Danutė

2015-01-31 08:01

Airema, vaistų jam beveik neįmanoma įsiūlyti, kai būna blaivas, nebent slapčiomis, kad nebūtų toks nervotas. be to vaistus suleisdavau prieš detoksikaciją, kad neišpešiotų lašelinių. Kai buvo paskyręs vaistus gydytojas iš Kauno, ilgai nevartojo, bet paskui įsiuto, išbėgo gerti, sudaužė mašiną. Reiškia tie vaistai nepadėjo. Labiausiai tai padėjo Minesotos programa Vilniuje, nes jis tik nuo tada suprato, kad yra tikrai alkoholikas. Dabar jau yra krikščioniškų reabilitacijos centrų, kaip pav. Linksmakalnyje, kur irgi dirba pagal Minesotos programą, bet ten dar yra diegiami ir moraliniai dalykai, tikėjimas, neleidžiama net rūkyti. tada nežinojau, kad yra tokių centrų, gal neseniai susikūrė. Šiuo metu vėl žada apsilankyti AA, bet niekada nieko nesugalvoja pats, visada aš turiu prikalbinti ir ne visada pasiseka, kartais už tai susilaukiu smurto ir patyčių. Labai už jį meldžiuosi, kad Dievas apšviestų jam protą ir jis pats norėtų išsilaisvinti nuo tos baisios priklausomybės.

Danutė

2015-01-30 16:01

Gal gydymas pagal Šičko metodą yra Šiauliuose. Labai prašau parašykite.

Danutė

2015-01-30 13:01

Girdejau ir is kitu, kad Sicko metodas labai geras ir efektyvus, bet mano vyras nenori apie tai ne girdeti. Nebent tuo metu , kai reiketu vaziuoti butu labai girtas ar uzmigdytas kokiais migdomaisiais, galetume nuvezti i Vilniu. Bet tam reikia pasitaupyti pinigu, nes kai geria po 10 dienu, vos besugraibome ant bulkos. Net tikrai emiau svajoti, kad ji gal nuvezt kazkaip uzmigdyta ir abiem kartu praeiti ta kursa, sako, kad ir negerianciajam pravartu. Bet ar bus nauda, jei pats nenori? Siaip tai buna labai agresyvus dazniausiai. Siaip tai ten kiekviena diena nepriima, turi uzsiregistruoti is anksto. As jau buvau ji ir uzregistravusi, bet jis nevaziuoja.

Dina

Atsiprašau, su Deimantu sutinku...

Dina

Sutinku su Dariumi-matyt tikrai dievas vieniems padeda , o kitiems ne....

Danutė

2015-01-30 09:01

Su vyro alkoholizmu gyvenu jau 15 metų. Prikalbinau koduotis ir ne vieną kartą. Naudojome akupunktūrą, prikalbinau vyktį priklausomybių centrą gydytis pagal Minesotos programą, lankė AA grupę, bandė gydytis pas vieną gydytoją Kaune vaistais. Vėliau atrodė, kad gelbsti kuriam laikui detoksikacija su lašelinėmis, bet ir jos nebepadeda. Kartais nebeturiu vilties. skaičiau vokiečių knygoje apie vaistus akamprosatą (kampralis). vaistinėse jų nėra. Kažkur skaičiau, kad Vilniuje jau gydo tokiais vaistais, bet ar padėtų. Ką daryti, jei nieko nedarau, jis degraduoja, o noriu, kad vaikai galėtų mokytis. Jis yra gabus, bet kai geria, visas verslas žlunga. Šiauliai.

deimantas

2015-01-30 07:01

Kai pasakau saviskiam,kad esu laimingas,nes pasiekiau sava dugna,jie ne visai mane supranta.Gaila,kad jie neskaito siu puslapiu.Ne visiem Dievas leidzia matyt ji pasiekti.

deimantas

2015-01-30 07:01

Uzjauciu.Siurpas eina.Mastau:nepasieke savojo dugno?O gal jis buvo priskiriamas prie saikingai vartojanciu?Idomus dalykas tas "savo dugnas".Atleiskit.

rima

2015-01-29 10:01

Jau vasario 16 bus metai, kai praejau Sicko metoda. Galite kalbeti ir siulyti visokius metodus, bet tiesa ta, kad blaivybe yra didziausia vertybe, nesvarbu kokiu metodu pasiekiama. Esu laiminga, tokiios laime neturejau anksciau. Gal kada vaikysteje buvau tokia laiminga. Dabar visos dienos geros, as uztikrinta, kad ryt bus gerai. Svarbiausiai, kad po metodo 10-ties dienu gali testi bendravima ir mokymasi klube, kur susirenkama ketvirtadieniais.Gyvenimo kokybe pasikeite taip, kad nesvajojau. Atsivere tiek galimybiu darbe, dvasiniame tobulejime. Ryskeja visokie gabumai. Turiu nora veikti, prapuole tinginyste, apatija. Tikras zydejimo metas, pavasaris. Linkiu isbandyti.

liveta

2015-01-28 16:01

Asta(technologe)norėčiau su tavim susirašinėti, nes taip norisi su kaikuo apie tai kalbėtis ir dalintis savo mintimis. Aš jau 10 metų gyveny su alkoholiku ir vis tikiuos kad ateis ta diena kai viskas bus okey

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių