violla

2015-08-19 08:08

Sveika, Vilte. Kaip tu? Kaip tavo brolis?

Vilte

2015-08-19 05:08

Labas rytas visiems...

violla

2015-08-18 12:08

Taip vadinamieji, depresijos lygiai nevienodi. Pats populiariausias,turbūt, vidutinis. Toks ir man prirašytas. Taigi,aš su tuo vidutiniu kartais nieko ir negaliu... Bet gal tuo metu jį reiktų vadinti sunkiu?..Niekas dėl to galvos nesuka ir nesuks. O žodis Depresija yra toks populiarus, kai paprasčiausia nuotaikų kaita įvardijama tuo. Todėl ir nesušišnekama dažnai, nes kalbama ne apie tą patį. O tikroji depresija su savo išpuoliais, dažnai į jokias derybas nesileidžia...Išpuoliams aprimus, kuo nors ją nužaidus, klaidingai pasirodo, kad praėjo. O nė velnio! Mėgsta ir ji būti rsquo;papirkinėjamarsquo;. Jei neturi kuo ją rsquo;papirktirsquo;-kentėsi...grįš... ir taškas.

Vilte

2015-08-17 18:08

Laba visiems...na as ir siandiena nekaip jauciuosi.Ryte vaziavome pas broli i ligonine, dar tuo paciu metu apipirkau sunu mokyklai.Dukra anksciau buvau apipirkus.

violla

2015-08-16 18:08

Atmaišinėju jau keletą metų, o paskutiniu metu stengiuosi dar stipriau. Deja deja...
Darau ir tai, ką tu siūlai, Svilte. Juk aš neblogai išmanau netradicinę mediciną, moku daryti rytietiškus masažus ir kt. Todėl ateina žmonės pas mane pasitarti,pasiguosti. Jiems aš padedu, o pati savęs neįveikiu...lyg ir nelogiška, bet taip yra ir drįstu tą pripažinti. Galiu pavaidinti ir stipruolę tam momentui,bet tai bus tik poza. O melo, puikybės ir apsimetinėjimo -labiausia nekenčiu.
Išgyvenau šią dieną, bet nelabai atsimenu -kaip.
Žodžiu, praėjau dar pro vieną dieną...

violla

2015-08-15 21:08

Kankina. Ieškau. Randu. Ir prarandu. Tikiu ir netikiu. Skauda ir nebe. Visą šitą rdquo;mixąrdquo; užmaišo aikštingoji depres.
Realiausia liko iliuzija. Kol kas -pati ištikimiausia draugė. Dar nepardavė...

violla

2015-08-15 16:08

Aha, Svilte, tu teisi. Velnioniškai. Šiandien
aš rsquo;išbarsčiaursquo; dar vieną svarbią smiltį...ir jos nebesurinkt...
Ačiū Roberta, bet ir tu pati žinai, kad taip būna...diena be veido, viena vienužė...
Baisu ir gaila, kad jų daugėja, nors kaip bemaldautum...

Meldžiuos seniai nutilusiems Dievams -jūs nors mažytę viltį duokit man!
Ne mano žodžiai.

Leta

2015-08-15 16:08

Violla, kaip tu praleidai dieną, ar atsileido įtampos? Tai ko tu neturi, ko tau labiausiai reikia? Jei žinai atsakymą, tai pusė darbo jau padaryta

Roberta

2015-08-15 12:08

baik tik, Violla, nieko čia nebloga.gera diena.kai atrodo, kad kažko trūksta ir taškas, reikia sakyti-ačiū tau Dieve, kad aš tiek daug turiu ir išvardinti..ir padėkoti.apsičiupinėk tik kiek daug turi:))Šiandien netyčia Lietryti nusipirkau, mat eilėj laukiau, tai reikėjo kažką prigriebti iš kiosko:)) Tai ten horoskopininkė rašo, kad bus mėnesio pabaigoje užtemimai ir t. t., o tam reikia ruoštis, t. y. jokiu būdu nekeikti likimo ir tik džiaugtis tuo, kas yra dabar.Kai imi dėkoti už tai, ką turi arba atseit turi, žiūrėk-jau tikrai turi.Bent jau giedresnę dūšią:))O ko daugiau benorėti.....

violla

2015-08-15 07:08

Šiandien man labai bloga diena. Bloga ir tiek. Vėl bloga. Kiek gali būti vėl ir vėl... Pavargau taip,kaip kartais beviltiškai pavargstama...nuo visko. Žiauri ta depresija,bet ją užglostyti galima,tik reikia turėti kaip ir kuo. Aš to viso, beveik, neturiu. O man taip reikiamo pagrindinio dalyko, visai neturiu ir neturėsiu. Viskas. Ir taškas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių