a

2015-03-29 16:03

Guru-tu-juokingas-iki-asaru-Pagalvok-ka-rasai:*Tai ka as cia rasau,yra tai ko jums nedasako jusu gydytojai.*Is-ko-tu- žinai-ko-gydytojas-nepasako-ir-kodel-galvoji-kad-gali-kompensuoti-gydytojo-trukuma?

violla

2015-03-29 15:03

Visai įdomus pasvarstymas: ar liūdesys, ar prislėgtumas. Niekada negalvojau apie tai. Man be abejonės, ir tas ir kitas.
Bet jei reiktų rinktis tarp liūdesio ir nieko-sako reikia rinktis liūdesį...taip sako.:)

giedre

2015-03-29 12:03

Ačiū,kas atsakė.
Aš naudojau kompensuojamus vaistus,todėl ir reikia laukt kol tie prirašytieji atseit pasibaigs.Taip gydytoja pasakė.Tik tada galės išrašyt kitus.Bet aš bijau,kad vėl netiks:(
O gydytoja pasirodė atsakinga,seniai dirbanti toj srity..

a

2015-03-29 11:03

keista-kad-internete-galima dalinti-patarimus-ir-ju-klausyti-juk-tas-guru-internetinis-tai-tas-pat-kaip-is-menulio-nei-jus-tokie-keisti

Roberta

2015-03-29 07:03

Šį rytą skyniau parke žoleles visokias valgomas:) skanu su citrinos sultimis, geru aliejumi, žinoma, dar primaišiau kopūsto, morkų.Gaila, truputį saulės trūksta.Gražiai žydi krokai.Vakar, kai saulė buvo, tai taip išsižiojo gražiai visi:))Šnd skaičiau apie vieno žmogaus kelionę į Indiją, tai dar labiau užsinorėjau ten, ak:))

Leta

2015-03-29 05:03

Ačiū ,Simeli, už kavą, kaip tik laiku. Vilte, laukiau tavęs pasirodant, džiaugiuosi, kad parasei tavęs labai trūko.. Tur būt turėsi daug darbų, ir namus apžiūrėti ir į Birštoną susiruošti. Vistiek gal galėsi ir forume pasirodyti. Lauksim.
O labiausiai smagu paskaičius tokius gražius posmus. Tikras savaitgalis.
Gero kibimo, Simeli:) Kada laukt, pietų ar vakarienės?

zunda

2015-03-28 22:03

Du bjauriausi dalykai yra melas ir išdavystė. Ir jei jau gyvenime taip atsitinka, kad žmonės negali būti kartu, tai kodėl negalima visko užbaigti padoriai. Skirtis skaudu visada, bet dar papildomai ir būti apipiltam pamazgom, jau perdaug. O kaip paguosti, ką patarti tokiu atveju, juolab nepažįstamam žmogui, nežinau ir aš.

zunda

2015-03-28 21:03

www.youtube.com/watch?v=VQE2kRzlJo8

Aš kaifuoju nuo šios muzikos ir vaizdų, gal dar kam nors patiks.

zunda

2015-03-28 20:03

D
Jau supratau.:) Kažkaip nepagalvojau apie minios sindromą, nors niekaip nepateisinu žmonių, kurie pasiduoda visai negalvodami, kas gerai, kas ne, kaip avių banda paskui vedlį. Ypač dabar, kai tiek daug rėkiančių visa gerkle apie savo "teisybę".
O sako, kad žmogus yra protaujanti būtybė. Pridurčiau nuo savęs - greičiausiai prarandanti savo tikrą "aš".

doppelgänger

2015-03-28 20:03

Zundai

Ten visa citata buvo Marko Tveno. Netgi protingi individai pajungti minios tampa pamišėliais. Apie masių psichologiją yra nemažai parašyta. Minia prarija individą, jo protas paklūsta minios kolektyviniam "pamišimui", individas jau nebemąsto, jį valdo kartais ir žemiausi minios instinktai.

Jei dėl čia apsilankančių kolegų - kuo daugiau pasauliui tokių "pamišėlių", kurie dar sugeba jausti, atjausti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių