lina

2015-12-08 15:12

Sveika, Iora.
As dar del interferono. Jis tikrai ne visiems tinka. As dariau tyrimus ir mano kraujas stipriai pablogejo, padidejo skidliauke ir aplamai visokios anamalijos prasidejo. As kelis kartus norejau nutraukti jo vartojima, bet gyd. ikalbejo dar vartoti. Kelis kartus buvau pamirsusi suleisti ir jauciausi zymiai geriau. Dabar as ji perpratau, zinau pvz., kad man jis nesuderinamas su kontracepcinemis tabletemis. Pirma vartojimo menesi galvojau, kad mirsiu nuo skausmu ir pikinimu. Dabar as jo poveikio bevei nejauciu, tik ant kuno lieka raudonos demes, kurios ilgai neisnyksta.
Dar noreciau su visiais pasidalinti gera isgirsta zinia. Pries men. dalyvavau viename seminare (nieko bendro seminaras su IS neturejo)ir netycia isgirdau kaimyniu pokalbi... Viena skundziasi sveikata ir dejojo, kad jai jau nieko nepades, o kita jai papriestaravo pasakius, kad jos sesuo issigyde nuo IS. Ta antra pasnekove gana zinoma Lietuvoj moteris (nenoriu tik mineti jos pavardes). Per pertarauka bandziau ja kalbinti ir daugiau apie tai suzinoti. Jos sesuo dabar isvaziavusi i uzsieni ir priklauso tarptautiniai IS bendrijai, kuri turi savo netradicini gydimo metoda. Kas moka anglu kalba, manau, kad internete galima rasti informacija (deja men nepavyko suzinoti adreso). Gydymo esme, tai teisingas maitynimas, kviepavimo pratimai, meditacijos ir pan. Tik reikia zinoti kaip viska daryti. Pagal mano pasnekove jos sesuo jau 7 metus gyvena normalu gyvenima, nors liga jau buvo padariusi daug zalos. Jos organizmas pilnai atsistate. Gal suteikiau nors kiek vilciu? As pati aktyviai ieskau sitos informacijos, jeigu ka nors suzinosiu butinai pasidalinsiu.
Sekmes visiems.

lina

2015-12-08 12:12

Sveika, Daiva.
As vartoju interferona, gavau metams, o veliau zadu jo atsisakyti. Man jis nelabai tinka, dabar jau pripratau, bet pirmus menesius jauciausi labai blogai. Interferonas negydo, o tik sustabdo ligos progresavima. Dabar as jauciuosi gerai, tik ant kuno lieko melynes nuo durimu. Man reikia leisti 3kartus per savaite. Tikiu, kad rasiu kita buda pasveikti ir nereikes saves nuoditi interferonu. Nors sako, kad tai labai geras vaistas, bet mano organizmas ilgai nenorejo jo priimti. As jau rasiau, kad vartoju corgycepso kapsules, jos skatina interferono gamyba kraujuje, todel tai galetu buti naturalus pakaitalas.
Nors as pazistu moteri, kuriai labai pagerejo nuo interferono, nors gydytoja sako, kad tai tik psichologine itaiga organizmui, bet tikejims ir padeda sveikti. Todel manau, jeigu tiki, kad tau jis padeda - reiskia ir pades.

aivaras

2015-12-08 09:12

Reda, mes su tavim! laikykis!Berniuk, bandyk per google ivest TYSABRI

Berniukas

2015-12-08 09:12

Labas rytas visiems:)...Kam nesunku - numeskite man linkrsquo;a, kur imanoma paskaityti apie ta vaista ( tysabri ) rusiskai ar lietuviskai...nerandu:(

Vita

2015-12-08 08:12

Sveiki. Ka gero seime papasakojo?

reda

2015-12-07 18:12

Labas vakaras
Sergu išsėtine jau du metai, dažnai skaitau jūsu laiškučius daug ko pasimokau, daug naujienų sužinau, ačiu jums visiems.

Gintaras317

2015-12-07 18:12

Saunu ,kad yra vaistu, nors nelengvai gaunamu ir nekiekvienam ikandama kaina. gaila, kol valstybe atras pinigu vaistu kompensacijoms darbingiausio amziaus zmones taps islaikytiniais. Gaila, bet matyt kai kam taip geriau. Beje, ka vartojat, kad maziau svaigtu galva.

lina

2015-12-07 15:12

Zilvinas buvo uzklauses apie kapsules linchi-cordyceps. As vartoju situs vaistus jau kelis menesius, zinau kur Vilniuje galime isigyti. Tiksliau tai ne vaistas, o maisto papildas. kainuoja gan daug. Didmenine kaina apie 80Litu uz 24kapsules, uz pirma pakuote man teko uzmoketi met 130litu, taigi apsimoka pirkti is karto daug. Jeigu IS progresuoja, tai ju reikia gerti net 4kapsules per diena. Ju veikimas turetu buti greitas, todel po keliu sav. gal reikes mazinti doze. Gyd. sako, kad 8 is 10 serganciu padeda.

V

2015-12-07 13:12

butent kokius naudojate is GNLD nes kiek zinau yara keliu rusiu

Vytas

2015-12-07 13:12

Na, as ir nezinau kaip tai pasakyti geriau :) Mano istorija tokia: Kai susirgau IS, tai kelis metus niekas netikejo, kad as kazkuom sergu ir nepadejo...Visi juokesi ir "spjaude" sakydamki, kad as esu narkomanas.Teko net i statybas (Pragoje) vaziuoti dirbti - galit isivaizduoti kaip as ten jauciausi...visi juokesi sakydami - narkomanas ir dar koks...TIK VILTIS IR JUMORO JAUSMAS MAN PADEJO ISGYVENTI.
VISIEMS VILTIES IR DAR SYKI VILTIES.
GEROS DIENOS

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių