kriste

2015-11-08 13:11

Beja Nerijau, man daktarai sake, kad jau galiu planuot apsigyvent klinikose ir invalido vezymeli jau galiu paplanuot. Be viskas manau priklauso nuo tikejimo, as niekad netikejau, kad sergu sia liga ir vijau mintis tolyn. Praejo 5 metai-kol kas viskas normaliai, tfu tfu tfu, kad neprisisneket. As jau 100 proc. buvau isitikinus, kad nesergu ir vel ant mano biednos galvos uzgriuvo tos mintys. Kaip dabar su jom susitvarkyt-nezinau. Bet bus matyt. Sekmes

kriste

2015-11-08 12:11

Ir as manau, kad si liga is niekur neatsiranda. Papasakosiu savo istorija-tuo metu as rasiau diplomini darba, laukiausi vaiko ir dar buvo 100 rupesciu, tiesiog pervargau, labai sunkiai pernesiau gimdyma ir po jo ilgai nekaip jauciausi-ivairios komplikacijos ir tt. Viena diena pradejo neveikti veido nervai, nuejau pas dantiste-sako protini danti reikia traukti, nes tipo kazkas blogai. O kai ji man istrauke, sekancia diena atsiduriau klinikose su veido paralyzium, negalejimu paeit ir dar visokiu nesamoniu.Itare encefalita. Dare milijona tyrimu ir nerado jokio atsakymo, po 3 menesiu dare magnetini ir rado 1 zidini, o vienas zidinys nepatvirtina IS. Po to 3 metus stebejo ir nutare, kad ne IS. Per tuos metus man pradejo skaudet nugara, itare isvarza, o vakar nuejau pas neurologa, sako butinas magnetinis, nes atsirado nauju IS pozymiu, labai susilpnejo kaire ranka ir tie nugaros skausmai itare, kad nuo to paties. Taigi vakar patyriau soka antra karta ir dar negaliu su tuo susitaikyti.Labai sunku

Anonimas

2015-11-08 11:11

sergu is 20 metu tik dabar skyre interferona gal galit patart ar duos gerero ar bus po ju dar blogiau
patarkit jei kas esate susidures isanksto dekoju

Rūta

2015-11-08 10:11

Sveiki, kaip sveikatos?

donata

2015-11-08 10:11

Edita II,
O tu besilaikydama tos tau rekomenduotos dietos, ar naudoji kokius nors maisto papildus? Ir kaip su kalciu? Nes pieno tai niekam neleidžia :) Žinau, kad Tulčina sako, kad karvė negeria pieno ir visvien jai kalcio užtenka. Bet kažkaip manęs neįtikina...

Patricija

2015-11-08 08:11

Na pabandysiu paprasyti, kad atsiustu, tik nezinau kada ji tai padarys, nes labai jau letu apsuku:))

kriste

2015-11-08 08:11

Sveiki, man 27 metai ir jau 5 metai as kovoju su sia neapsakoma liga. Beja iki siol ji man nepatvirtinta. Pries 3 metus ja patvirtino, po to paneige.As jau pradejau tiket, kad jos nera. Ir stai vakar nueinu pas neurologa, del stuburo skausmu ir man pranesa-pas tave vel atsirado visi IS pozymiai, beja as ir pati mati tuos pozymius. Beja viskas prasidejo po gimdymo, vos tik issikapanojau po jo (labai sunkiai) ir stai man priepuolis ir puse metu ligoninese, per 3 metus siaip ne taip atsistatau ir vel ta zinia vedanti i nevilti.

ridas

2015-11-08 07:11

Daiva ms, tavo dar pernai issakytas mintis apie IS gydyma patvirtina cia minimas australu gydytojas. Kodel tavo komentaru nerandu? dar nespejai perskaityt?

ridas

2015-11-08 07:11

Vytautui. Mini turima baseina Kaune, ka turejai omeny? Gal reportaza per TV ? Buvau tam baseine Shilainiuos, ir su treneriu susitikau, tikrovej visiskai kitaip! Ilgais laiptais be atramu gali uzlipti tik sveikas, treneris su lankytojais elgiasi kaip su nekenciamais keturkojais, su IS ten nera nei vieno

Vytautas

2015-11-08 00:11

ACIU DAIVA,-straipsnis tikrai vertas demesio
Reiktu kad LISS DAUGIAUI PAKOVOTU del RESPUBLIKINIO REABILITACINIO CENTRO serganciuju IS ,butinas BASEINAS,-Kaunas ji turi su geru treneriu,kurio vaikas turi negalia.Butini ir konpensuojami papildai Omega 3,Melgama...-taip kam nebukim Memes o LApkriti PAREIKALAUKIM kai
bus SEIME SUSITIKIMAS,....CIA BUS KONKRECIAU
Visiem sekmes,ir gerai perziemoti ir sulaukti
PAVASARIO
Linkiu konstruktyviai DISKUTUOTI-SEKMES?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių