jurate

2015-12-05 12:12

Saulei:už tyrimą mokėjau pati man jį darė kaune,o kas dėl kaklo ir kitų tyrimų tai tyrė ir kakl0 kraujagusles ir kaklo nuotrauką darė,bet nieko nerado,tik ataugas kakle. Po tyrimo buvo ramiau,bet paskui sutikau tkia pat merginą kuriai nerado ,bet jai pasakė,kad ji tikrai serga nors ir punkcija nerodo,tap ,kad vėl neramu,gal ir blogao elgiuosi taip sakydama ,bet esu 99%isitikinusi,kad sergu SD.Kiek Tau Saule metų ir iš kur Tu????

Egidijus

2015-12-05 10:12

AS - skaiciau tavo laiska ir nesupratau ko neskyre ar vaistu BH3009 ar bandymu ?

saulius

2015-12-05 09:12

L A B A S,
MBR tik konstatuoja arba ne is, o interferonas tik sušvelnina atakas-atkričius ir VISKAS. Bandysiu susisiekti su Prezidento Adamkaus patarėju Česlov Okinčic. Gal padės patekti Lenkijoje į Jan Kvasnevskij kliniką?

xxx

2015-12-05 09:12

Labas visiems. Jumoras mums naudingas,bet čia-IS diskusijų svetainė.

Geras

2015-12-05 08:12

Labas visiems, net ir piktiems. Aš taip pasakysiu- niekas nekaltas kad sergame, kad nekaip jaučiamės, niekas visai.Nei linksmi žmonės, nei pikti.Ko čia pykti ant pajuokaujančių- juk rimti sveikesni nebūsim. Man taip pat būna taip liūdna, taip pikta, kad atrodo gyvent nesinori ir visas pasaulis kaltas kažkuo dėl kažko, bet praeina, nes niekas nuo pykčio nesikeičia- vis viena sergu, vis vieną vaistus leistis reikia. Dalinkimės patirtim, viskuo kas tik ką nugirdo. O gal padės, o gal palengvins- dalinkimės tikrai. Pritariu 100 proc. Bet dalinkimės ir juoku bei gera nuotaika- gal ir kitus ji užkrės. Linkiu visiems nors kiek užsimiršti kad sergame, pavaidinti sveikus nors prieš pačius save. Stiprybės visiems, gero ūpo.
Patricijai- tik nedink iš forumo, būk gera. Jeigu skambės tik gedulingas maršas ir aš iš čia dingsiu.
Ketei ačiū už neblogas naujienas.
Dar kartą visiems, visiems visko nuostabiausio.Iki.
Nusišypsokim nors retkarčiais ( nors ir sunku).

ieva

2015-12-05 07:12

LABUKAS VISIEMS
Rasau pirmasyk,esu naujoke tiek siuose pokalbiuose, tiek ligos eigoje. Bus greit metai, kaip man nustatyta IS. As neseniai pradejau vartoti Capaxone, galeciau ramiai gyventi, bet ziauriai jauciasi nervu nusilpimas, i viska reaguoju labai jautriai, gal kas nors panasiai jauciasi ir zino kaip tai pagerinti?

Patricija

Didziausias humoras cia yra piktos, nepatenkintos bobos? Piktinkites toliau, jei nuo to pasveiksit:))Cia be jokios ironijos-jei tik nuo to geriau jauciates-bambekit5 i sveikata:))

saulė

Jurate, man viskas panasiai, bet as dar dirbu siaip ne taip. Bet man buna blogiau po pietu. O tu pati mokejai uz magnetini rezonansa ir kur tu dareisi? man irgi ji paskyre daryti santariskese. O kai nerado jokiu pakitimu ar toliau ka nors siule tirtis, na pvz kakla, ar miego kokybe??? ir dar norejau paklausti, ar tau pasidare ramiau po tyrimo???

rita

2015-12-04 17:12

As nesergu. Bet uzsimaniau palinketi jums stiprybes. Jus visi saunuoliai. Sakyciau net labai stiprus. Smagu kad stengiates nepaluzti. IS sirgo ir labai jauna budama mire mano tevo pusesere. Bet tada dar nebuvo jokiu vaistu. Ji mire 21 metu. Mane tai labai sukrete. Bet laikas bega. Siokie tokie vaistai jau israsti. Aciu Dievui. Ir manau kad ateis ta diena kai IS bus visiskai isgydoma. Nenukabinkit nosies ir vienykites kad butu linksmiau. Sekmes :)

jurate

2015-12-04 16:12

Man darė magnetinį rezonansą,bet pakitimų nerado.Jaučiuosi blogai esu pastoviai pavargusi,gerai,kad galiu leisti sau nedirbti,nes esu nepajėgi dirbti 8 val.Bet be deagnozės:))ištikro simptomų labai daug:pavargusios ir skaudančioa akys,musytės akyse,drebančios rankos,galvos sukimasis,kordinacijos sutrikimai(vaikštau kiekvieną dieną lyg išgėrusi)ir t.t parašyk kas nutiko Tau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių