Mindaugas

2015-05-19 08:05

taigi,taigi ir isleidzia neatsakingos motinos i pasauli gyvybes dar isivaizduodamos,kad daro vos ne heraklio zygdarbi.Klausimas kam to reikia?turbut tam,kad platinti pazeistus genus. Ot uzdavinys,beveik kaip frankeisteno. Ir nepykit ant mane,as tai tikrai nepaleisiu i pasauli vaiko vargui. O motina turetu kaip reikian pasvarstyti ar reikia pasauliui jos pazeistu genu.akivaizdu,kad paveldejimas yra

inga

2015-05-19 08:05

aciu jums uz nuomones.O del paveldejimo tai taip,bet kiti gydytojao yra linke sakyti ,kad paveldimumo nera,bet tai akivaizdi netiesa

aistė

2015-05-18 17:05

Niekas jusu Inga nesmerkia ir niekados nesmerks.As tvirtai zinau,kad vaiko niekuomet nenoresiu.Netgi budama sveika jauciau jiems tik abejinguma,o dabar sirgdama,tuo labiau. Ir ne tik del simpatiju ar antipatiju,i pasauli galima paleisti ir invalida.

zen

2015-05-18 12:05

vilniuje grybo g-vėje MDC man darė tyrimus ,,sumokėjau 1000 lt ir pasakė ,kad tyrimai geri .paklausiau ,kodėl man sunku vaikščioti ,ats. reikia daugiau tyrimu .po 4 metu kaune klinikose net už galvos susiėmė /berods gyd. Surentienė/, vos pamačiusi mane einantį .praėjus dar 2 metams visdėlto parašiau į MDC ,nenorėdamas jokiu pasiaiškinimu ,tik pasakiau ,kad užsitęsė ligos gydymo pradžia del ju kaltės.gavau prašyma ,atsiusti tyrimu rezultatus .atsisakiau .

vilma

2015-05-18 09:05

laba diena,na turbut kiek zmoniu tiek nuomoniu,as pati gyvenau ir dirbau Airijoje,7 metus viena diena man aptirpo padai,kadangi tais gydytojais nelabai pasitikiu gryzau ir nuvaziavusi i diagnostikos centra issityriau,pasake,kad man is.Tada gryzau i Airija o jiems reikejo tik visu tyrimu kopiju ir sake jai noriu skirs man vaistus,pas mane kas menesi atvazinedavo sesele supazindindavo su liga ir tt.Betkadangi mes su vyru planavom kudiki,tai kaip pasikonsultavomes su gyd,jie mums pasake turit apsispresti kada,nes jai jau planuosim tuoj tada vaistus skirs po to,bet nieko panasaus apie tai,kad negimdyti tikrai nesake.

inga

2015-05-18 09:05

tai vat pasirodo viena tiesa yra,kad praktiskai visi isgyvene esame viena ar kita situacija ir tai issireiske musu liga,nors mano mociute serga si liga,bet kazkap ir galvoju gal galejau ir nesusirgti,bet vaikysteje teko isgyventi did stresa,po kurio negalejau nei miegoti nei valgyti,tik guzdavaus kamputyje,paniskai bijojau vel likti viena,bijojau tamsos ir begalo numireliu,man namuos patirtos laidotuves vaikysteje yvare strea baime,na nemoku apsakyti,lig siai dienai prisimenu ir kartais sapnuoju,kap mane tempe prie karsto mociute fotografuotis o as staugiu kad bijau net paziuret,tai vat nuo to jau prejo 26m,lankais ir pas psihologa ir pati domejaus ja ir puikiai egza islaikiau ,net pasigirsiu9 gavau ot,bet sau padeti taip ir nesugebejau,bet as nekaltinu nieko,kas duota tas duota,kap pasake man gydytojas,kad dievulis manes nepagailejo,ir stuburui dave ir galvai

inga

2015-05-18 08:05

taip amerikoje gimdyti moteriai drauziama jos labui,o lietuvije gydytojai liepe gimdyti ir sako kad tai tik y nauda ,kazkoks apsurdas,mano darugai gyvena JAV vyras jos prie medicinos,tai as gaunu ir vaistuku ir daug info,taip as pastojusi buvau ir man pradejo blogeti,bet gydytojai pasake kad tai normalu,bet paklausiau draugu is JAV kad nutraukt nestuma,kol dar ymanoma,aisku tai buvo sunkus apsisprendimas,nestuma nutraukiau,ir buvau dar iskoliota gydytojos kad baile esu,beto konsultavaus AirijoJ po visko,tai pasake kad gimdyti negalima ir tt bet mus medikai linke eksperimentuoti,beto gimdymas paspartina musu liga,aisku gal mane ir pasmerksite uz tai ka padaiau,bet man nebuvo pasirinkimo nes jauciau kap silpt pradejau,bet nesupratau kodel,bet paaiskejo kad laukiuosi

aistė

is kur jus zinote, kad amerikoj serganciai moteriai draudziama gimdyti?kai as pasiskaitau tai lyg tai sakoma,kad nekenkia.

dana

susirgom,kai seneliai dar gyvi buvo, klausėm jų ,nei iš tėvo nei iš mamos pusės gulinčių ligonių nebuvo, nei pusiau paralyžiuotų.Jie juk prisimena net ir savo senelius.Na o kaip vienai šeimai ,tai ligonių tikrai užtenka.

lina

Mano irgi panasi istorija. Mama buvo apsedusi fiks ideja kaip priekaistais uzgrausti teva.Viska girdedavome mudu su broliu. Mama buvo auka, ji mums su broliu aiskindavo kaip mus myli,netgi i ugni del musu sokti galetu ir t.t. As taip nekenciau tevo, ne jis gi mama skriaude.Po jo mirties supratau,kad mano pasirinkimas buvo klaidingas.Mama tik manipuliavo mumis,jai labai patiko buti auka, ko pasekoje brolis alkoholikas as IS. Pridursiu,kad tevas niekuomet negere, bet buvo sykstus. Seimoje serganciuju IS nera,tik mamos pusseseres du vaikai serga.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių