Birute

2015-04-12 16:04

Daiva pries metus mane operavo Spakauskas man dare kaklo disko isvarza idejo implanta,mano palatoi gulejo moteris kurei buvo atlikta juosmens dalies operacija ir istiesu sekmingai .Po 3d isleido namo tad sekmes ir Tau

as

2015-04-12 14:04

kiek zinau su isvarzomis labai neblogai dirba birstono rdquo;versmesrdquo; sanatorijoje

dalia

2015-04-12 14:04

Sveiki, gal kas esate issioperave kaklines stuburo dalies isvarza, ar turite kokiu nors atgarsiu is savo aplinkos zmoniu. Buciau labai dekinga. Uz patarima pas ka operuotis taip pat

rasa

2015-04-12 13:04

Man tikrai taip stipriai nebuvo-uztekdavo 1 vaistu dozes per para. Bet vistiek, nenoriu net prisiminti tu laiku. Brrr....

brone

2015-04-12 08:04

Labutis visiems.Turejau dieliu nelaimiu seimoje,tad nebuvo kaip prisest ir parasyt.Pritariu Alionkai,kad kai skusmai ima virsu,negalvoji apie jokias mankstas ir panasiai,o tik meldies puoles dr. i kojas,kad tik greiciau operuotu,nes to zverisko skausmo nebeatlaikai.Daivai linkiu sekmes.Jei apsisprendei,tai eik iki galo!

vaidas

2015-04-12 08:04

noreciau parekomenduoti viena procedura kuria galima atlikti namuose, druskos vonia.
I vonia ipilti 1kg druskos ir pusu ekstrakto
vanduo turi buti nelabai karstas
30min paguleti.
Man tai labai padeda.
jautiesi pailsejas.
patarciau daryti pries miega.

alionka

2015-04-11 20:04

kadangi as jau gulejau ant stalo,galiu pasakyti,jei pasrinkai operacija tikrai nebijok-nes cia daug kalbu tiems,kas ten negulejo.O istikruju,islaisvins nerva tavo ir bus gerai,jie priprate,mane ambrozaitis su spakausku operavo-ir jau du metai......O ka dar taip sueme nebuvo,tai ir negule ant stalo.Iki kokio skausmo turi davesti,kad klykiau klykiau ysikibus y atlapus daktarui,greiciau greiciau operuokit greiciau nes nunmirsiu....joki eufilinai nepadejo.kitu situacija netokia baisi ar skausminga...todel kiti renkasi ir metoduss kitus gydymo,nors po operacijos turesit ir jus rinktis kaip toliau gyventi.........nu dabar jau visi vel puls mane,nes supras taip kad visiem liepiu operuotis....bet as neliepiu,tik jus uzjauciu ir suprantu.........laikykites viskas bus geriau....

Naujoke

2015-04-11 16:04

Ačiū mielieji už patarimus. Mano stuburas neoperuotas, tai į sanatoriją gauti kelialapio nėra šansu. Kiek prašau neurologo, vis nepriklauso ir nepriklauso. Gerai patariat reikia turbut pradėti reikalauti griežtai, o visada bijau supykdyti gydytoju tai palinksiu galva ir viskas. Jau ruosiausi pirkti už savus pinigus nors savaitei kelialapi. Gyvenu mazam miestelyje, tai apart netikusiu masazu daugiau nieko nera.Man gydytojai vis aiskina, kad tik po operaciju priklauso kelialapis i sanatorija. Turbut važiuociau i Eglę nors gal ir Abromiskese geras gydymas

dalia

2015-04-11 10:04

kad dabar niekas nieko nesiulo, mamai po sanario pakeitimo priklause, bet nieks nepasiule, tai po 4 m suzinojo nuejo ir issireikalavo, dabar gauna. Antradieni galesiu paklausti, kaip ta moteriske gauna ir kokia jai operacija buvo.

alionka

2015-04-11 10:04

ne,man tai nesiule net,cia gal kaip uosve tai po sanariu keliu pakeitimo tai gauna transportui...o siaip kas antra grupe turi,tai autobusu ir truliku toloneliai puse kainos,uztenka tik pazymejima invalidumo tureti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių