suduvis

2015-01-26 07:01

Ar esat girdėje apie toki vaista rdquo;TYSABRIrdquo;?Sako jok tai naujai atrastas vaistas nuo išsėtinės sklerozės.Bet aš perdauk juo tai netikiu

Vytas

2015-01-25 20:01

Sveikas sveikas bratka, kap yr?

Vytas

2015-01-25 20:01

labas vakaras, Tauta:)

Kristina

2015-01-25 17:01

Man toks klausimas "atsistojo",ką organizmas nori pasakyt,kai nutirpsta rankos,kojos ar veidas su galva?

vilma

2015-01-25 16:01

Sveiki skaitau Jūsų visų nuomones nes ir man labai aktuali tema.Mano vyras taip pat serga IS. šiuo metu guli ligoninėje nuo rudens jau antras pablogėjimas. Serga jau penki metai. Labai susidomėjau cordycepsu, nes gydytojai siūlo rašytis į eilę interferonui.Gal kas žinote ar girdėjote kaip gydoma su bičių įgėlimais. Kas turi skirti interferoną , turiu omeny vilnius ar kaunas ar vietiniai gydytojai ir kaip gauti greičiau.Linkiu Jums visiems stiprybės ir nepalūžti.

mantas

2015-01-25 15:01

Vytai,susikaupti ne tau vianam sunku. As taip pat pradedu skaityti ir niekaip negaliu pabaigti.Kovoti su tuo sunku. Pagal aprasyma galiu speti,kad esi nebejaunas ligonis. Man tirpimas taip pat praejo. Uzeina po streso ar oergyvenimo,bet po lurio laiko praeina noieko nedarant. Sekmes tau tolimesnism gyvenime

Vytas

2015-01-25 14:01

Tiesa pamirsau pasakyti, kad turiu tik viena rimta problemele... ( cia tai jau tikrai nejuokais ) As ziuriu i knyga ir matau "spyga".Negaliu susikaupti...nei skaitydamas nei ziuredamas filma.Va cia tai jau MEGA-nesamone. O siaip tai vūiskas salyginai pakenciama, nekreipiant demesio i artimuju "sarmo" gerima.
Visiems stiprybes

Vytas

Sūduvi as tik kazkam atsakiau, o tirpimas pas mane praejo jau labai labai seniai. Liko tik laikinas ranku nutirpimas, kuris pasireiskia tik nervinio streso metu...( Turiu garbes gyventi su alkoholike, tai kartais ji nejuokais pakrato mano nervus ir tada pradeda tirpti ranku pirstai... o siaip viskas atsistate
Visiems : be cool

suduvis

Vytai tirpimu tavo kūnas tau bando kažka pasakyti-pagalvok.Žmogus supranta ka ir kaip daryti kai jau būna vėlu ka nors pakeisti:)))

suduvis

Pirma karta į Kauno Klinikas pakliuvau dėl šitos ligos 1991metais, mane gydytoja Savačiaskaitė pagydė per 10dienu.Bet dėja Prednizolonu,sveikata pablogėjo 2002metais.Bet kaip prisimenu tai ji pablogėjo nuo žmonelės kuri sirgo šizofrenija,nuo laukinio kapitalizmo,nuo mašinu dažymo.Dabar su žmona išsiskyres,mašinu nedažau,darbo nedirbu tad ir gerėja sveikata.Bet praeita vasara gydžiausi bitėm,strėnas plakiausi dirgėlėm.Tarkitko kam tirpsta galūnės- pamėginkit išsiperti dirgėlėm.Pirma atrodo baisiai bet po keliasdešimt minučiu praeina-matyt tai tas ko mūsų kūnui reikia.Bet dabar žiema tad to dar teks palūkėti.:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 21 ir 0 svečių