Samanta

2015-09-08 12:09

Sveiki man pirmosiomis dienomis buvo tokia panika kad vos sirdis nesustojo prasiau vaikino kad greitaja iskviestu bet isgeriau karvavolo ir uzmigau aisku ryte vel tas pats jausmas ,jau eina antras menuo bet simptomai svelneja ,gyditojas israse rudotelio (medazepamas) bet as jo negeriu nes tiksliai zinau kad tie trankviliantai nepadeda jie tik nuramina tam tikram laikui, todel pradejau pati save veikti psichologiskai kai uzeina neramumas atsikvepiu giliai ir myntise pasakau nera ko nerimauti , pradejau anksciau keltis ryte truputi pasportuoju atrandu kokia nors veikla ,mes visos galime pasveikti be vaistu ir psichiatru ,psichologai esame mes patys sau. po truputi jau imu priprasti prie nerimo ,darykite juoko , aromaterapijos , pratimus sportuokite , atsipalaiduokite karstoje vonioje , ir po truputi viskas savaime praeis. reikia tik surasti tam tikra veikla,ir viskas uzsimirsta. Nepasveiksite jei namuose yra itampa kelianciu dalyku, nuolat lojantis suo , uz lango statybos , ir konfliktai tarp giminiu ar seip draugu kaimynu ir t.t. valgykite daugiau vaisiu ir vartokite vitaminu. beje vatrokite gudobeliu lasus jie tikrai truputi padeda ir vartokite reguliariai prie ju neiprantama ir labai gerai.

m

2015-09-08 12:09

bus faina kai musu siame forume nebebus nei vienos!kai busime pasveikusios :) vakar nbeisvengiau panikos.susiduriau tiesiai su ja.tai siandien biski nekaip jauciuosi.truksta jegu ziauriai.nieko darytis nesinori,net su vaikiukais i lauka negaliu iseiti.silpna.mama skambino tai sake kad mane jau visur uzrase pas daktaru.tik grysiu iskart i balta kabineta.pati taip norejau.man bus ramiau.tik tiek gaila kad visas savo atostogas reikes praleisti pas daktariuku :( butinai gryzusi parasysiu kas man ir kaip sekesi gyditis.man paciai bus idomu parasyti jum!

Klausimas

2015-09-08 07:09

Kuo rodotelis skiriasi nuo lexotanilio, kuris geresnis, jei jauciama nuolatine itampa, nerimas?

guru

2015-09-08 06:09

Tritticas turetu jau si rudeni gryzti i apyvarta.Taip as suzinojau is kompetetingu zmoniu.

Nesvarbu

2015-09-07 19:09

tylu.. ir dinge visi.. idomu kur Gaudvis? gal kas zinote? gal jis pasveiko? nebesimato cia visai jo..

Birutele

2015-09-07 13:09

Tai saunu, vadinas viskas gerai;)

Birutele

2015-09-07 07:09

Kazi kur visi dinge, net keista?

mecislovas

2015-09-06 10:09

Jei kamuoja depresija,sukasi galva ir labai esate jautrūs svetimoms emocijoms ir nuomonėms ,prašau suprasti tiesiogiai-jūs sergate emocinio organizmo sluoksnio arba kitaip vadinamo astraliniu kūnu liga.Tai psichikos liga,tačiau gydoma gana lengvai,ypač jei tai nesenai prasidėjo-metai ar keli,o dar geriau kai tik prasideda po kokio tai emocinio streso.Deja tai gana tankiai paplitęs reiškinys,dažnai lydimas pykinimu, virškinimo sistemos sutrikimais ,nes astralinio organizmo sluoksniui priklauso pagrindiniai virškinimo organai,Deja,galiu garantuoti ,kad jokiais vaistais to neišgydysite ir nesitikėkite,nes tai kūno energetikos problema.Rekomenduočiau panaudoti vaizduotę,ir prajausti( įsivaizduokite užsimerkus-prieš jus dega laužas,o jūs stovite prieš jį,ištieskite į jį rankas ir ištarkite kiplingo mantrą,,tu ir aš ,mes vieno kraujo" -pajusite kad laužas lyg tai traukia ir jūs pradėsite svyruoti link jo . nuleiskite rankas ir ženkite į laužą,nebijokite ,tai psichinė ugnis ir ji nieko blogo jums nepadarys. Tegu liepsna jus užpildo,tegu liepsna apvalo jūsų aurą,tegu ji sudegina jūsų dvasinį skausmą,nepasisekimą, nelaimingą meilę,pyktį,nerimą , girdėtus prakeikimus ir tt. Pastovėkite ugnyje keletą minučių ir ženkite dar žingsnį iš ugnies .Pajusite ,kad jums pasidarė ramu,gera,o gal būt ir iš pirmo karto išgysite...
Tokį pratimuką galima vadinti psichotechnika,psichine joga(radžajoga),autotreningu ,meditacija ar koncentracija ir tt-tai nesvarbu,svarbu tik daryti...
Vietoj laužo galima žengti į saulę,į žvakės liepsną ir tt
Jei patiko ,darykite tai anksti ryte arba pora valandų iki miego. Jei prieš pat miegą tada sunku užmigti,nes vaizduotė prisipildo kažkokios energijos ir miego nelabai norisi... rašykite mecislovas77@gmail.com. yra ir kitų būdų tokiems jautriems padėti...

Lori

2015-09-05 19:09

Sveiki visi,sitam forume kazkas geret fluanxoli koks cia vaistas ir ar yra nepageidaujamas poveikis nes neradau instrukcijos nes man dabar paskyre o kas liecia xanax tai as jo irgi daugiau negersiu jis tik nuima simtomus o negydo.

emileliukas

2015-09-05 17:09

nera pas mane sociofobijos, galiu bendraut, galiu but tarp zmoniu,galiu prieit prie nepazistamo zmogaus ir susipazint, tieisog gal tai kalta nauja palinka? man gydytojas israse alprazolamo. bandysiu gert, gal pades..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių