tadas

2015-03-28 14:03

Idomus straipsnis apie dantu tiesinima
www.pasveik.lt/naujienos/dantis-kartu-su-vaiku-tiesina-ir-tevai/33409

Greta

2015-03-27 17:03

Net neisivaizduoju kiek kainuos tas uzdejimas breketo, neklausiau. Nes Ruta db serga, tai sesele tik ikiso viela (ta kur nukritus buvo) ir sake kad uzdes pati ortodonte tada kai verzt reiks, tai jauciu jau pinigine tevam labiau teks pakrapstyt. :( O cia jus rimtai kad breketu nuemimas 800lt? :O :O Ziauru..

Agnė

2015-03-27 09:03

sindi,jau man zinok drauge kai pripasakojo kad jos ten pazistamai kaip skaudejo ir kraujai is lupu vare,ten aceit drasko tie breketai baisiausiai.viskas cia labai normalu,aisku dantys tokie suspausti ir atrodau kaip zuvis su ispustom lupom tokio:)))bet draugas sake kad graziai atrodau ir vakar visi kas mate tik gyre ir sake kad puosia jie mane:))) visai patinka man jie:)))

Agnė

2015-03-26 10:03

as einu siandien detis breketus.labai bijau,nes prisiskaiciau ir pripasakojo kad toks skausmas kad net nuskausminamus reiks gert.uz valandos turiu iseiti o drebu nenormaliai.o gal kas nesioja keramikinius breketus ar liezuvinius?kadangi mano vaikinas nori issitiesinti dantis bet breketu paprastu nesides.gal galit kas papasakoti kaip nesiojasi tie keramikiniai ir liezuviniai?gal ir kaina mazdaug galit pasakyti?

Klaipediete

2015-03-25 06:03

Beje, Greta, labai įdomu, ar tau dabar kainuos tas nukritusio breketo užklijavimas???

Klaipediete

2015-03-25 06:03

Greta, žinok ir man panaši bėda nutiko...Niekada neturėjau tarpo tarp priekinių dantų (viršuj) bet kai tik uždėjo breketus pats pirmasis tiesinimo rezultatas: tarpas tarp dantų!!!Vaizdas dabar baisesnis nei buvau be breketų:( Pergyvenau, bet galvoju, kaip yra yaip...Pergyvent reikės tada, jei viskas atrodys blogai kai nuims, o db reikia tik kantriai laukti...

Greta

2015-03-24 20:03

O man tai dar ir toks nutikimas buvo:po mokyklos grįžusi namo nusišypsojau prieš veidrodi ir sustingau. Mano tarpas tarp dantų ne pamažejo o dar labiau PADIDĖJO! Prikišau liniuote prie tarpo, ir ką jūs manote? Man nepasirodė, o iš tiesu tarpas padidėjo 1mm. Aišku gal ir nedaug, bet juk breketus dėjau ne tam kad tarpas didėtų, o mažėtų... Gal kam nors panašiai buvo? Beje vėl nukrito breketas, valgant šokoladą, rytoj važiuosiu užsidėti naują. Jei atvirai, jau taaip atsibodo tos problemos su dantim kad ką aš žinau..

Klaipediete

2015-03-24 07:03

mergyte21, aš omeny turėjau ne permatomus, o nesimatančius retencinius aparatus(po breketų nuėmimo) tie nematomi tai vielelė dedama iš dantų vidinės pusės...
O šiaip žinokit man atrodo, kad visas tiesinimo procesas sustojo, dantukai nebejuda:(

storulike

2015-03-19 15:03

man pries 10 dienu priklijavo breketus, ir jau matosi rezultatas, kasidien jauciu kad kai kurie dantys juda is vietos, labai dziaugiuosi, tikiuosi, kad neilgai teks nesiuoti :)

xx

2015-03-09 23:03

negalvok nesamoniu sindi, neistversi :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių