GINTAS

2015-02-10 15:02

Apie Kordicepso pirkima pigiau jau rases anksciau,paskaitykit zemiau.Del pablogejimo,is bendros praktikos(aisku buna ir individualiu atveju,priklausomai nuo ligonio bukles)visu homeopatiniu papildu vartojimas prasideda pablogejimu. Jei jus esate sveikas, jei patys papildai silpni ir nekokybiski,jei neteisingai diagnozuoti,tuomet vartojant pablogejimo nebus.Dar del gijimo greicio.Gydantis teisingai,priklausoma nuo lasteles regeneracijos greicio.Pvz,kaulu ligu neizgydysit per 2 men, tai gali trukti nuo 2 iki 5 metu,nes lasteles regeneracijos pilnas amzius apie 4 metai.IS irgi priklauso nuo nerviniu lasteliu regeneracijos,ir visu pirma panaikinus ar prislopinus priezastis, del kuriu susirgote

neringa

2015-02-10 14:02

man jau visi daktarai atsibodo,keli neurologai sako kad nuo nervu,o seimos daktare ir rebitologas sako kad nuo kaklo osteohondrozes.ar gali placiau parasyti kokiais simptomais buna išsetine?

neringa

2015-02-10 14:02

bet man mazdaug jau 5 metai tokie simptomai,tik siais metais atsirado pusiausvyros sutrikimas,kaip vadina vestibiulinis sindromas,o siaip man buna atrodo kad galvoje lig kazkas vibruoja,arba net visam kune,o dvejinimosi akyse nera,ir sutrikimu regos nera,kaip jus galvojat ar tikrai gali buti IS ?

neringa

2015-02-10 13:02

kodel nieks neatsakot?man tikrai neramu

vilma

2015-02-10 09:02

Gintui, naudoja Lindzi cordycepsą ir tik po vieną į dieną.Čia kaip aš suprantu tai kažkas organizme vyksta, tik neaišku ar į gerą ar į blogą pusę. Šiandien sanatorijoj darys kraujo, šlapimo tyrimus tai bus aišku kas ten darosi.Ir dar gal kas žinot, kur būtų galima pigiau nusipirkti cordycepso.Sekmės

rasa

2015-02-09 22:02

Sveiki (daugiau ar mažiau).Nutariau ir aš prie jūsų prisijungti.IS man degnozavo 2004 birželio mėn.po MR tyrimo.Tik po pokalbio su gydytojais išaiškėjo, kad pirmieji simtomai pasireiškė jau prieš 10 metų po pirmo gimdymo.Susileidus vitaminus-praėjo.Antras paūmėjimas kada pasilpo regėjimas pasireiškė prieš keturis metus, prieš antrą gimdymą.Tada kažkaip savaime susitvarkė. Ir dabar trečias gimdymas ir vėl paūmėjimas.Trečias pts baisiausias-silpnos kojos,pablogėjęs regėjimas,rankų tirpimas,koordinacijos nebuvimas ir t.t.poliklinikoje iš karto buvo griežtai liepta susileisti harmoninį preparatą. Tik brolio dėka to nepadariau. Jis ištisus vakarus sėdėjo prie interneto ir iš visų pasaulio šaltinių surinko informaciją apie pliusus ir minusus. Pasirodo besigydančių harmoniniais preparatais nepatenkintų yra žymiai daugiau. Tada pradėjau nuo organizmo valymo ir homeopatinių vaistų.pradėjo kad ir lėtai , bet gerėti.Po pusės metų nuėjau pas Kirjazovą ir jis pripažino, kad harmoninių preparatų nebereikia. Pasiūlė interferoną. Vėl tas pats-reikia eksperementuoti.Bet gi aš ne bandomasis triušis...Dabar jau trys menesiai gydausi akupunktūra-veiksminga.Karts nuo karto susileidžius homeopatinius vaistus.Aš jau slidinėjau.Bet gal būt visų svarbiausiai yra psichologinė būsena. Nereikia ligos ignoruoti. Reikia pripažinti ,kad taip yra ir stengtis su ja susidraugauti.Aš labai tikiuosi kad ir man ir visiems jums bus viskas gerai.Tik nenuleiskit rankų, nepraraskit tikėjimo nors ir labai sunku.

sarunas

2015-02-09 18:02

Sveiki,Daivai, Lorai ir kitiems už patarimus-nuoširdus AČIU! Pagal šios dienos savijauta galėčiau ir neieškoti grupės, nes dar dirbu,bet manau nuo ligos nepabėgsi, o grupės pinigėlius būtų galima skirti vitaminams ir papildams.Bet vis dėlto klausimas,kokie pliusai ir minusai turint grupę? Kitaip sakant ir norisi ir .... Baisu prarasti darbą jeigu sužinos kad turiu grupę, nes esu valstybės tarnautojas.Patarkit kaip geriau pasielgti? O kas liečia žuvies taukus, tai tikrai aš ir anksčiau juos gerdamas jausdavausi žymiai sveikesnis ir tvirtesnis, todėl manau tikrai reikia juos gerti.

Laimutė

2015-02-09 17:02

ibumietinas taigi panasus kaip ir paracetamolis .Zinau yikrai kad yra tokiu lygoniu kurie geria paracetamoli jau kelis metus besileizdami .Jei jau bus blogai kepenim tai nuo visokiu vaistuku.Svarbiausia nenusiristi kad jau reiketu lankytis pas psihologus ir neiklimti i depresantus.Stenktis susitvarkyti savo diena kad ir kaip butu blogai negalvoti.Sekmes

inetta

2015-02-09 15:02

gamtos/"svieto" prabudimas tikrai turi daug ko magisko:) pauksciukai ciulba garsiau, pumpureliai kraunasi ir sirdutes smarkiau plaka ;) :) laukiu nesulaukiu silumytes..

Vita

2015-02-09 14:02

as tai namuose jau sedziu, bet manau imanoma ir darba su vaistais suderint, tik vakare leistis reikia.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių