violla

2015-05-20 14:05

Gražiai čia jūs pasišnekat:)

dalužė

2015-05-20 14:05

Labutis visiems!
Smagu zinoti kai kam gereja sveikata.Tai suteikia mums visiems jegu ir vilties.
Visi mes einame i Tiesa.Vienam visada sunku susigaudyti kelioneje...Reikia tureti bendrazygiu,zinoti krypti,zenklus,poilsio vietas...
Kai mes turime vizija,svarbu zinoti su kuo nori ja pasidalinti-su tavo broliu,kuris tave parems,ar draugu,kuris is taves tik pasijuoks.
Kaip sakoma Biblijoj,nemetikite perlu kiaulems.
Gaila,kad siais laikais maza isminciu,dvasingu zmoniu,kurie padrasintu,patartu.Reikia patiems ieskoti,bet sakoma ,kas iesko,tas randa.

dalužė

2015-05-20 13:05

Look once again upon your brother,
not without the understanding
that he is the way to Heaven or to hell...
You who are the same
will not decide alone or differently.
Either you give each other life or death,
either you are each others savior or his judge
(a course of miracles)

Leta

2015-05-20 13:05

A baba Jaga protiv!:)
As nebijau kad žmonės man pakenks, nesvarbu tyčia ar netyčia. Dėl to galiu paviešinti savo dalį minčių. Tačiau kitą dalį saugo vidinis cerberis ir vaizdas yra, o garso - n e.

Leta

2015-05-20 07:05

Smagu Vilte išgirsti, kad tu susigrąžinai viltį. Norėjau rašyt rdquo;kad tau grįžo viltisrdquo;, bet sąmoningai pasitaisiau. Tu padarei, kad viltis grįžtų. Atrodei nusilpusi, o padarei didelį darbą - esi vėl savimi ir dar su energija!
Ir Roberta šiandien smagi, tik snargliuota :)
Ar pasiteisina mobilus internetas? Man dukra sako, kad palaukčiau, kol padidės greitis. Šiaip aš irgi noriu jį turėti. Tik dar reiks naudotis Zebra, nes įsipareigojau lygtai dviem metams.
Šiandien eisiu į grupę, o praeitą savaitę praleidau.

Vilte

2015-05-20 07:05

laba visiems...o as neseniai grizau is Kauno, ryte anksti isvaziavau, tai man receptus israse kita gydytoja, nes mieste buvau 7val. ryto.Si gydytoja pasake, kad mano dideles yra vaistu dozes, bet palaipsniui mazins.Bet dabar as jauciuosiu vel esanti savimi, energijos yra, noras gyventi...tikiuosi, kad pasveiksiu, aisku gydymas tai sake bus ilgas...

Roberta

2015-05-20 05:05

labas:)aš tai nesveika- sloga užpuolė:)))sėdžiu paskaitoje apsiašarjus:) turiu nešiojamą kompą mat, tai per pertraukėlesvis užmetu akį, kaip gyvenimas čia:))
Vakar grįžau labai pavargus, tai pagulėjau, bandžiau masažuotis sprandą, veidą, paskui išėjau į parką, vaikščiojau greitu žingsniu, grįžus-po dušu ir į lovą.Jokių tv ir jokių kalbų. Išgeriau žolelių raminančių lašų. Šiandien, sakiau, nusipirksiu kažko kvepiančio masažam irt. t. Arpmoterapy tpsknt:)))laukia pilna protinių darbų diena.Bet aš nusiteikiau, kad viską įveiksiu, o ko nespėsiu ar kas nepavyks-tiek to. Svarbu daryti ką gali, ką pajėgi, ką moki šiandien.Mylinčiom akim ir siela žiūrėsiu į save ir kitus. To šiandien pakaks.Gražus rytas,žydi kaštonai,kvepia alyvos, nuodėmė būtų tuo nepasidiaugti.Gero Jums visoms ir visiems.

Leta

2015-05-20 05:05

Labas rytas visiems,
Šiandien pagalvojau, kad aš save jaučiu kaip apie sveiką žmogų. Nėra manyje liūdesio ir baimių. Vakar pabėgo dukros šuo, tai ji nenorėjo man skambinti prieš naktį, nes neužmigsiu. Aišku labai buvo gaila vaikų, nes labai myli savo šunį, bet miegot tikrai galėjau. (O šuo parėjo naktį).
Taigi skelbiuosi pasveikusi (skubu pranešti, kol nesusirgau iš naujo), ir laukiu jūsų pasveikstant.

Roberta

2015-05-20 04:05

Na, vien tik Dievu a6 nepasitikiu, tegul Jis man jau atleidžia. Žinoma, Jis daug gali, daug teikia, tačiau pačiam žmogui reikia stengtis.Aš taip manau. Šiandien esu labai pikta.Ant savęs, žinoma, tik ant savęs. Manau, kad viskas, ką turiu gero ar blogo-pati susikūriau. Daug kas, kas gero-padovanota, o štai kas blogo-manau, kad tik aš pati kalta. Neišmintis mano daugiausia čia kalta. Save keisti labai sunku, kitus apkaltinti-labai lengva, na, kartais gal ir reikia kitus apkaltinti-tėvus, kad įvarė kompleksų, kaimynus, bendradarbius, valdžią ir t. t. Kažkaip lengviau. Tik gaila, kad tai tik laikinai padeda:))

doppelgänger

2015-05-19 21:05

Gal turėčiau dabar stilingai žengt link Pink Floyd, U-2, ar Peter Gabriel...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 14 ir 0 svečių