2015-04-30 19:04
Aš žvilgtelėjau į andy nurodytą psl. Apie sveikus produktus ir kenksmingus-visiška tiesa. Ypač tą baisųjį margariną, rapsus ir kt. Smagu /man/, kad aprašytas ir mano dievinamas linų sėmenų aliejus. Tai vaistas nuo šimto ligų. Tikrai. Žinau ir kur jo gauti šviežiai spausto(Vilkaviškio ar Šakių spaudykloje), kur laikyti, kad neapkarstų(šaldiklyje). Gaila, kad į tą šimtą neįeina depresijos gydymas. Jei kas, tik ką, pradėjote domėtis sveika mityba ir sveiku maistu, tikrai, naudinga informacija, aprašymai.
Bet dėl tos 30 proc, vaikščioti greičiau ..:))), na, nzn - būtų per daug gerai:). Laimingas tas, kuriam netenko ja sirgti..Depresija. Aš neblogai išmanau natūropatinę mediciną, bet šitos rsquo;naujienosrsquo; dar neteko girdėti.. Na, jei aš, savo ėjimą pagreitinčiau 30 proc., tai likusį gyvenimą tektų tik bėgti..:) O depresija, sakau nesirgusiems, greitesnė už visus procentus.. Taip pat negirdėjau, kad visi antidepresentai yra niekiniai. Taip, jie brudas, jie chemija, bet gyvybių yra daug išgelbėję. Daug kam padeda ir išgyventi, ir pajusti šviesesnės dienos skonį. Vienareikšmiškai visko nubraukti negalime.