2015-11-12 17:11
sveiki, turiu lygiai ta pacia problema.zandukaj pastoviai raudoni ir nosis taip pat,labaj del to kompleksuoju ir jau nebezinau y ka kreiptis.du kartus irbandziau krema balinanty oda "albina" taj toks rusiskas kremas, nepadejo,tik vos apmazejo plotis raudonavimo gal kokiu 1mm nuo vieno zando.toliau suzinojau apie "avene" krema jis tajp pat nepadejo.buvau pas kosmetologe taj jinaj pasake kad niekajp nejna isgydti, nu galima bet nepatartina su lazeriu ir kad toks defektas kajp mano nera bajsus o kajp tik,kad pas ka tajp nera taj noretu kad butu yraude zandaj.as tikiu gal kad kam nera sitos bajsios bedos noretu kad truputuka yraustu zandaj kaj uzsimineji kazkokia sunkia vejkla ar kajp salta,bet vos vos kad matytusi o ne sitajp kajp pas mane.kiekviena diena naudoju pudra,be jos negyvenimas,tiesiog negaleciau normaliai jaustis,atrodi visi tik ziuri ir nagrineja vejda,taj kaj bunu namie bunu naturali.gal jus zinot ar nepilnameciams galima darytis su lazeriu ta operacija?ar labaj rizikinga?kokia kajna?gal yra kokiu zoleliu ar tepalu,kremu kad isgydytu ta raudonuma,bent jau kad apmazintu ir neutu jis toks jautrus viskam.labaj prasau atsakyk.