lina

2015-05-23 17:05

Man irgi skydliauke itare,nustebau kaip man ja tyre.Laukiau eiles apie du men.Ateinu,o gyditoja rankom kakla paciupinejo ir sako;nieko nera.Nusivyliau as Karoliniskiu poliklinika.Paziuresiu kaip psichologai cia dirba.Kai ateinu,tai rekia;greitai,greitai.Patenku pas tokius specelistus,tai galvoju,kad vel gyvensiu be ju,nes kantrybes neturiu.

lina

2015-05-23 17:05

Mane visi gazdino,kad kai pradesiu gerti antidepresantus,tai jau prapulsiu.Pazistami siule eiti pas ekstrasensa Azanova.Taip padeda trumpam.Labai nuostabus zmogus,bet ne visiems matyt tinka.Jo pagalba taip ir tempiau taip ilgai.Dabar nieko taip netrokstu,kaip pasveikti.Buvau linksma,kas pazinojo mane sako,kad pasikeiciau.O anksciau juokiausi is visko.Zodziu noriu grizti i 2001.

dalia

2015-05-23 13:05

Paskaiciau apie ta samozdrav. parasyta graziai. jei tai tiesa, tai tikrai reiketu isbandyti. ir kainas radau daug mazesnes. esme tame, kad to prietaiso deka visos organizmo lasteles geriau aprupinamos deguonimi. reikes paklausineti pas bendeadarbius, gal kas turi ar zino ar girdejo ka.

lina

Deognazavo man,kad gili depresija,ir panika.

lina

Sveiki.Cia rasau pirma karta.As jau penki metai,kaip kenciu panikos priepolius. Kentejau,laukiau kada viskas pasibaiks,bet pamaciau,kad be pagalbos neissikapstysiu.Prasidejo viskas nuo pirmu skirybu.Dabar turiu gera vyra ir galvojau,kad viskas praeis,bet ne,savaime tai nepraeina.Padariau visus tyrimus kiek imanoma,sako sveika.Laukiau keleta metu kol dave nukreipima pas pschijatra.Jau dvi savaites geriu cipralex.Ar kam padejo.

guru

2015-05-23 06:05

Praeis nevienas desimtmetis kol ta visuomene supras,kad psichines ligos tokios pacios kaip ir kitos ligos,ir ,kad nera ko smergti ar bijoti del to,kad zmogus serga kuria istu psichiniu ligu.

as

2015-05-22 20:05

galima pasveikti. ir turite pasveikti patys. tai reikalauja labai daug valios ir viokiu kitokiu pstangu ir ne visi sugeba tia padaryti. todel psichologai ir psichotarepeutai tik gali nukreipti teisingu keliu. o ar tu juo eisi ar visgi nieko nedarysi ir palusi cia jau tavo reikalas. kazkas jau cia sake o as pakartosiu kad auksines piliules nuo sios ligos deja nera kolkas. tik pats turi suprasti ir kovoti su savimi per negaliu.

rita

2015-05-22 19:05

O dėl nedarbingumo lapelio tai jį duoda šeimos gydytojas, aš nueinu pasakau kad nerviškai išsekau, išrašo xsanax 10 dienų ir duoda nedarbingumą

rita

Aš vieną kartą darbe pasiguodžiau bendradarbėm kai man buvo panikos priepolis, tai po to karto net kavos niekas negeria iš to pačio puodelio kur aš gėriau, sako jog čia ta durnė prieš tai gėrė, dar užkrės kokia psichoze, ne į akis žinoma, bet aišku aš kelis kartus netyčia išgirdau, dar skaudžiau buvo, nuo to laiko kad ir koks sunkus būtųt priepuolis, kenčiu ir šypsausi kol jėgos leidžia, kol kas pavyksta gerai.

rita

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių