egle

2015-05-09 16:05

man treciadieni juos des tai nzn....db idejo tarp dantu tokias gumytes kad butu tarpai... as desiuos vilniuj Latviu gatvej 8 name... labai linksmas gydytojas..dabar biski skauda bet ai...geriau grazia sypsena turet...parase vaistu nusipirkt jei kartais skaudetu.. biski bijau del pasaipu mokykloje bet nesu jautri tai ai....nustos saipytis kai pamatys kad neimu i galva...o po to girs ir atsiprasines kai nuims....dar kai nuima tai nubalina dantis tai ojoj atrodo...as turesiu nesioti apie 18 menesiu...man 12 metu.kainuoja apie 5 000 lt...tevai pasiryze..nenoriu permatomu ir tu visokiu su priciudais.tik kokiu gumyciu noriu grazios spalvos..biski bijau bet sako kad kai deda tai neskauda o tik kelias dienas po to ir kai kiekviana suverzia..o taip tai pasiryzusir net uzsimaniau ir tiek apie juos galvojant atrodo kad bus grazu su jais...lb uzsimaniau...kam patinku tokia patiksiu ir su breketais..o kai busiu vel be ju tai lb patiksiu..sako kad kai skauda tas kelias dienas tai ir pomidoras kietas pasidaro ir reikia tyreles valgyt nes buna neimanoma...is isvis kast negalima nes nejauti dantu...ir gumos bei saldziu gerimu gert negalima...tai vaikam kurie nejaucia saiko ir kurie taip megsta tai breketai ir apribojimas...tai net gerai....

gintare

2015-05-06 19:05

Gal kas zino, kaip su tais breketais padetis Denticijoj (Vln)? As planuoju tuoj juos ten detis, bet ar neapsisausiu del permokejimo?

MIKUTIS

2015-05-06 13:05

bet akacija tu tikra trauma esi

tomas

2015-05-05 10:05

kiek tau akacija metu yra?

akacija

2015-05-04 17:05

ei, chebryte, jus gal pamedituokit kur, pastiprinkit savo dvasia, a? koks skirtumas kokie dantys !!!!! zmogus is vidaus grazus turi buti, isore puoseledamas geresniu netapsi, tuo labiau grazesniu :((((((((((( man jusu visu labai gaila...........dvasios ubagai

Ana

2015-04-30 07:04

Ar Klaipedoje deda kur nors keramikinius briketus? :))

Greta

2015-04-28 09:04

O as dabar pastebejau kad nera pas mane sukanimo visai kai tu 2 breketu nebera.. Labai bijau kad dar blogiau nepasidarytu.. ;( O tokias gumytes, elastikus gale kiek zinau is pazistamu daug kam reikia det del sukandimo, ten visokiu pavadinimu buna, pas mane tai gorilla. :D

storulike

2015-04-25 16:04

as tai jau daugiau negu pusantro menesio nesioju breketus, rezultatas stulbinamas, tikiuosi taip ir toliau :) jau pripratau prie ju ir sypsotis galiu, visai gerai atrodo, tik va neviska valgyt galiu :))

dainora

2015-04-24 20:04

ar kmu klinikose imanoma prieiti greiciau, jei uz pinigus ar kaip, noreciau pas ortodonta...aciu.

Andrius

2015-04-23 19:04

refleksas@one.lt

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių