mina

2015-05-27 05:05

Invalidumo grupe suteike be jokiu problemu. Pirmus kelis metus pratesdavo po 2 metus, dabar jau suteike iki pensijos. (bechterevo susirgimas)

julija

2015-05-26 13:05

Dar akyse kuo toliau tuo daugiau daugėja drumzlių. Kartais jų tiek daug, jog sunku įžiūrėti vaizdą ypač ryškesnėje šviesoje. Geriu metotreksatą, movalį, medrolį.

Mano adr. julijasa@info.lt Norėčiau susirašinėti su likimo draugais, sergančiais Bechterevo liga (ankilozuojančiu spondiliartritu)

julija

2015-05-26 13:05

Ar lengvai gydytojai pastebi uveitą? Kokius simptomus jautei? Pas kokį okulistą lankaisi?

Aš sergu Bechterevo liga taipogi. Kažkas darosi su akimis, bet nei vienas okulistas nerando nei iridociklito, nei uveito, bet akis man žiauriai skauda, peršti ir t.t. Įtaria glaukomą, bet ji ne prie ko prie šios ligos...

Kaip dėl invalidumo? Ar pavyko kam nors gauti grupę?

marius

2015-05-22 12:05

Vika, o pati operacija - kaip? Ar greitai atsibudai? Skaiciau, kad kai kurie zmones netgi per narkoze girdi, kaip jiems i slaunikauli kala proteza. Ar tai - nesamone?

wika

2015-05-21 18:05

cia mariui rasiau:)

wika

2015-05-21 18:05

as is po operacijos jau... priminti galesi tik ne wisu sworiu jau po dienos ar dwieju.. nebijok. swarbu labai saugotis po to kad neisnirtu sanarys

marius

2015-05-21 17:05

guliu dabar ligonineje ir laukiu klubo sanario endoprotezavimo operacijos. tiesa sakant, baisoka laukti. bene labiausiai - kas bus po to. idomu, ar ilgai teks guleti lovoje, kada bus galima atsistoti, priminti koja...

mina

2015-05-21 06:05

TO DILGELE. Keista, kad liga dar tik itaria, o jau skiria stiprius vaistus. Man ligos pradzioje irgi buvo keli akiu uzegimai. Tai budinga siai ligai. Ir dabar akys tokios jautrios like. Sulfasalazina geriau 6-7 metus. Skyre metotreksata, bet atsisakiau kol kas. Anksciau kankindavo siaubingi skausmai, dabar jau geriau. Tik sukaustyta, bet skausmai jau taip stipriai nebevargina. Gal geriau asmeniskai placiau pabendraujam?:) gina@kis.lt

mina

2015-05-21 06:05

TO NIJOLE. Svarbiausia manksta. Geras poilsis ir kokybiskas maistas. saugotis salcio ir pervargimu, tiek emociniu tiek fiziniu.

Ernesta

2015-05-18 13:05

sveiki, atlieku tyrimą apie priežastis urios lemia revizinį klubo sąnario endoprotezavimą. gal atsirastokių , kuriems būtų atliktas revizinis klubo sąnario endoprotezavimas? rašykite į el. paštąrdquo; ernyte_e@yahoo.com

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių