Kristina

2015-05-08 11:05

Labai džiugu,kad yra protingų žmonių,tiesiog smagu,kai atsiranda kas pasako tai,apie ką jau seniai galvoji, tik trūksta žodžių tai pasakyti.
Dar noriu pasakyt,kad nereikia būti taip susireikšminusiems,kiekvienas mes turim savo patirtį,o kas dar jos neturi,jiems dar viskas prieš akis.

Vita

a jis pas mane visada labai zemas. bet kaip pakelt? be kavos gyvent negaliu, geriau ir zenseni, ir kazkada kofeino tabletes, nieks nepadeda...

Vita

kazkokia nesamone su manim pradejo darytis. jau kelios dienos mane saltis krecia. visiem silta, pavasaris o as sedziu pamelus nuo salcio, nors namie 21 laipsnis silumos. dabar pasimatavau temperatura, ogi 35,8. cia gal taip ir pasireiskia tas termoreguliacijos sutrikimas?

Malvina

2015-05-08 10:05

Negaliu nustatinėt gydytojų kompetensijos,nes elementaru- nebaigti tam tikri mokslai.Užtat šitam forume pakankamai kompetetingų rsquo;rsquo;gydytojųrsquo;rsquo; :))

Malvina

O dar vis apie TANAKANA :) gal ir nereikia to recepto,bet su gydytoju pasitart reikia,šiuo klausimu jis kompetentingas.:))

as

Del Dievo meiles,bukit gydytojais patys saves.Nesiimkit gydyti kitu.Viena yra pasidalint savo gydymosi rezultatais,kita jau bandyt pirsti to gydymosi budus.Vienus isgelbejo chemija,kitus gelbeja homeopatija.Nebukim naivus,visi pasinere ieskojimuose,rasim kiekvienas individualiai kas mum geriausia.Stiprybes visiem.

Vita

2015-05-08 09:05

oho. va kaip cia mandrai viskas. o tai kada tas atakas skaiciuoja, iki vaisto skyrimo ar jau ji vartojant. man iki betaferono budavo visada dvi atakos per metus, pavasari ir rudeni. dabar jau du metai leidziuos vaistus tai dar nei vienos stiprios atakos nebuvo.

Vilte

AŠ NERAŠAU, KAD MAN NUIMS, BET ESU TŲ ŽMONIŲ SĄRAŠE,KURIEMS ANOT MEDIKŲ NEPAGRĮSTAI PASKIRTAS.TAI SUŽINOJAU NUVAŽIAVUS Į VILNIŲ VAISTO PRATĘSIMUI, TAI MANO KORTELĘ ATSIDĖJO ATSKIRAI. DABAR RENKUOSI DOKUMENTUS, KAD PAGRĮSTI SAVO LIGĄ DAR LABIAU, NES TRŪKSTA VIENOS ATAKOS:)

Vita

adatos juk neilgos, kaip insulinines, tikrai nera ko bijoti:) o stai vaistu salutinis poveikis tai mane jau tris metus kankina. leidziuos betaferona, kas antra diena, ir lygiai taip pat sokineja temperatura, ryte jauciuos irgi kaip suspardyta. kiekviena leidimosi vakara geriu paracetamoli ar ibuprofena, tada bent naktimis saltis nepurto. idomu, kas is kepenu liks... nors dabar tyrymai rodo, kad viskas tvarkoj.

suduvis

2015-05-08 08:05

Taip Antanai sotus alkano neatjaus ir neišblogo jie paprasčiausiai nesupranta mūsų.O kai apsiduria mūsų padėty jiem tik dūsaut- "oi kad būčiau žinojes" belieka.Dėja bet tai žinau iš savo liūdnos patirties.Kad būčiau žinojes nebučiau leidesis tiek hemijos prisipumpuoti.O hemija tiek "Prednizolonas" tiek ir "Interferonas", tiesa sako kad mus gydo tik homeopatiniai vaistai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių