pas pazistama seimos gydytoja, nusprendem kad pas psichiatrus nebevaiksciosiu, nes jie daugiau nieko nemoka kaip tik pinigus uzsiprasyti ir apie gyvenima pakalbeti kai gyvenime nieko ir netruksta o problemos kazkur progresuoja. Dar beje anoreksija prasidejo, labai prastai valgau ir atrodo kad tuoj visai nebevalgysiu. Na reikia laukti geresniu dienu, nes nuo visko man jau tikrai galas :(

mia

2015-04-07 07:04

Velnias, ir vel nepasirasiau :D. Mia

gidaspo

2015-04-06 16:04

as jau pora savaiciu vartoju homeopatija nuo PA, geriu B grupes vit. Neurorubina ir PIRACETAMA. Dar labai trumpai naudoju viska, bet jau pagerejima jauciu. Pirma savaite tai PA paastrejo, bet sake, kad ir nuo homeopatiniu prep. taip turi buti. Taciau dabar tikrai PA suretejo ir simptomai daug lengvesni. Tiesa, per sventes teko viena karta Xanax po liezuviu deti, nes buvau tokioje vietoje ir tarp tokiu zmoniu, kurie man tiesiog isprovokavo senus blogus prisiminimus ir galbut netgi buvo pirmuju PA priezastimi gilioje praeityje.Reiketu gl kazkaip pradeti dometis autogeninem treniruotem, skaiciau daug straipsniu, sako kad efektyvu. Bet ci atik kai esi ramioj busenoj, tada gali pradeti praktikuoti tokius dalykus. O kai nerimas ir panikos priepuoliai purto visa lyg elektros kedeje sedetum, kai atimtas protas ir gebejimas suvokti realia aplinka ir savaji AS tada tikrai ne iki treniruociu ;)))Ka jus manot apie autogenines treniruotes, gal kas mokate ta technika ir naudojate?

gidaspo

2015-04-06 16:04

laikykites visi, zinokit, kad tie PA yra iskreiptos nimtys, neatitinkancios tikros realybes, kaip taisykle, tos mintys visuomet buna labai baosios ir tragiskos, kas ir ivaro mus i pastovaus nerimavimo, susirupinimo del " o kas butu, jeigu...."? ir panasaus tipo pastoviai pasamoneje kirbanciu klausimu. Reikia gyventi cia ir dabar, o kas buvo ir kas bus tai Dievo valioje. Ir visada ivyks tai, kas turi ivykti nepriklausomai nuo to ar "maitinsime" savo pasamone "siaubais" ar ne. Padeda meditacija, malda. As daznai save raminu mastydamas apie Kristaus kancia. Juk Jis buvo zydu karalius ir Dievo sunus ir tiek iskentejo. Tai gi, mes tik zmones, ir turime po kruopele kancios, tam ir duotas TIKEJIMAS VILTIS IR MEILE, kad lengviau tas kancias galetume mesti savo varganu kunu. Nezinau, gal ka tik praeje sventes cia mane tokiems pamastymams ikvepe, jei kam palengves paskaicius, bus VALIO, o jei ka erzins, tai tiesiog nekreipkite demesio. Visi mes turime atrasti savo kelius ir savo tiesas. Taciau visvien viskas grindziama tikejimo principu. Tikekite tik tuo, kas gera ir amzino dziaugsmo ir nusvitimo laukimu. Visviena, viena diena patirsime amzinos laimes pilnatve. Visiems stiprybes ir svaikatos. Bukite su viltimi

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių