leja

2015-10-14 12:10

Kazko aprimo musu forumas, gal visi isejo dziaugtis graziu, nesaltu oru:) Geros dienos pabaigos visiems:)

Patricija

2015-10-14 11:10

Pirma diena buvo temperatura ir saltkretis, bet po to leisdavausi ir leidziuosi tik pries miega ir is karto isgerdavau aspirino ar paracetamolio tablete, o po savaites organizmas prisitaike ir jokiu pasalinio poveikio nebejauciu

dana

Kokios lengvatos mums priklauso.

reda

Aš esu ta vyresnio amžiaus moteriškė ir draugijoj matau visokių ir labai sunkiai judančių, sergančių po 10 metų ir puikiai atrodančių, ir besijaučiančių žmonių, kiekvienas iš jų vis ka naujo man duoda, tai pasiklausai apie dietą, tai apie vaistukus, tai apie lengvatas kurios mums priklauso, svarbiausia nieko sau netaikyti, nes visi mes esam skirtingi ir liga mums progresuoja skirtingai.

dana

2015-10-14 10:10

Pries 2O metu ir as vartojau vitaminus ir prednizalona nuo IS,dabar sedziu vezimelyje nes desine puse eina i vidu ir as turiu visa laika judeti.Jokiu vaistu nevartoju.Tai jau 1Ometu.Gal patarsyte koks gydytojas man galetu atsakyti.

Patricija

As vartoju betainterferona jau 3 metai. Man labai pagerino regejima, nes liga ir prasidejo nuo vienos akies apakimo galima sakyti, o po to prisidejo ir kita akis. Dabar matau beveik taip pat kaip ir pries tai. Siaip jokiu superneigiamu pojuciu del betainterferono nejauciu, na gal tik atsibodo durstytis:)) jei domina kas smulkiau-klausk

Vita

as esu buvus kauno IS draugijos susiejime. nepasakyciau, kad patiko. buvau jauniausia, ir tuo metu, dar vaiksciojau visai neblogai. ten susirinke buvo jau vyresnio amziaus zmones, daugelis jau stipriai ligos paveikti. man buvo tik ligos pradzia, todel truputeli isigandau.nenorejau matyti to, kas ir manes ateity laukia, vis dar norejau dziaugtis gyvenimu...daugiau nebuvau nuejus...

Klausimas

Laba diena,
gal kas zinot, ar sergant IS nera kenksminga eiti i soliariuma??
labai aciu.

Ineta

O kaip pats gyveni?

na, asmeniskai as, tai kaip ir vis taip pat. Nieko naujo nesuzinojau, nieko naujo nenutiko paciai, tai ir nelabai turiu ka parasyti..

O kaip visi kiti???

reda

Draugijos yra beveik visuose miestuose, tik reikia pasidomėti, nes Kintuose buvo iš visų miestų ir miestelių, ir visi is draugijos nariai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių