Rūta

2015-11-10 19:11

sutinku, kad ligos priezastis-stiprus imunitetas

nerijus

Sveiki,
norečiau papasakoti apie įtariamos ligos pradžią. Kažkur apie š.m. kovo mėn. pajutau, kad tirpsta rankos (labiau dešinė). Iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet vasarą pajutau dar vieną simptomą - lankstant sprandą per visą kūną lyg "elektra" nueidavo. Tad apie liepos mėn. kreipiausi į terapeutą. Jis prirašė siuntimų pas įvairius gydytojus, bet tik ne pas neurologą. Man tyrė skydliaukę, inkstus, prostatą... Galų gale man prirašė "sprando radikulitą" ir skyrė fizioterapijos kursą. Kelias savaites po masažų ir kt. pratimų, jaučiausi neblogai, bet prieš rudenį vėl pradėjo tirpti rankos. Spalio mėn. kažkur peršalau ir savaitę pragulėjau namie su temperatūra. Nukritus temperatūrai, nutariau išeiti į lauką. Tada pajutau, kad dešinė koja, lyg ne mano - kažkaip keistai ji valdėsi. Tada nieko nelaukęs sekančią dieną nuėjau pas terapeutą. Šį kartą jis nusiuntė tiesiai pas neurologą. Gygytoja jau per pirmą vizitą pasakė, kad man reikia gultis į ligoninę tyrimams, nes ji įtaria "labai blogą ligą". Tris savaites laukiau eilės į nervų skyriu, dar savaitę ligoninėje laukiau eilės prie branduolinio aparato, kol praeitą penktadienį man padarė "atominę smegenų nuotrauką". Ten buvo matyti tokia nedidelė balta dėmytė, kurią gydytoja pavadino "židiniu"...
Tad tokia mano pradžios istorija. Dabar guliu ligoninėje, kur man atlieka "kraujo valymą". Va gydytoja buvo gera, savaitgaliui išleido namo...

nerijus

Sveiki,
norečiau papasakoti apie įtariamos ligos pradžią. Kažkur apie š.m. kovo mėn. pajutau, kad tirpsta rankos (labiau dešinė). Iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet vasarą pajutau dar vieną simptomą - lankstant sprandą per visą kūną lyg "elektra" nueidavo. Tad apie liepos mėn. kreipiausi į terapeutą. Jis prirašė siuntimų pas įvairius gydytojus, bet tik ne pas neurologą. Man tyrė skydliaukę, inkstus, prostatą... Galų gale man prirašė "sprando radikulitą" ir skyrė fizioterapijos kursą. Kelias savaites po masažų ir kt. pratimų, jaučiausi neblogai, bet prieš rudenį vėl pradėjo tirpti rankos. Spalio mėn. kažkur peršalau ir savaitę pragulėjau namie su temperatūra. Nukritus temperatūrai, nutariau išeiti į lauką. Tada pajutau, kad dešinė koja, lyg ne mano - kažkaip keistai ji valdėsi. Tada nieko nelaukęs sekančią dieną nuėjau pas terapeutą. Šį kartą jis nusiuntė tiesiai pas neurologą. Gygytoja jau per pirmą vizitą pasakė, kad man reikia gultis į ligoninę tyrimams, nes ji įtaria "labai blogą ligą". Tris savaites laukiau eilės į nervų skyriu, dar savaitę ligoninėje laukiau eilės prie branduolinio aparato, kol praeitą penktadienį man padarė "atominę smegenų nuotrauką". Ten buvo matyti tokia nedidelė balta dėmytė, kurią gydytoja pavadino "židiniu"...
Tad tokia mano pradžios istorija. Dabar guliu ligoninėje, kur man atlieka "kraujo valymą". Va gydytoja buvo gera, savaitgaliui išleido namo...

Rūta

Sveiki

Ina

2015-11-10 16:11

Minėtų vaistų programa vyksta Kauno klinikose, tai yra geriamos tabletės, ryškiai blogėti pradėjo nuo liepos mėnesio

vi

2015-11-10 14:11

Nors pas mane kitos problemos – onkologinės – vakar perskaičiau jūsų forumą nuo pradžios iki galo. Žaviuosi jūsų stiprybe, vienybe ir noru padėti vienas kitam. Pagalvojau, - kaip gerai, jog atsirado virtualaus bendravimo galimybė, t.y. internetas. Per jį gali susirasti naudingos informacijos, ir su likimo draugais pasitikslinti, kiek rastoji informacija yra patikima. Deja, internete prikišta visko, ir sunku atsirinkti, kas yra patikima, o kas - tik nieko nevertas šlamštas. Pastarojo, beje, daugiausia. Kai esi beviltiškoje padėtyje, taip lengva viskuo patikėti. Ypač viską gydančiais vaistais... Viską gydantys vaistai ir man būtų aktualūs, bet aš jais netikiu. Kol kas... Internete ieškau geriausių šiuo metu atrastų gydymo metodų. Radus, keliuose informacijos šaltiniuose juos patikrinu. Įvertinu visus „už“ ir „prieš“. Čia, pavyzdžiui, buvo pateikta ir panegirikos, ir abejonių dėl stebuklingojo grybo Cordyceps sinensis. Pastaruoju prekiauja ir čia jau minėta vaistažolių vaistinė Kaune, tačiau jos tinklalapyje www.gamtosproduktai.lt nerasite, jog jis padeda gydyti IS. Taigi... Kai nėra išrasta tinkamo vaisto, aš labiausiai pasikliaunu vitaminais ir mineralais. Jie bent nekenkia, o neretai ir padeda. Pavyzdžiui, kai užkrėtus kraują išsivysto sepsis (t.y. neadekvati organizmo reakcija į kraujo užkratą), retai kas išsikapsto gyvas. Mokslininkai eksperimentuodami su žiurkėmis, užkrėstiems padarėliams suleisdavo vitamino B2, ir beveik visi jie išgyvendavo. Ko nepasakysi apie placebo grupę. Neseniai skaičiau apie tai žinutę, bet ten buvo pridurta, jog nežinia ar tai padėtų žmonėms. Tačiau yra mokslinių straipsnių, kuriuose jau aprašoma, kaip tai padėjo – sumažino mirštamumą 20%. Tai daug! Taigi vitaminai padeda net ir visiškai beviltiškose situacijose. Jei tuo patikėjom, svarbu pasirinkti tinkamą gamintoją (yra vitaminai ir yra geri vitaminai) ir tinkamą vitaminų/mineralų derinį. Šituo aš dabar ir domiuosi. Jei rasiu ką įdomaus, pasidalinsiu ir su jumis. Nenukabinkim nosies, vaduokimės kas kuom galim bei tikim, taip nepajausime, kai sulauksim dovanėlių iš genetikų. Į geną jie jau „įlindo“, netrukus pradės jo „remonto“ darbus. Alzhaimeris, IS, vėžys ir hepatitas stovi pas juos pirmoje eilėje.

zilvinas

2015-11-10 13:11

nuo juoku net raidziu biski praleidau:)

zilvinas

2015-11-10 13:11

laba.senokai cia uvau,pasiskaitinejau,jusu,mintis,pazvegiau.nuotaika mat yr:)))

donata

2015-11-10 12:11

Edita II, aš vis ruošiausi darytis tą testą pas Tulčiną, bet pinigų gailėjau. Paprašiau pažįstamų, kurie darėsi, kad duotų pažiūrėti savo leistinus produktus. Žinok, visų labai panašūs (na su nedideliais skirtumais). Aš pradėjau laikytis Paleolito dietos, nes ten labai panašūs produktai leistini. Valgai mėsą (kiaulienos, jautienos, riebios paukštienos negalima), žuvį, vaisius, daržoves, riešutus ir uogas. 3 savaites laikausi (su "nutrūkimais: :D) ir pradėjau geriau jaustis. Arba dieta veikia, arba psichologinis faktorius suveikė :)

Dar merginų norėjau paklausti, kaip dėl soliariumo? Ar lankotės? Teoriškai tai kaip ir negerai, nes karšta ten, bet ventoliatorių maksimaliai įjungus kartais net sušilti nespėji...

nesuprantu

2015-11-10 10:11

Sia diskusija is tikro tuoj uzdarys. Gaila butu, bet ar liausites lysti i asmeniskumus pvz.zieda-Aivarui,Aivaras-ziedai ir t.t.,nusiiibodo...Juk gi nesunku pareasyti savo adresa ir veliau susirasineti tarpusavy?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių