zilvinas

2015-02-21 10:02

tai negi niekas neturi savo kepenu fermentu tyrimu?

loreta

2015-02-21 09:02

as tai sia nuostabe dovanele ,na liga gavau dovanu is mociutes,kiek supratau,o liga labiau isryskejo did soko darbe,kap butu nuzude mane,po to yykio pradejau zaibiskai bloget ir tttt,ber man liga sustabde kraujo plazma.... atliktos,aisku dar buna tokie pumejimai,bet sugebu pkolkas isiskapsyti,nes jau kiekvienas pazystame savo organizma ir zinome ,kap galime kazkuo sau padeti

loreta

taip,reiks apsimoket maista ir uz kambary,tai teks ieskotis kur apsistoti,nes vaziuot tai turiu man padeda reabilitacija,sustipreju ant vasaros

loreta

taip,reiks apsimoket maista ir uz kambary,tai teks ieskotis kur apsistoti,nes vaziuot tai turiu man padeda reabilitacija,sustipreju ant vasaros

suduvis

Dėkoju Editai už suteikta informacija.O Kristina mano žemietė todėl ir judvi supainiojau:)))

Kristina

2015-02-21 08:02

Sūduvi,dėkokit Editai už informaciją :))

suduvis

2015-02-21 06:02

Ju ateina pavasaris ir galėsim atsidaryti langus-deguonies trukumas mūsų organizme ir iššaukė mumyse išsėtine skleroze- mano giliu įsitikinimu.O nuo karsčio yra pavėsis.Bet su pavasariu galėsim valgyti daržoves,gydytis bitėm,įsidirgint nutirpusias vietas ir t.t.Visiem stiprybės:))) Ir eilini karta dėkui Kristinai už informacija:)))

edita

2015-02-21 05:02

Sveikučiai,
Pavasaris arteja, dabar reiketų būti kaip niekada vieningiems:)
Suduvi tau reiketu kreiptis i Valstybine neigalumo ir darbingumo nustatymo komisija arba i Gincu komisija, jei nesutinki su isvadomis, gali kreiptis i sveikatos apsaugos ministerija keliu yra,taciau gal tau tikrai negali skirti automobilio ar netinka kazkas,apgalvok tai pats.
Jei tau negali skirti gal gali skirti tave slaugantiems zmonems, artimiesiems jei tau priklauso slauga. Deja nauji istatymai apriboja neigaliuju teises ir laisve...daug is musu ateme.
Stiprybes jums visiems
Ir daugiau sypsokimes vieni kitiems
:)

Liza

2015-02-20 18:02

atsitiktinai perskaiciau jusu nuomone apie interferona.man jau 40 metu sergu 15 metu,gulejau santariskiu ligonineje ir prasiau interferono,taciau man jo neskyre,nors pries metus buvo pasakyta,kad skirs.gal patartumete ka man daryti ir kaip siuos vaistus gauti.beje gydytojai sako, kad jie nera deficitas?

zilvinas

2015-02-20 17:02

as tai parodysiu.sakau kokie tie tyrimai pas jus
to alp leistina norma iki 250.nu idomu tiesiog ir tiek.
aciu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių