guru

2015-05-23 15:05

Spitominas nera homeopatinis vaistas ir jo poveikis pasireiskia mazdaug po keliu savaiciu,ir ji reikia gerti tamtikra sistema,ir tam tikras dozes.

petriukas

2015-05-23 15:05

Cia kiskeliu susirinkimas o ne depresantu :DD bijau dantistes bijaw tamsos...bijaw dvejeto:)). Baikit, tai juokinga:))). Jum ne vaistu reik o geros pazinties su tvirtai ant zemes stovinciu zmogum reik:)). ka jus darot su savo gyvenimu?? Kam analizuojat tai, kas ner butina?? Vaistai dar nieko ner pagyde, jie tik zadina kuna kovot :) tai as jum siulau JOGA kokia lankyt o ne drebet uzsidarius ir moket bapkes uz neaisku koki salutini poveiki turincius nuodus. Vilniaus kainos - 100 litu ir daugiau per menesi. manau, sau galit tai leist uzuot taip gyvenus. Patikekit manim verta.

doppelgänger

2015-05-23 14:05

www.youtube.com/watch?v=-4QGi-KDZ2Mamp;feature=PlayListamp;p=539A73ADB5911D90amp;index=7

Pritariu Vienam, neverta gailėtis savęs. Priimti savo būties vyksmą, tai pakankamai drąsu. Nelaukti kažkokios rdquo;dieviškosrdquo; indulgencijos, nelikti pasyviu, kovoti, bet bent jau šiek tiek numatyti kovos reikalingumą ir pasekmių spektrą.

dalužė

2015-05-23 13:05

Roberta,
as manau dar ne visai pazisti save,dar esi pakely,kaip ir mes...Vieni arciau ,kiti toliau.Visi mes cia,zemeje ne tam ,kad butume prisiminimui,bet pasiruosimui i Amzinybe.
Kai mes tusti viduje,ieskome pilnatves isoreje.Ka randame,tik ne ta ka ieskome.Problema tame,kad ziurime ne ten.Viskas yra mumyse.Todel ir kreipiu demesi i tai ar zinome,kas esame.
Leta ,kai suzinai kas esi,atsiranda daugelis atsakymu,kaip pvz. kodel as kenciu,kokia mano prasme sioje zemeje ir t. t.Kai zinome atsakymus,lengviau gyventi.
Kai zmogus nezino,kur eiti,gyvenimas tampa chaosu,ne tik sau,bet ir kitam.
Sakoma,ziuredamas i kita,matai save...

dalužė

2015-05-23 12:05

Labutis!
Kaip sekasi visoms!Pas mus cia ,Niujorke labai karsta.
Apie meile kalbant,prisiminiau Sv,Rasta,kuriame sakoma:
Jei kalbeciau zmoniu ir angelu kalbomis,
bet netureciau meiles,
as tebuciau zvangantis varis ir skambantys cimboliai.
Jei tureciau pranasystes dovana
ir pazinciau visas paslaptis ir visa moksla;
jei tureciau visa tikejima,kad galeciau kalnus kilnoti,
taciau netureciau meiles,
as buciau niekas.
Ir jei isdalyciau vargsams visa,ka turiu,
jei atiduociau savo kuna sudeginti,
bet netureciau meiles,-
nieko nelaimeciau.(Kor12,31b-13)

Vilte

2015-05-23 09:05

laba visiems...

milė

Paskaičiau jūsų forumą ir išvis praradau viltį atsikratyti prakeikto klonazepamo. jį vartoju 6 metus, kuomet ir susirgau bjaurią depresija, su panikos priepuoliais ir kitais velniais.
esu piln abaimių - ne tik į kirpyklą bijau nueiti, bet ir į parduotuvę bei važiuoti visuomeniniu transportu. o jaučiuosi kiekvieną dieną blogai. net pati nesuprantu kaip visą dieną išbūnu darbe.
noriu paklausti ir prašau patarimo - gal galit kas nors rekomenduoti tikrai gerą psichoterapeutą Vilniuje (privačiu pasitikėčiau labiau, nes poliklinikom esu visai nusivylusi) :(

vi

MB - tai Mano Brangiausias, on že, mano vyras.

Birutele

2015-05-23 08:05

labas rytas.kaip jus manot, ar imanoma depresija iveikti be vaistu?

Roberta

2015-05-23 06:05

O tai kuo aš netokia? Daluže?:))
Leta, manau,kad gerai ir pagalba, ir užuojauta.Kartais reikia to,kartais kitko.O kartais ir to,ir to:))
vakar pirkau neblogą knygą apie depresiją , parašyta vieno Italų kunigo.Lyg taip ir vadinasrdquo; kaip iveikti depresiją/ Tokia juoda, su obuoliu ant virselio. Ten ir priežastys, ir požymiai ir būdai, kaip pasveikti. Rekomenduoju.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių