daiva

2015-12-05 18:12

Rasa, pailsėti būtina, juk jauti, kad liga ūmėja. Pervargimas, emociniai stresai ypac gilina išsėtinę sklerozę. Suprantu, sunku galvoti,kad kiti mokysis, o tu studijas baigsi metais vėliau, bet dar blogiau - nesusigrąžinamai prarasti sveikata. Ištvermės!

vaiva

2015-12-05 17:12

Edita,o tau skauda kairia veido puse?Mano vyrui baisiniai skausmai.Itarinejo trisakio nervo uzdegima, bet pasirodo kad ne tai.Skausmas nezmoniskas.Jokie vaistai nepadeda.Negali nei valgyt, nei skustis.Dabar jau nei kalbet negali.Gydytojai tik skescioja rankomis.Alytui jokios pagalbos nesulaukiam.
Gal kam buvo panasi stuacija?Kuo gydetes?Padekit,nes nezinau jau ka ir bedaryt,kai matau kaip kankinasi mano zmogus.Is anksto dekoju.

Vita

Idomu, ar nusisypsos mums laime gauti ta BHT 3009. Ir idomu, ar greit? Juk mums brangi kiekviena minute...

Vita

BHT 3009 keicia ligos eiga pacientams, sergantiems recidyvuojancia remituojancia issetine skleroze.

edita

2015-12-05 15:12

Betaferoną vartoju 6 mėnesius. Du kartus gulėjau ligoninėje buvo labai susilpnėję kojos. Prieš 3 savaites gulint ligoninėje sulašintos 5 metilprednizalono ampulės. Dabar jau savaitė kai aptirpo veidas,net dantys skauda visos kairės pusės ir vėl silpnėja kojos. manęs Ketė klausė,ką aš pati darau, kad jos stiprėtų,ogi viską, ką pataria, o pati pagal savo jėgas darau mankštą, minu treniruoklį. Tai tiek

as

2015-12-05 14:12

Tai kad nusivaziavote gerbiami forumieciai, rasote vis tie patys ir visiskas kvailystes.Jeigu dar karves rupi ir svarstymai apie paselusias gimines moteris, tai patikekite jus pataikete ne i ta forums. O jeigu jus issetine is tiesu sergate, tai ligapaliete jusu intelekta ir cia jau jokie vaistai nepades.

saulė

2015-12-05 13:12

Man virs 30. Nieko man neitarineja. Tiesiog jauciuosi baisiai, na panasiai kaip tu apie save, jurate, rasai. Pastoviai svaigsta galva, jauciuosi kaip girta, kartais blogiau, kartais geriau. galva lyg nutirpusi lyg suspasuta, tirpsta ranka. O ka neurologas gali itarti? Jis gi nemato, kas yra, kita savaite uzrase MBR.
O tu, Jurate, gerai issimiegi? Ir dar klausimas, gal kokius vaistus vartoji, tiesiog ar yra tau koks nors vaistas, kuris nors trumpam bet padetu???

laima

2015-12-05 12:12

Sveikatos visiems. Gal kas ziurejo bedu turgu sekmadieni. Mane sudomino knyga apie kuria snekejo, taip supratau, kad ten daug naudingos informacijos apie musu liga.Knygos pavadinimas Naujas poziuris i issetine skleroze.Autoriaus nespejau pamatyti, tik zinau, kad svedu. Gal kas turi ar zino kur gauti, nes niekur nerandu.

ieva

Is tikruju tuos GNLD as vartojau, dabar baigineju kursa ir jei saziningai, tai kai i konsiliuma vaziavau del vaistu skyrimo, tai man sake, jei ne mano pasakojimai apie mano liga niekas net neitartu, nes visi nerviniai impulsai veikia labai gerai, as manau, kad tai nuo tu papildu, nors pries tai as geriau zoleles is latves kur i Siaulius atvaziuoja gal ir jos padejo? Bet kam nors biski su slapinimusi negerai, tai zoleles durnas variantas, nes ten reikia daug arbatu ir vandens isgerti, tai as tik menesi teiskentejau, o reikejo tris.
P.S.dekui, kad atsakete i mano pastebejimus, kazkaip geriau palieka kai supranti kad tu ne vienas

nerijus

bet tas BHT-3009 netiks progresuojančiai IS...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių