Sveika, Iora.
As dar del interferono. Jis tikrai ne visiems tinka. As dariau tyrimus ir mano kraujas stipriai pablogejo, padidejo skidliauke ir aplamai visokios anamalijos prasidejo. As kelis kartus norejau nutraukti jo vartojima, bet gyd. ikalbejo dar vartoti. Kelis kartus buvau pamirsusi suleisti ir jauciausi zymiai geriau. Dabar as ji perpratau, zinau pvz., kad man jis nesuderinamas su kontracepcinemis tabletemis. Pirma vartojimo menesi galvojau, kad mirsiu nuo skausmu ir pikinimu. Dabar as jo poveikio bevei nejauciu, tik ant kuno lieka raudonos demes, kurios ilgai neisnyksta.
Dar noreciau su visiais pasidalinti gera isgirsta zinia. Pries men. dalyvavau viename seminare (nieko bendro seminaras su IS neturejo)ir netycia isgirdau kaimyniu pokalbi... Viena skundziasi sveikata ir dejojo, kad jai jau nieko nepades, o kita jai papriestaravo pasakius, kad jos sesuo issigyde nuo IS. Ta antra pasnekove gana zinoma Lietuvoj moteris (nenoriu tik mineti jos pavardes). Per pertarauka bandziau ja kalbinti ir daugiau apie tai suzinoti. Jos sesuo dabar isvaziavusi i uzsieni ir priklauso tarptautiniai IS bendrijai, kuri turi savo netradicini gydimo metoda. Kas moka anglu kalba, manau, kad internete galima rasti informacija (deja men nepavyko suzinoti adreso). Gydymo esme, tai teisingas maitynimas, kviepavimo pratimai, meditacijos ir pan. Tik reikia zinoti kaip viska daryti. Pagal mano pasnekove jos sesuo jau 7 metus gyvena normalu gyvenima, nors liga jau buvo padariusi daug zalos. Jos organizmas pilnai atsistate. Gal suteikiau nors kiek vilciu? As pati aktyviai ieskau sitos informacijos, jeigu ka nors suzinosiu butinai pasidalinsiu.
Sekmes visiems.