zilvinas

2015-12-19 13:12

aciu, as kaip as.jei nerasysiu,tai geru svenciu visiems:)

Lilė

2015-12-19 11:12

Visi apie sita liga zino tik abstrakciai, bet nieko konkretaus, nes kiekvienam ji skirtinga ir tiek. Nereikia cia ir rasyti ko reikia, ko ne.

zilvinas

2015-12-19 08:12

sveiki,senokai kanors sakiau.turiu klausimeli,gal kas zinot?vakar pakalbino policija,sedejau masinoj po draudziamu zenklu,nu patikrino dokumentus teisese pas manes nera jokiu irasu,kad esu invalidas,as turiu antra grupe,nu tada parodziau savo ta pazymejima,tas sako turi buti teisese irasas nu ir masina pazymeta invalido zenklu.nu gerai sakau,o tai jei as nesusavo masina vaziuoju ir ta reikia apklijuot?tai tas nieko neatsake,tik pasake,kad avarini isijungciau ir palinkejo gero kelio.o tai kazint kaip is tikro,kas teisus, ar as, ar jis?

Artūras

sveiki,noreciau paklausti ar kai kas vartojo IMURAN?ar kai kam padejo?as vartoju jau pusantru metu man jei nieko nepadeda.

suduvis

Taip Juliau jūs teisus esat.Jei išsėtinės sklerozės plokštelės yra ir jos niekur nudings.Galim tik palengvinti ta savo padėty ir tiek.Aš dabar tai masažus darausi.Pavasari gydysiuosi dirgėlėm.

vika

2015-12-18 20:12

to estee:
gyvenu rytu londone.jau rasiau,kad lankausi pagrindinej londono neurologijos ligoninej Queen square WC 1N Holborn metro.
jei anglijoj sako,kad jums pirmine progresuojanti,o ne remiting-relapsing,tai kuo jie remiasi, nepadare tyrimu? mano zaliu supratimu,tai pirmine ms eina be ataku ir pagerejimu,o vaistai Avonex,Capoxone..-yra butent pristabdyti atakas (ir tai tik galbut 30%!) prie pirmines jums turetu duoti Tysabri...
jei norit,galit parasyti man i emaila : vikavirginia@yahoo.co.uk

Julius

2015-12-18 18:12

nelabai supratau jusu minti,manau,kad plokstelems isnaikinti vaistu nera, juk randu nieks nepanaikina, jie lieka visam gyvenimui.mums reikia,kad pralaiduma padidintu smegenyse.Tuomet inpulsai keliaus ten kur reikia nebodami jokiu ploksteliu. Ir dar kad ju daugiau nesidarytu.

skeptikas

2015-12-18 17:12

kazkada rasiau apie vaistus, kuriuos turejo man skirti,kazkokio keturios raides MBBM atrodo.Nuejau pas ta gydytoja santariskese, o man kai kokiai durnei:ne lietuvai neskyre,todel ir neiskvieteme.padiskituokim gal kas gavote minetus vaistus?

Valentinas

2015-12-18 16:12

kas galetu papasakoti placiau apie issietine sklerioze. dekui

daiva

2015-12-18 16:12

Aš cordicepsą pirkau už 75 lt (vieną dozę). Kad po Naujų metų bus naujas gersenis vaistas taipogi girdėjau, tik minėjo, kad reikia užsisakyti iš anksto.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių