saulius

2015-12-04 10:12

P A T R I C I J A ,

Ar Tu sergi? Kas Tau sakė?

Geras

2015-12-04 08:12

aš nepiktas, bet karvę paimčiau:)))))

suduvis

2015-12-04 08:12

Na ponia Egle aš tai mankšta darau pastoviai nes į jokias sanatorijas nuvykti negaliu.Beto ir maitinuosi kaip vegetaras.Kas pastaruoju metu man labiausiai tiko tai įsidirginti stuburo apačia dirgėlėm.Su bitėm gydytis jau negaliu nes įsitaisiau alergija

Geras

2015-12-04 06:12

Visiems labas rytas
Patricija- būk ir toliau linksma, neprarask optimizmo, nes be jo mums niekur.Ir rašyk juokus, viską rašyk- kitą syki nors nuotaika pakyla.
Žinoma, reikia pasidalinti žiniomis apie ligą, bet ir pasikalbėti, pajuokauti, tiesiog- pabendrauti apie viską būtina, nes kitaip labai jau liūdna.
Visiems sveikatėlės

Patricija

2015-12-04 06:12

Jezau, daug man metu-bet kartais norisi nusisneketi lengvai:)) Norit rimtai galiu ir labai rimtai tik nenoriu...Ir taip jau liudna gyvent. :))

rima

2015-12-03 17:12

Miela Daivute,....geros Tau nuotaikos atliekant svarbias mociutes pareigas...:)

Geras

2015-12-03 14:12

2006-11-26. Opexa Therapeutics develops and commercializes cell therapies to treat autoimmune diseases such as MS, rheumatoid arthritis, and diabetes. The Company is focused on autologous cellular therapy applications of its proprietary T-cell and stem cell therapies. The Company’s lead product, Tovaxin™, a T-cell therapy for multiple sclerosis is in Phase IIb trials. The Company holds the exclusive worldwide license for adult multipotent stem cells derived from mononuclear cells of peripheral blood. The technology allows large quantities of monocyte derived stem cells to be produced efficiently for use in autologous therapy, thus circumventing the threat of rejection. The Company is in preclinical development for type 1 diabetes. For more information, visit the Opexa Therapeutics website at www.opexatherapeutics.com.

Ina

2015-12-03 13:12

teisingai, juk kaip kuriems iš mūsų ir 50m dykuma

Patricija

2015-12-03 12:12

Ka jau cia linksmo... Va draugas grizo is Helsinkio, sako nu nepatikesi maciau sexshope karve-juodmarge, naturalaus dydzio ir dar mykia:))

Geras

2015-12-03 12:12

Ai, nesinervinsi čia, kažkaip skaudžiai suregavau ir aš apie ta ligos sunkumą. Suprantu viską bet kai pagalvoji- nieko gero.Ir vieta bloga ir vaistai kas antrą dieną- viskas nieko gero.Dar su ta knyga-skaičiau aš tą knygą rusų kalboj. Gal ko nesuratau iki galo bet patikėit, na nieko naujo ar ką turėčiau užsikabint neradau. Klausiu kitų paaiškinimo, gal kas ką atrado ten naujo.Atsakymas būna -skaityk.Skaičiau, skaičiau, bet vėl nieko naujo.Kažkoks pliuralizmas man- tikrai ne prieš knyga, gink Dieve, gal aš ko ten iki galo nesuprantu.Va tokios mano godos.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių