Vilte

2015-12-07 12:12

Kažkas čia rašė apie knygą ,,Karmos diagnostikardquo; aš taip pat ją skaičiau kažkada dar nesirgdama. Bet man tai susidarė nuomonė, kad viskas ką žmogus bedarytų yra blogai ir kiekv.smulkmena lyg ne bereikalo atsitinka. Pvz.jei mane apvogė, tai turiu kaltinti save, nes kažką padariau blogai. Taip galima įsivaryti paranoją, jeigu ta knyga tikėsi paraidžiui.

as

2015-12-07 11:12

tai kad as nelabai supratau ka Keite norejo man pasakyti, o gal ji tiesiog manes nesuprato? Pabandysiu paaiskinti:As nenoriu, kad apie mano liga kas nors suzinotu, nes esu zinomas, tai dar pablogina padeti.MR dariau uzsienyje ten man ir nustate, kad sergu IS ir dar pastoviai progresuojancia forma.Siai ligos formai Interferonai netinka, jie kaip tik gali pagreitinti ligos eiga.Tai tiek

edita

2015-12-07 11:12

Sveikuciai,
Kolega yra teisus,geriausias vaistas mums visiems nuo IS yra gera nuotaika ir sypsena,daugiau sypsokimes ir viskas bus gerai.

as

2015-12-07 06:12

PABANDYKITE VISI KURIE SERGATE IŠSETINE SKLEROZE PAPILDUS GNLD ,TIKRAI GERI PAPILDAI , DAUG KAS IŠBANDĖ IR PO 2 KURSU NUĖJUS PAS GYDYTOJA REZULTATAI AKIVAIZDUS.

ieva

2015-12-06 20:12

Jo, kad ir kaip bebutu gaila, bet apie ta. As is kart kazkaip idomiai i viska paziurejau, bet nusprendziau, kad pakenkti tikrai neturetu, todel ir pabandziau, dekui, kad apsvietete, nes sio straipsnio nebuvau skaiciusi. Sutaupysiu pinigeliu ir daugiau nebesugalvosiu dar pirkti is jos.

as

2015-12-06 18:12

Gal kas nors is jusu dalyvavo bandymuose naujojo vaisto?

daiva

2015-12-06 15:12

Rasa, gydausi pas profesorių Pauzą. Aš, kaip ir jūs, labai norėjau mokytis aukštojoje, tačiau liga neleido. Džiaugiuosi,kad laiku atsisakiau mokslo. Turbūt jau nevaikščiočiau, nes esu labai jautri, kiekvienas rimtesnis stresas nepraeina be padarinių.
Linkiu teisingai apsispręsti - mokytis ar išsaugoti sveikatą.

Geras

2015-12-06 13:12

Jau net nebesinori ką nors ir komentuot... ( kas protingas, tas supras ką čia noriu pasakyt)

Visiems, visiems - gero, ramaus ir šilto savaitgalio

aivaras

2015-12-06 12:12

Man tai jau netiktu tas BHT 3009, nes mano antrine progresuojanti forma. As TYSABRI laukiu.Geros dienos!

Geras

2015-12-06 11:12

Ačiū Aukščiausiajam, kad tu Patricija nedingai iš forumo.Linkėjimai tau.
Aš asmeniškai prieš nieką nenusistatęs ( jei padeda, tai gerai ir pasukos su bulka), bet esu labiau už naujas technologijas, bei kitas naujoves. Tik gaila, kad jos mūsų nepasiekia. Tačiau yra vilties, kad po kelių metų is gydymas bus visai kitoks. Čia vaistai, kurie yra dabar bejėgiai, kokie jie bebūtų. Todėl reikia laukti visiškai kažko naujo. Visiškai ir iš esmės. Norėtųsi kad medikai taip labai nesipriešintų naujovėms ir nebūtų konservatoriai ta prasme, kad yra užpatentuotas vaistas ir nesvarbu ar jis padeda ar ne, bet jį reikia rašyti. Progresas, sunkių ligų gydyme, eina visai kita linkme ir tokias ligas ateity gydys ne vien gydytojai ( tokie kokie yra dabar).Noriu pasakyti, kad juos labai gerbiu, toks jų darbas bei darbo nstrukcijos. Bet per didelis suvaržymas ir nusistovėjusi tvarka neduoda jokio progreso, dar kliūtis daro didžiūlės farmacijos gamyklos, kurios gamina jau patentuotus vaistus ir jiems tai laaaabai apsimoka. Rašyti vaistus gydytojams ( kartais) taip pat apsimoka ( tikrai kalbu ne visus ) Skamaba negražiai bei nusistatėtiškai, bet daug kur taip yra. Mūsų liga labai išskirtinė ir pats gydymas- tai vos ne mokslinis darbas. Gal be reikalo įsitraukiu į diskusijas, bet tai mano nuomonė ir niekam jos neperšu.
Dar- naujovės ateina sunkiai, nes joms kliūčių labai daug. O kaip yra- pagalvokim kiekvienas pats.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių