ji

2015-01-06 10:01

gal kam buna kad jauciu kuno vietose daigyma ir tirpima.parasykite ka naudojote .dekoju

aistė

2015-01-06 10:01

Man priesingai negu jums rsquo;kolegosrsquo;.As nesugebu tustintis, sedziu, sedziu ir nieko. Nors ir neuzkieteje viduriai buna, bet turbut nusilpus zarnu persistaltika, nes ismatos tiesiog neslenka . Kai susikaupia jau visiskai tiesiojoj zarnoj tai isitustini su krauju, nes pasidaro iplesa zarnos. O ismatos tarsi koks kiausinis, be jokio nusmailejimu. Net daktarams geda pasakyti. Gal kam taip yra?O gal cia ne IS, gal kas nors dar isejo is rikiuotes? Klausete kokius vaistus vartoju, atsakau: pagrinde visus papildus, kokie tik yra omega h3, zalios arbatos ekstraktas, selenas, artra stop(nes sanarius skauda),memoril. Aisku ne visus is karto, bet geriu po tris papildus per diena.

Vytautas

2015-01-06 09:01

taip Vita, tai ziauru ir kartais ir pavojinga. ypac kai vairuoji.. tada pradedi nervuotis skubeti ir tik po po pagalvoji kad nelabai atsargiai vairuota...

virga

2015-01-05 20:01

mielieji,labai ačiu už pritarimus arba nepritarimus,žinau ,kad sprendimai kokie jie bebūtų lieka mano pasirinkimas.Net ir ligoniais budami nesinori prarasti savigarbos.Nesu aš dar prikaustyta prie vėžimėlio.Gaila Aliaus kuris galvoja ,kad ligoniui lengviau negu sveikam sory

rimas

2015-01-05 20:01

Ir vis dėl to, kuryra geriau kreiptis dėl vaistų , į Santariškių klinikas ar Kauno?

Laimutė

2015-01-05 19:01

kaip toleruojate rebifa.ar kas nors keitesi i kitus vaistus parasykite

Vita

2015-01-05 18:01

Vytautai, labai gerai tave suprantu ir uzjauciu.pikciausia buna tada, kai noras i wc uzgozia visus kitus norus. atrodo, kad visas pasaulis tik apie ji ir sukas.ziauru...

Vita

as ka ir noriu pasakyt,kad cia yra daugiau psichologinis dalykas. labai panasu ir i dirgliosios zarnos sindroma. bet vaistai butent tam sindromui gydyt man nepadeda(duspatalin). visgi matyt cia jau rdquo;galvojrdquo; negerai. gal todel bromazepamas man ir padeda. nors buna, kad reik kazkur iseit, ir man is karto pilva pradeda skaudet, lyg vidurius sukt.kol bunu namie, tas pilvelis mano irgi buna neramus, bet kazkaip nekreipiu demesio, nes wc salia. na va, o as maniau, kad man vienai taip yra. kazkaip klinikose kai sakau, kad man tokia beda, nelabai reaguoja, sakau, antidepresantu israse kazkokiu labai rdquo;pikturdquo;.

Vytautas

na man zarnynas tirtas kazkur pries 1.5 metu. ir jame nieko blogo nerado. tada jau buvo pastovus pilvo skausmas ir jausmas kad gal ir norisi i WC tik tada dar nebuvo buve nei karto rdquo;avarijosrdquo;. Kita vertus ir tas noras nors ir pastovus bet nebuvo toks stiprus ir rdquo;ant ribosrdquo;. o dabar taip yra... dabar dar karta tirtis nesinori nes abejoju kad ar ka nors naujo istirs. visgi itariu kad cia tik nuo nervu. emociskai sunkus ruduo buvo. nuo to viskas ir prasidejo siti blogumai. O Tau, Vita, nezinau ar verta tirtis zarnyna. visgi nera malonus tyrimas o garantijos kad ka ras tai manau mazoka... Man tas jausmas kiek skaitinejau panasus i dirgliosios zarnos simdroma. o sis sutrikimas gi irgi nuo nervu, nuo nepakankamo judejimo ir pan. Zodziu panasu kad irgi daugiau psichologinis sutrikimas.

Rūta

2015-01-05 17:01

Pasiskaiciau, ir matau , kad cia rasantys visi jauni, man 51 metai , idomu jei tirpsta ranku pirstai , kartais naktim, ir svaigsta galva ar tai gali buti IS?Gydytojas pasake , kad as jau per sena ja sirgti , kad tikrai ne IS, o ataugos stubure.Dare nuotrauka , stubure tikrai dideli suaugimai.Siaip tai diena man netirpsta niekas , tik nakti , gal uzspaudziu miegodama kokia kraujagysle.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių