violla

2015-10-08 20:10

Kad taip nebūtų tylu - sudrumsiu tą tylą, pasikartodama: rdquo; tarp liūdesio ir nieko-aš renkuosi liūdesį..rdquo;.

sveikas

2015-10-08 17:10

Negaliu nepasidalinti, ką perskaičiau. Labai rimtas žinomas psichologas teigia, pagrįsdamas pavyzdžiais iš savo praktikos, kad nuo depresijos ir su tuo greta einančiu nenoro nieko daryti padeda priešingų nei iki šiol smegenų pusrutulių pajungimas rutininiams darbams atlikti, atliekant tuos darbus, pavyzdžiui, kita ranka. Laikote šaukštą dešine - perimkite į kairę, rašote kaire - mokykitės tai daryti dešine. Atrodo naivu ir primityvu, bet labai įdomu pabandyti.

violla

2015-10-08 17:10

Amitriptilinas-senas geras vaistas, daugybei žmonių padėjęs. Bet tuomet, kai dar depresija rdquo;kultūringardquo; ar pradinėj stadijoj. Ypatingai padeda, kai būna skrandžio priepuoliai su vėmimu, vien nervinio pagrindo. Reikia bandyti, reikia tartis su gydytoju. Šalutinis poveikis lengvesnis. Man asmeniškai, pradžioje padėjo. Vėliau - ne. Bet tai nereiškia, kad kitam nepadės. Esu girdėjusi gerų atsiliepimų.
Vienareikšmiškai ką nors pasakyti sunku.

violla

2015-10-08 16:10

Psichologija yra, bet Lietuvoj psichologų nėra.
Gal, koks vienas kitas, pas kurį nepateksi.
Čia tik mano nuomonė. Kokia jų funkcija? Būti greitu išklausytoju, sudėlioti vieną kitą paveiksliuką ir užpildyti formą. Tuščia vieta.

guru

2015-10-08 15:10

As stengios perdaug nesidziaugti,nes man tai nepatinka.Man patinka sviesus liudesys,tik jame as atrandu savo sielos dziaugsma.

Vienas

2015-10-08 14:10

Butina surasti tinkamus vaistus ir vartoti juos ,nenutraukiant gydymo.Dar (pagal galimybe)tai turi but derinama su psichoterapija.Per gydomaji laikotarpi butina ismokt stipriau stovet ant koju,surasti galimas ligos priezastis ir stengtis jas pasalinti.Besigydant taip pat svarbu suprasti,kad tokio tipo ligos tturi daug veidu ir tu,sirgdamas neesi kazkuo ipatingas ar isskirtinis,ta pati jaute ir jaucia milijonai ligoniu visam pasaulyje.Gydymas komplikuotas todel,kad tai yra smegenys ir energetine sistema.Tai be galo sudetinga sistema,nuo kurios veiklos priklauso mastymas,asmenybes pokyciai,jausmai ir t.t.
Gydytojai privalo (ne savo noru)islikti abejingi jusu ligai,kitaip ,jei jie pergyventu su visais ligoniais kartu,neghaletu dirbt sio darbo ir galu gale iseitu patys is proto..
Busenos pokycius svarbu stebeti ir suprasti ,kas ir kaip itakoja musu busena.To pasekoj reikia vengti neigiamu faktoriu ir keisti juos tuo,kas mums padeda.
Labai svarbu suprasti,kad tu esi ne vienas ir tokio pobudzio problemas turi 30 % amerikieciu ir beveik 20%europos gyventoju.
As taip pat gyvenu tarp zmoniu ir matau nemazai aplinkiniu,kurie savo elgesiu,mastysena,gyvenimo budu nuosekliai eina sios ligos link.Ir jie ateity neisvengiamai susidurs su pasekmem.Bet problema yra tame,kad kol zmogaus nenukirs tokia liga,jis varys savo ,,politika,,iki galo,eis,grius, vel kelsis ir reks.kad jis viska gali ir viska zino ir jam nereikia jokiu pasaku is rytu pietu ar vakaru..
Bet mes turim pasirinkima visada ..

Anonimas

2015-10-08 12:10

svarbiausia, kad čia užeitų ir rašytų tie žmonės, kurie geranoriški, kurie serga patys daugiau ar mažiau ar dauk ko praėję. Jie tik ir gali iki galo suprasti, kaip sako Rubinė. Palengvėja, kai išslieji pats, kai tau atsiliepia; jautiesi lengviau, švystelna viltis. Man čia atėjimas kaip o į bendraminčių ar bendralikimo žmonių klubą. Tik gaila, kad kai kas pasitraukė...suprantu aš juos, nes užgauna tokie žmonių tipai, kur iš kitų ligų pasidaro sau mielas intrigas- negražu ir niekur nenuveda....yra neligų forumų-ten ir sklaidykites-rdquo;deklaruokitesrdquo; jei veik nėr ka -
o kokie rusiški keiksmažodžiai-ž ot lygis.....

Roberta

2015-10-08 05:10

Oi, čia kažkaip manęs per daug;( Truputį pabėgsiu nuošaliau, norėčiau, kad kiti kalbėtų, pasakotųsi, kaip jiems sekasi, kuo jie turi pasidžiaugti ar pasidejuoti. Norėčiau girdėti kitus- Mariją, Letą, Sveiką, Guru ir kt.

Roberta

2015-10-08 05:10

Šiandien pasaulinė psichikos diena, taigi kaip ir mūsų šventė:) Saugokim sveiką protą. Per radiją štai kalbėjo psichoterapeutas Laurinaitis. Jis pasakė, kad depresiją pats žmogus negali įveikti. Kad padeda tik vaistai ir psichoterapija. Drįstu prieštarauti. Man nepadėjo nei vaistai, nei psichologai, kurių kelis išbandžiau. Pati save traukiu už plaukų į viršų. O buvo tokia sunki depresija kelis metus, kelis kartus darė man ten tuos testus, vis rodė depresiją ir nerimo sutrikimą, o štai neseniai darė ir jau nerado, gydytoja taip džiugiai pranešė.dar jaučiu jos pėdsakus, įšalas dar tirpsta, dar žinau, kad galiu palūžti. Bet aš labai tikiu savim. Ir žinau, kad žmogus gali pasiekti viską, ką sukuria jo protas ir kuo jis patiki. Svarbu ieškoti, nenuleisti rankų, ypač išnaudoti tuos gerėlesnius laikotarpius, kai yra nors kiek jėgų ir kabintis į gyvenimą. Nes tikrai verta matyti jo grožį.Laikykimės, depresikai. Juk mes tokie stiprūs-tiek daug iškenčiam, bet gyvenam ir daug ką padarom, ir sugebam pasidžiaugti.

Roberta

2015-10-08 04:10

Sveikas, geriau nieko nebijant gyventi:) Guru, aš nebeturiu sunkios depresijos, aš ne gydausi, o kuriu gyvenimą tokį, kokį noriu turėti:) Šįryt pastebėjau kelis nuostabius dalykus-labai gražus dangus, per tv rodė labai gražų ir didelį moliūgą(turbūt moliūgų metai šiemet:), įdomu, kaip Marijai sekasi su tais moliūgais:)),dar per tv rodė labai gražią trijų spalvų katę:)(sako, tokios neša laimę namams:))Tačiau atėjusi į darbą pamačiau po vakar apverstą reikalais stalą, tad pirmiausia pulsiu jį susitvarkyti, nes išorinis chaosas suskelia vidinį ir atvirkščiai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių