neringa

2015-01-07 14:01

Suduvi,norėjau paklausti apie m.m.d.Zorį.Gal jo papildai nieko verti,tik pinigų leidimas.O gal jie gali dar ir pakenkti.... Man labai aktualu.
O dėl interferono tai šiais metais tikrai visi gaus,reikia turėti kompensuojamų vaistų knygeles ir kreiptis pas savo gydytoją.

Vita

2015-01-07 14:01

sutvarko. tik as nenoriu po ligonines dar i sanatorija vaziuot. labai ilgai gaunas, o namuose dukra maza...

Vita

2015-01-07 13:01

tiesa, dar pamirsau pamineti, norint gauti kelialapi i sanatorija, man reikia pereiti pirmine reabilitacija. buna vazineju i silainiu poliklinika(kaunas) masazu pasidaryt, manksta, o tada jau reabilitologe siuncia i sanatorija. bet pas reabilitologa su rekomendacija siuncia mano seimos gyd.

Vytautas

Labas Inga.
Mano irgi tokia pati forma kaip Jusu. Kai perskaiciau Vitos zinute prisiminau kad man irgi pradzioj kazkiek metu niekas tu sanatoriju nesiule. Ir tik kai pats pradejau prasyti ir apie tai kalbeti, dideliu problemu nebudavo gauti. Taigi, kaip suprantu jos mus kaip ir priklauso bet daktarai nera labai suinteresuoti ju mums su musu forma siulyti. Neaisku tik kodel.
Na Eglej reik pripazinti kad atstumai dideli iki proceduru (nors ir grazus ypac vasara :)),o ir paciu proceduru pasirinkimas didelis. Energetike proceduru yra maziau, nors jos yra vienoj vietoj.

Vita

LIGONIAMS, SERGANTIEMS IŠSĖTINE SKLEROZE PAGAL LIETUVOS ĮSTATYMUS, VYKDOMA REABILITACIJA ETAPAIS

· Pirmasis reabilitacijos etapas – skiriamas iš karto ligoniui patekus į gydymo įstaigą ir tęsiasi tol, kol pacientas ūmiu ligos periodu yra gydomas toje gydymo įstaigoje.
· Antrasis reabilitacijos etapas – Reabilitacija II. Ligoniai nukreipiami po ligos paūmėjimo, kai Barthel indeksas iki 80 balų, trukmė 24 dienos.
· Sveikatą grąžinantis gydymas, kai Barthel indeksas daugiau 80 balų, trukmė 20 dienų.
· Ambulatorinė reabilitacija. Po ligos paūmėjimo, kai Barthel indeksas - 55 - 95 balai, Trumpas Protinės Būklės testas - 11-30 balų, trukmė 16 apsilankymų.
· Palaikomoji reabilitacija. I - II grupės invalidai, baigę pakartotinę reabilitaciją, trukmė 20 dienų.

Vita

LIGONIAMS, SERGANTIEMS IŠSĖTINE SKLEROZE PAGAL LIETUVOS ĮSTATYMUS, VYKDOMA REABILITACIJA ETAPAIS

· Pirmasis reabilitacijos etapas – skiriamas iš karto ligoniui patekus į gydymo įstaigą ir tęsiasi tol, kol pacientas ūmiu ligos periodu yra gydomas toje gydymo įstaigoje.
· Antrasis reabilitacijos etapas – Reabilitacija II. Ligoniai nukreipiami po ligos paūmėjimo, kai Barthel indeksas iki 80 balų, trukmė 24 dienos.
· Sveikatą grąžinantis gydymas, kai Barthel indeksas daugiau 80 balų, trukmė 20 dienų.
· Ambulatorinė reabilitacija. Po ligos paūmėjimo, kai Barthel indeksas - 55 - 95 balai, Trumpas Protinės Būklės testas - 11-30 balų, trukmė 16 apsilankymų.
· Palaikomoji reabilitacija. I - II grupės invalidai, baigę pakartotinę reabilitaciją, trukmė 20 dienų.

Vita

labas inga, man ta pati forma, is pradziu ir man nieks nepasiule i sanatorija, kol pati dometis nepradejau. antrais metais nebebuvo sveikatos centre kelialapiu, tai tiesiai i logoniu kasas mano gydytojas nusiunte. o del rdquo; versmesrdquo; tai negaliu konkreciai kazka teigt, nes neturiu su kuo palygint. lyg ir neblogai.gaudavau mankstas-individualia ir bendra(kuria visada pramiegodavau ;))), masaza, elektra, baseina, perlu vonias. cirkuliacinis nepatiko, kadangi lasinuku ant manes nerasta, tai po to duso tiek skaudejo visa kuna...

suduvis

Elektroninio adeso nespausdina sistema.Kagi pabandysim kitaip mano koordinates-suduvis eta marinet.lt

aivaras

Versmej gerai, tik man jau toloka vaikscioti. Bet man patiko ten. Mums labiau pritaikyta yra Abromiskese. Buvau pernai, vaziuosi ten ir siemet. Mums tris metus is eiles priklauso sanatorijose reabilitacinis gydymas, o po to palaikomasis. Jis siek tiek trumpesnis.

suduvis

Gerbiamoji ponia Kristina svarbiausiai pabadavimai,vegetarine dieta,o bučiu įkandimais ypač domisi vakary europoj,pasirodo ji veikia dauk geriau nei medikamentinis gydymas.O dielės tiem kas turi problemų su kraujotakos sistema.Mano draugas Raimundas Basiukevičius mirė nuo perilgo badavimo,persdauk išbadavo.O mūsų virškinimo sistema,tai žoleėdžio virškinimo sistema.O tai kad mėgstam mėsa tai tik mūsų organizmo greitos adaptacijos betkokiaj mitybai pasėkmė.Dar esu bandes ir dirgėles be bičiu,įsidirgini strėnu sritį ir įdirginimas dingsta po 15-30in.Dar dauk galiu jum papasakot ponia ristina.Mano adresas<suduvis@marinet.lt> klauskit-atsakysiu:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių