Vita

2015-11-27 11:11

man taip buvo. nors sako, kad visiem po sanatoriju pablogeja kazkiek, bet paskiau pagereja. man du kartus pageredavo, bet trecia karta nepagerejo, viena koja taip ir neatsistate. matyt nugaros masazas buvo negerai padarytas, ar gal proceduros parinktos blogai, kruvis perdidelis.

Vilte

2015-11-27 10:11

Sveiki senai buvau uzusukusi i si puslapi, sveikatos ir stiprybes brangieji......Man ir pastoviai sukasi galva, akys yra pavargusios,ir visi klausia ar esi nemiegojusi labai greit pavargstu , bet ka noriu uzakcentuoti kad mano liga matosi tik del pajuodusiu akiu ir pavargusiu taip gal ir nebutu pastebeta, trumpais atstumais einant nematosi kad svyruojama yra svarbiausia neisvargt.Didelis nuotolis ir man atiima desine koja as ja pradedu vilkti tada ir prasideda nesamone... bet as su tuo susitaikiau......sTIPRYBES, VILTIES IR RAMYBES IR BUS OKEI.....

Marija

2015-11-27 09:11

Ai, mergaitės, nediskutuokit apie mankštą, apie vežimėlį. Jeigu nenorit sėsti, tai, aišku, kasdien darykit mankštą, darykit viską, ką galit, kad ilgiau pratemptumėt. O vežimėlyje spėsit prisisėdėt ir tuo komfortu prisidžiaugt.
Aš sergu beveik 30 metų, kasdien darau makštą kiek pajėgiu ir ką galiu, vartoju vitaminus, maisto papildus. Kojos nutirpusios jau 20 metų, jas pastoviai skauda (bet neniežti) , dar vaikštau su lazda. Apie 100 m. nueinu, o kartais ir daugiau. Sėkmės visiems. SVARBIAUSIA - NENULEIST AUSŲ!

egle

2015-11-27 08:11

Buvau sanatorijoj po jos dar blogiau ar buvo kam panašiai?Kojos blogai klauso ir rankos tirpsta ziauriai.

zmogus

Kalba ėjo ne apie kažkokį privatų rūpėjimą, bet aie informacijos pateikmą. Gydytojai gal gi kokių naujovių žino, o ir iš patirties gal jau susidarė vaizdelį kas labiau padeda kaip, tiesiai sakant, igiau sveikesniam pratempt- bet neišpeši žodžio. Čia apie tokį rūpėjimą, o tiksliau- pareigos vykdymą.Gal čia iš viso tuščios kalbos- geriau patylėt ir kuistis savo gyvenimėlyje taip kaip išeina.

Patricija

Apie rupejima. O kam mes turetumem rupeti ir kodel?:)0

Patricija

2015-11-27 07:11

Labas rytas-ziuriu siautejat is pat ryto:)) Galiu daug idomaus prirasyt-jei kam labai nuobodu-siulykit tema...

jurate

2015-11-27 00:11

Saulei: sukasi galva,esu pastoviai pavargusi,pastoviai pavargusios akys ir tt........,bet man blogiau ryte,o ne vakare,bet jei pavargstu tai jaučiuosi blogai ir dieną

Vita

2015-11-26 18:11

0-25% nedarbingas, 30-55% is dalies darbingas, 60-100% darbingas.

Vita

2015-11-26 18:11

Ir dar turiu viena klausima: ar niekam is jusu nemelinuoja kojos? Mano stipriai nusilpus desine koja, ant pedos ir jau metasi i blauzda, lyg kokios kraujosruvos. Tyre angiochirurgai, kraujotaka gera.Mano gyd. tik peciais guscioja.As tai bijau, kad opos neatsivertu. O prasidejo tai po sanatorijos pries du metus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių