dalia

2015-03-28 08:03

Vaikstau po proceduras, dabar is sireikalavau is ligoniu kasu 16d. Kai jau turi sita lapa jokiu eiliu nebelieka. O iki jo tikrai sunku daeiti, kol suzinojau, kol isprasiau... Pirmadieni pradedu, parasysiu ka paskyre

rasa

2015-03-28 07:03

Mane daug metu kamavo rdquo;radikulitasrdquo;. Taciau kaip uzeidavo, taip ir praeidavo. Praeitais metais tesesi 2 men., todel kreipiausi i daktarus. Poliklinikoje padare rentgeno nuotrauka, nieko labai blogo nerado, israse B vit., masazus ir tempima ant spec. stalo. Praejo. Siemet jau kai prasidejo rudeni, tai dar dabar tesiasi(skausmas musa i sedmenis ir koja). Pati susiradau privacia UAB Tomografija, pasidariau tyrimus, ir ka - 9mm isvarza. Reiskia ir praeitais metais buvo, tik rengenas to nerode. Daktaras patare viska isbandyti ir jei nepades-operuotis. Tas rdquo;viskasrdquo; tai tempimas, masazai, B vitaminai, gal manualine terapija, ir svarbiausia -konsultacijos ir pratimai pas kinezeterapeuta. Uzsirasiau kitai savaitei pas prof. Jasiuna. Parsysiu veliau, kaip seksis.

vit

2015-03-27 19:03

as einu pas neurologa o ne

vit

2015-03-27 19:03

as pin nedaviau i ligonine pasiule daktare sake ten bus proceduros kokios neklausiau smulkiai o rebilitacija kiek zinau tai i metus viena karta priklauso

alionka

2015-03-27 17:03

gal vit pasakyti,kaip tu guli yligonine,kas tau duoda siuntima ten gult ir kas duoda proceduras?ar jus perkat?man priklauso po operacijos y metus karta kursas proceduru...bet man neduoda,,,sako eile...gal siemet neprieisi...bet as vidaus daktarei sudo o nepinigu duosiu...kad eile greitetu,greiciau tv3 pagalba iskviesiu....ziuri ir blizgina akim....eile....kad metus laukti dar negirdejau...papasakokit kaip jus gaunat tu proceduru..tu rimtu,su voniom vertikaliom...o ne poliklinkos rebilitologes...kuri man sako nezinau ka tau galima skirti kai varztai stubure...debile...cia kaune silainiu poliklinikoj Karpaviciene,sedi kai zoles apsirukius ir sako nezinau ka tau galima...dar neturejau tokio atvejo....

vit

as turiu irgi si numeri ir pas ji buvau konsultacijoi tai jis Patare neskubeti operuotis.

vit

Pries 4 metus man uzeidavo nugaros skausmai persiduodavo i sedmens raumeni ir jausdavau raumenu tampima desn kojoje (bet nebuvo tirpimo)Nuotrauka ir ka 5 mm isvarza.Proceduros poliklinikoje nepadejo ,profilaktoriume kiek pagerejo labiausia baseinas.Grizes pradejau vazineti dviraciu tai koja labai greitai atsistate po truputi mankstinausi problemu neliko.Pasijutau sveikutelis dirbau viska lyg pas mane nebutu isvarzos.Sia ziema nesimankstinau buvau toks astinges dar ir pakeliau nepatogiai svori,paskaudejo praejo nuo vaistu.Pavasaari padirbau pradejo kabinti nugara galvojau reikia mankstintis .Ant skersinio pakabejau biiski kojas pakeliau.Tai po to vos iki namu parsivilkau.Pradejo traukti kaire koja toks skausmas Greitoji suleido 2 amp vaist. Kita diena jokiu skausmu tik tirpo visa kaire koja .Nuotrauka kita isvarza 10 mm Varinejau po daktarus chirurgai sako pjauti reabilitologai palaukti kol praeis uzdegimas dar bandyti proceduras.O ir operuotis kaip neskauda nesinori .Ir nutirpimas liko tik kulne ir isoreje pedos.Norejau paklausti kam tirpo kulnai ar atsistate. Zinoma tos isvarzos kiekvienam kitaip.kita men gulu i ligonine proceduros .rasysiu ar pades ar reikes operuotis

vit

2015-03-27 09:03

ar suzinojote dakt JASIUNO tel

nile

2015-03-26 17:03

Labai prasau patarti. Man kaklo ir juosmens osteochondroze, buvau pas kineziterapeuta, paskyre manksta, bet negaliu jos daryti. Nezinau, gal sutrumpejusios sausgysles ar raisciai, nes bekilnojant kojas lyg nutruko kazkas blauzdoje apacioje. Dabar jau dvi savaites skauda blauzdos apacia ir skausmas eina i kulna. Ka daryti? Turbut pasitempau ar truko raisciai. Patarkit kaip elgtis ir kaip ateityje daryti manksta? Mano amzius jau virs 50, tas turi itakos, kaip ismankstinti sausgysles ir raumenis. Gal kas zino apie tokias problemas, prasau pasidalinti patirtimi. Aciu

api

2015-03-26 17:03

labas vakaras gal patarsit kaip sumazinti skausmus nuo osteochondrozes vadinamu ataugu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių