edita

2015-02-07 10:02

ART, IMURAN as jau vartoju metai, pakolkas tik ne tokie stiprus buna paumejimai, bet daznesni nei anksciau, plazmaferezes gerai kad daraisi, as jas darausi kas 3 men., man buna geriau po ju.O BAKLOFENO stengiuosi nevartoti,spastika stengiuosi muimti tempimo pratimais.
Sypsenu jums daug visiems

art

2015-02-07 10:02

Editai,kazkokiu stebuklingu pokyciu nejauciu,gal tik leciau pradejo liga progresuot ir tai man jau gerai.ir dar as kas puse metu darausi plazmafarezes.neseniai gulejau ligoninej vilniuje ir pasiule detis baklofeno pompa nes tabletes nepadeda,gal kas ja jau turi?

saulius

2015-02-07 09:02

LABAS, daugiau klausimų nėra?

grazina

2015-02-07 09:02

as kaip as.laukėm tavo žynutės.vėliau parašysim elektronini laiska.labai norėtumėm palaikyti ryši su panašeis likimo draugais.pas mano vyra,taip daktarai sako,kad gerybine forma serga.bet jau ryškus ligos padariniai jaučiasi.silpniausios tai kojos.interferono skirimui sako,kad liga per silpnai progresuoja ir jam nepriklauso.gilus nusivilimas.gyditojai be prednizolono daugiau nieko nera pasiulė,jokiu papildu.dėka jusu pabandysim selena.ir labai butu gerai cordicepsa pabandyt.o kas daugiau mums belieka.

edita

2015-02-07 07:02

Sveikuciai
ART, kokius pozymius pajutai vartodamas IMURAN?Koks poeikis po tu 2 metu?
Jei invalidumo grupe (dabar darbingumo procentas) yra nustatomas pirma karta gyvenime, taip tuomet reikia biuleteni pratureti beveik 120 d., aisku tai priklauso ir nuo sveikatos bukes, del grupes nustatymo is neurologu reiketu tik israso apie Jusu bukle.Jei ka domina naujas darbingumo lygio nustatymas, prasau pasiskaitinekite socmin puslapi ir www.lirt.lt.
Stiprybes Jums visiems

vilma

2015-02-06 21:02

nu nesuprantu nors tu ka! kokiomis salygomis iferona skiria? seniai pas malciene gulejau,tai ji skatina kaip reta. buvo man visa optimizma numusus pareiskus kad is forma kinta ir is gerybines galiu atsisesti i karieta. man gydytoja semeniene aukso vertes. pas ja jau devinti metai vaikstau,ir lb rupinas. o broliui galiu taip pat nenusimint. si dia-ze ne mirties nuosprendis. gyvenu pilnaverti gyvenima.tik svarbu tai kad pajautus menkiausia pozymi kreiptis i daktarus kad uzbegt uz akiu umejimams.

grazina

2015-02-06 21:02

as kaip as.prašau jusu parašykit plačiau apie papildus kuriuos dabar naudojat.vyras serga 20metu,bet mums labai truksta informacijos,kuo dar galima jam padeti.pasidalinkite savo informacija prašau.visiems jums sveikatos mielieji.

grazina

2015-02-06 19:02

aš kaip aš.ačiu gerasis žmogau,kad bandai mus nukreip grieptis už šiaudo.ar butu galima išsamesnės informacijos apie ta gyditoja.gal tos klinikos telefona turit.kodel jus nutraukėt cordicepso gydima.kaip jus dabar jaučiatės.labai nesinorėtu dar nuleist ranku,bet gyvenant provincijoj,visiškai esam toli nuo geros medicinos.ačiu už palinkėjimus.

V

Rimai,tau paciam geriau buti ant biliotenio 120d.nes pinigai didesni,del grupes tai reiksmes neturi,bet kada gali nutraukti tau bilioteni ir siusti del grupes,viska tvarko seimos gydytojas bet reikalingi ir neurologo irasai.

kobraąąč

sveiki,gal kas leidzias BETAFERONA?as jau leidziuos epie 7 men

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių