2015-12-18 22:12
visu pirma tau arba akne arba kazkokie spuogai, siaip is savo patirties galiu pasakyti, jo reikia:
a. ziureti savo organizmo reakcija i tam tikrus maisto produktu, pvz. mane beria nuo tuno, per didelio baltymu vartojimo, saldau ir riebaus maisto..be to nevartok jokiu papildu t.y tuos, kuriuose nebutu mieliu..kadangi isoriskai neisigydysi sios problemos,, tai siulau visu pirma nueit pas dermatolo, as pats buvau, tad tai butu antra zingsnis, na jei gediniesi ar panasiai, tai siulau nusipirkti ir pabandyti suvartoti lecitino pakuote, na man jis riebalu apykaita sutvarke, po to geriau nakvisu alieju, na gali nuskambeti keistai, nes jug sis preparatas skirtas tik moterims, na bet cia tik reklaminis triukas, tad jai nereiktu pasiduoti, sis alieju neturi jokiu hormonu ar estrogenu, kaip kad gali pasirodyti...tiesiog pabandyk nusipirkti ir pavartoti, be to ziurek kaip tavo organizmas reaguoja, t.y ar dar daugiau neberia..trecias zingsnis yra tinkamos kosmetikos vartojimas, geriausia firma yr lietuvoj, tai bioderma..nuo jos reiktu pradeti, na jei tiks, man pvz, dermatologe nustate vidutinio sunkumo akne, bet ja isigydes (ji prirase man naudoto aknefu, differin, leumecitina, ir acne bp5) sie isoriskai vartojami prieparati zymiai padejo, bet nepakankamai...galutini rezultata padfejo pasiekti naskvisu aliejus..taipogi patarciau nusipirkti cinko papildu..