-onute

2015-05-01 07:05

Zeta visiskai teisi ,pirmiausia reikia save prisijaukinti šiai ligai ,kitaip rezultatų nei su jokiais vaistais nepasieksi,iš pradžių kai sužinojau diagnoze ir kai išsiaiškinau kas per liga ,nes anksčiau info buvu nulis ir dakktare nesiteike pasakyti,tai sveikata ejo šuoliais žemyn,kai per kokius tris metus susitaikiau ,daug prapuole blogumų kurie organizma naikina kada esi nerviškai nusiteikus ,tai vienas iš pirmujų veiksmų kaip galime sau padeti. O mes jau ligos veteranai turbut visi panašius vaistus naugojam ,tik nemegstu ir nenaudoju nei jokių papildų ,nežinau ar tiesa ,bet girdejau kad ten kreida su tam tikrais skonio receptoriais ir aišku gražūs už juos pinigeliai.

vytis

2015-05-01 05:05

...parasiau del to, kad yra zmoniu su IS, taciau neprogresuojanciu variantu, nes jie labai prisiziuri maista - vegetarai, nevartoja vaistu. Dirba sudetingus darbus, daug keliauja. Man kyla klausimas, kodel medicina tokiu dalyku nenagrineja. Kyla ir atsakymas- nes tai nepelninga:-) Gal klystu, bet juk norisi gyventi normalu gyvenima, juolab, kad man vaistai sukelia labai neigiama reakcija..:-)

roma

2015-05-01 05:05

Dažnai jūsų skyrelyje lankytis neturiu laiko ir radau šias diskusijas labai atsitiktinai, todėl galite parašyti vieni kitiems. Šie grybai yra iš Japonijos, Korėjos, Kinijos. Jie auginami šiuo metu visame pasaulyj - tik ne Lietuvoj. Pirkti čia jų vargu ar rasite. Rusijoje yra, bet neįmanoma įsivežti. Yra ir vakarų šalyse. Bet yra vienas "BET". Džiovinto grygo miltelių įpokavimas - 30gr. Vienos dienos dozė nuo 6 iki 20gr. priklausomai nuo ligos ir žmogaus. Tas pokelis kaip arbata sufasuotas po 1gr. Net juokas ima.Kadangi juos labai sudėtinga auginti ir labai brangi technologija o šiitake grybų šlovė didelė - tada gydymas eina į antrą planą ir į pirmą vietą eina komercija - kaip parduoti kuo mažesnį kiekį už kuo didesnę kainą. Gal kas ir gautų šių grybų, tai kaip juos vartoti iš tikro klauskite per mūsų paštą medfloraveda@gmail.com, nes tų dozių kur surašyta rekomendacijose tikrai labai maža ir nieko nepadės. Šis grybas visiškai nenuodingas, o jo didžiausia jėga jei jis užaugintas gimtinėje ir tik ant ažuolo, nes alksnis ar kiti medžiai ne tokie vertingi. Gamintojai juos augina ant alksnio, nes savikaina žemesnė. Mes su vyru kol kas dauginame grybieną, tačiau grybai dar bus negreitai.

Lijana

2015-04-30 18:04

As namie,pakraupus..neisivaizduojat ka teko per viena diena isgirsti..kiek nuomoniu..bet mane pamate sako pas tave letine liga ne umus,tai mes negalim tave priimt,bet tai nesirdis,vaziuok pas apilinkes gydytoja ir gydikis,gerai sutinku...o nuo ko gydikis..kokia diadnoze..tyla..sakau ka ir kardiostimuliatoriu pamet siaipsau is nieko istatet..sako taip buna..bet palaukit..o kaip man gyvent dabar,kaip gryst nao jei iki autobusu stoteles nezinau ar nueisiu..atsake..ko tikies is ligonines priimamojo,nera insulto infarkto ar apendicito..viskas..
BET TURIU GERA ZINIA GYD.MALCIENE ATSILIEPE I MANO LAISKA..PALIKO KOKTAKTINIUS DUOMENIS,SAKESI MANE PRIIMS IR KAD ATVAZIUOCIAU SU VISAIS DOKUMENTAIS..
nesvarbu kas man..bet prsau nepykt ir supraskit, 5 metus su musu medicina be diagnozes,be gydimo,kai zmogus krenti be samones,savaime neatsigausi..zinau Jus taippat kaip ir as norit pasveikti,Dievo meldziu uztari uz jus zodeli ir uz mane ,kad visu musu lukesciau butu isgirsti

Danutė

2015-04-30 18:04

Man buvo pažadėtos bitutės, bet bitininkė dingo.gal atsiras, bet baisu pradėti.Kur ir kaip išsitirti ar ne alergiška

V

2015-04-30 17:04

Zmones pagaliau liaukites vienas kita kandziojes.Juk jus sergate nepagydoma ir baisia liga. Ja sergu ir as ir neisivaizduoju esas daugiau uz jus zinantis, nors ir sergu dvidesimt metu. Apie bites as irgi maciau dokumentini filma.Mane suzavejo ju poveikis, sergantiems sia liga. Aisku pabandziau ir vos nenusibaigiau nuo alergines reakcijos.Manau, kad turiu moraline teise pareiksti, kad saugokites, nes gali liudnai baigtis. As iki igelimo nezinojau, kad esu joms alergiskas su pagarba V

aivaras

2015-04-30 17:04

Ligoni, suns balsas i dangu neina, gali neloti

aivaras

2015-04-30 16:04

Lijana, mes su tavim, viskas bus gerai.Dziaugiuosi, kad paklausei pagaliau manes;)

daiva

2015-04-30 15:04

Bičiuliai,gerbiu visų nuomones,tačiau nereikia atsižvelgti- tai medikas ar namų šeimininkas,mus sieja viena liga,kurią visi aptariame,bandome įveikti savais metodais.Būkime mandagesni,juk med.sesuo Daiva taip pat draugiškai pataria,pasidalina nuomonėmis.Nejaugi tik savyje matome idealus?Būkime savikritiškesni.
Sveikatos visiems.

Brigita

2015-04-30 15:04

yra teoriju daug,bet jus man parasykit ka daryti praktiskai.....

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių