2015-10-08 17:10
Sian man dare poliklinikoj atliko prozedura ant pedos. Buvo tikrai skausminga! Galvojau apalpsiu, net daktare issigando. Bet parsiradau siaip ne taip namo. Grizus be jokiu aplinkiniu zvilgsniu ramiai issizliumbiau, galvojau mirsiu - rankos jokio daikto nesugebejo islaikyt (taip drebejo), krete saltis, koja taip skaudejo, jog net visa kuna krate saltis su drebuliu, tiesiog negalejau isbut vienoj vietoj, raiciausi ir zliumbiau kaip tikrose agonijose... Draugas nubego nimesilio nupirkt, dar pries tai ibumiton isgeriau (sudas jis), zdz jus nematet to vaizdo, jau galvojau reiks greitaja kviest. Sakiau, jus mane matot paskutini karta... Db sedziu istinusiais paakiais ir visiskoj nejautroj, nes nimesilis padejo, uztat tuoj uzmigsiu... Jus sveiku protu negalit patiket, ka as siandien patyriau......... Cia manau jau gydytoju nekompetentingumas... Kas gali zmogu isleist su tokiom kanciom, kai jis beveik mirsta.... O dar plius deginti peda pacientui, neatsizvelgus i jo galimas reakcijas. Sian nebuvo galimybiu pasimatuot spaudimo, bet jei buciau pasimatavus, tai vargu, ar butu normalus.... Reiks tikrai kazko imtis, nes galiu imt ir numirt kada... Zdz patariu tokiems kaip as nejuokaut, nes prisidirbsit... Bus kaip man siandien...