vi

2015-11-08 19:11

Lapkritis. Vasara jau ne už kalnų... Džiaugtis reikia, o jūs pykstatės. Piktažodžiaujate. Negerai...

violla

2015-11-08 18:11

Akmuo miegojo.
O gėlė žydėjo-
tarp vieno sapno
ir kvapties.
Lakštingalos giesmė lašėjo
ant pat širdies...

guru

2015-11-08 17:11

RAGINU VISUS REGISTRUOTIS!

Dagnė

Čia dažnai skaitau:Išsigydžiau depresiją, vėl susirgau. Kur ta riba, kai jautiesi išsigydęs. Gali būti tik pagerėjimai savijautos, bet, kad žmogus jaustum momentą, kad jau nesergi, tai kažkokia nesamonė.

violla

Pastaruoju metu masiškai užplūdo visokiausių autorių literatūra, kuri dažnai kaip rsquo;TĖVE MŪSŲrsquo; pradeda ir užbaigia pamokymus kaip pasveikti, tai: SUSIDRAUGAUKITE SU LIGA! SUSIGYVENKITE SU JA! NEĮŽEIDINĖKITE JOS, DERĖKITĖS, PRAŠYKITE...ir t.t. Gerai, kad dar nepataria flirtuoti...
Taip pat sakome: rdquo; pavyko išgydyti ligąrdquo;...
Tokių išsireiškimų, manau, neatlaiko jokia sveika logika. Išgydyti ligą?..Ar ji serga? Sirgo?
Kokia gali būti draugystė su BLOGIU, t.y. su liga. Su liga reikia KOVOTI! Ją reikia naikinti, reikia šalinti ir grūsti iš savojo gyvenimo. Ir jokių derybų bei draugysčių! Tik. Metodai? Tie metodai. O jie visokie - tikslas pateisina priemones, jei tos priemonės negriauna šalia esančio žmogaus ar aplinkos, nederina savų vibracijų su juodojo pasaulio grimasomis.
Kas yra liga? Tai Visatos energijos nutekėjimas pro šalį, tai Kūrėjo skambutis...kad: nieko nedarome dėl aukštesnių intensijų, dėl Visatos.
Nesvarbu, komentuosite ar ne, mesite moralo akmenį į mane - nepataikysit...
Tik - kovokime su liga. Kad ir cheminių vaistų pagalba, kaip, kad daro Žilvinas. Jis daro teisingai. O jei dar pridėtų ir aukštesnes intensijas - sėkmė garantuota. Netgi žmogiškąsias ribas įmanoma praplėsti. Per širdį. Per širdies šviesą. Per Meilę.
LIGŲ GYDYTI NEREIKIA - LIGAS REIKIA NAIKINTI!

viva

2015-11-08 16:11

Na kur gi dingo visi.Niekas neberaso,o taip liudna...

viva

2015-11-08 14:11

as irgi sergu vegetodistonija,bet prie to dar prisidejo ir depresija.as varojau vertigoheel nuo galvos svaigimo ir leidziamus neuroinjeel.tai naturalus preaparatai,tad ju poveikis atsirado ne is kart.bet gadeikis man labai padejo.dave relaksacijos pratimu aprasyma.jie gerai atpalaiduoja raumenis.

violla

2015-11-08 14:11

Buvau parke. Rinkti šermukšnių, nes draugai prisigyrė, kad Palangoj priskynė. Nežinau koks ten metų laikas dar Palangoj, bet aš neradau, nei vieno. Nieko, į naudą, parke pavaikščiojau, pijokėliai sėdėdami po liepom pakalbino. Ir pakalbėjau, apie politiką...sakė, kad nėra tvarkos. Nėra, tai nėra.. O grįžus visą savo akmenų kolekciją tekančiu vandeniu perploviau, išdžiovinau ant palangės.
Tokia aš šiandien tvarkinga. Tokia-su gamta.

Kas sekantis su ataskaita?:)

viva

2015-11-08 12:11

sveiki.kaip laikotes,kodel neberasote?gal man kompas jau nieko neberodo:)

debeselis

2015-11-08 10:11

sveiki. Labai užsiėmusi, tiesiog turiu daug darbo tai į forumą buvau labai seniai užsukusi. Matau čia tikrai nedaug bendraujančių Roberta žiūriu kaip ir visų kitų taip ir manęs pasigedo. Ne, niekur nedingau tiesiog trūkumas laiko šiuo metu.Man ruduo pasijautė depresija primena apie save, bet laikausi, nes kitaip negali, taikausi su ja kad neužklubtų baisiau. Dirbu, kas man į naudą. Šiaip aš taikus žmogutis ir nepykstu nė ant vieno, visų nuomones priimu, juk mes su skirtingomis nuomonėmis, skirtingi žmonės. Labai smagu,kai perskaitai ką nors geresnio tiesiog kai pasirašantys pasidžiaugia savo nuveiktais darbais ar tiesiog kad liga traukiasi, džiaugiuosi kartu su jais. O šiandien niūri diena, tad pačiam gal reikia būti linksmesniam, bet nevisada pavyksta, na ką darysi.....

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių