Vita

2015-02-20 15:02

as dabar leidziuos vitamina c, jis juk stiprus antioksidantas, ir siaip pavasari tu vitaminu truksta...

zilvinas

2015-02-20 13:02

sveiki.pasidariau kraujo tyrimus na ir truputį sunerimau t-bil 4,7
alp 184(prieš pusę metų buvo 122)
gpt 25
noriu,kad gal kas duos savo tyrimus palyginimui(aš šeštus metus vartoju betaferoną )

Kristina

Labutis visiems!Labai smagu,kad yra tokių vyrų,kurie rūpinasi ir užjaučia savo moterį,tai yra pati didžiausia pagalba jai.
Sūduviui noriu pasakyt,kad nesiūlykit žmonėm tokių mazochistinių gydymosi metodų :)) .Kam taip save žalot,lyg būtume didžiausi nusidėjėliai,nebent būtume kalti dėl to,kad gyvenam.
Sėkmės visiem ir stiprybės,juk artėja pavasaris,rizikos metas.

suduvis

Matai Sauliau - kiek žmoniu tiek nuomoniu kaip ir jūsų.Gal jūs teisus gal aš.Tik nesakau kad po karšto vandens srove sėdėt ilgai, gal Saulius tieisus,pirmoj pradžioj trumpai pabandykit jei tiks-kartokit jei ne tai atsiprašau. Dar noriu jūsų paklausti kur kreiptis jei nesutinki su diagnoze ir buvuviss medikės išvadom.Medike pakeičiau bet jos išvados liko,o medikai liaudis vieninga ir visur teisi.Mėginau į medicinos audita kreiptis siunčia velniop,jei oficialiai pas savo miesto medikus.Kur praeiti medkomisija gauti automobili ar Lietuvoj nėra šansu.Gal žinote kur Lenkijoj ar Latvijoj galima papult į nepriklausoma medkomisija.Būčiau dėkingas už pagalba:)))

vilma

2015-02-20 12:02

man pirmiausia krenta ant vienos akies,kadangi mano regejimas idealus,tai suprantu kad negerumai gali prasidet. is kart pas daktarus,ir gydausi. pirmus du kartus nekreipiau demesio,ir gulejau kmuk cia ir tas kartas kai diagnozavo,o sekantys- neisivaziavo.

Vita

2015-02-20 11:02

o nuovargis, silpnumas, galvos svaigimas ir skausmas, raumenu sustingimas ir skausmas- man jau yra pastovi busena. i regos sutrikimus jau nebekreipiu demesio, jie man labai dazni, tiesiog zinau, kad po keliu savaiciu ar menesio praeis.labiausiai bijau tu stipriu ataku, jos kartojas kiekviena pavasari ir rudeni.

marchius

2015-02-20 11:02

netycia perskaiciau toki straipsniuka
is.kulvis.com/i_s.htm
idomu ar cia atsitiktinumas del IS dalinio nugalejimo, ar visgi tai tiesa?

Vita

2015-02-20 10:02

as kiek suprantu, yra bendras pablogejimas. kai po truputi blogeja, ar lieka pakitimu po stipriu pablogejimu, ir yra atakos, kai labai stipriai pablogeja, pav. man visiskai atjungia desnia koja. kai pripumpuoja prednizolono, vel galiu paeit, tik ji jau po truputi lieka vis silpnesne

saulius

2015-02-20 09:02

Labas Sesės ir Broliai,

Geriausias vaistas nuo tremoro - baklofenas, kurį išrašo neurologas.
Karštas vanduo - peilis.

Saulius

saulius

2015-02-20 09:02

Labas Sesės ir Broliai,

Geriausias vaistas nuo tremoro - baklofenas, kurį išrašo neurologas.
Karštas vanduo - peilis.

Saulius

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių