dalužė

2015-05-27 19:05

Pirmiausia pradeti uzdavineti sau klausimus-kas as ir is kur atsiradau(atsitiktinumas ar Dievo kurinys),kokia cia mano prasme sioje zemeje(gyventi del saves ar kitu),kur mano rdquo;lobisrdquo;( is Sv.Rasto kur lobis,ten ir tavo sirdis)ir t. t. Tada pradedi ieskoti atsakymu-is gyvenimo,zmoniu,knygu...Man daugelis atejo is patirties(daugiausia is skausmo),knygu.Nesakau,kad visiskai zinau save,esu tik pakelyje.Kazkas sako,saves ieskojimas yra kelias i dvasinguma...

guru

2015-05-27 18:05

Na esme netik vaistu dozeje,bet...suprantat,kad vartojant antidepresantus,bent kas 2menesiai jus turi istirti jusu vartojamu vaistu gydomaji efekta.Nes buna,kad antidepresantas padeda tik is dalies.Medicinoje tai vadinama daline remisija(nepilnu pagerejimu),tada jus gydantis gydytojas didina vaisto doze,ar net pakeicia vaista!Pilnas pagerejimas turi pasireiksti neveliau nei 3menesiai,o isgijimas mazdaug neveliau negu po pusmecio.

dalužė

2015-05-27 18:05

As sakau jums,kol saves nepazinsit,nerasite atsakymu.Galite buti labai protingi,gudrus,darbstus ir t. t.,bet kol nesurasite saves,bus vien sumaistis.Tarp kitko,dabar cia ir vyksta forume-vien sumaistis.Vadiname vienas kita vardais, savo tikro vardo nezinodami.
Mano nauja kelio pradzia lengvesne,einu link ramybes.Gal tam ir rasau savo patyrimus,noredama,kad paziuretumet is salies kita einant,pasidalintumet savo patirtim.Kaip sakant,vienas ne karys...

Leta

2015-05-27 16:05

Na ar dar liko čia gyvų? Parėjau iš grupės, nieko ten gero nenuveikiau. Užsiciklinom ir prasitampėm pusantros valandos ant vietos. Sako, kad savaitę turim galvoti apie tai kas buvo. Gal koks nusprogęs daigelis ir išlįs.
O aš vėl noriu padėti. Na ką man su tuo daryti? Man ir Roberta ir anonimas teisūs, palaikau abudu.
Eidama iš grupės pagalvojau, kad šitas forumas yra unikalus, su ilga istorija ir didele komanda, gal daugiau kaip dvidešimt priskaičiuočiau.O kiek dar tyliai skaitančių. Rašiau apie Kristaus kančių vaidinimus Vokietijoje. Ten yra vaidmenys su tekstu, choras, gyvieji paveikslai, orkestras. Iš viso apie 1500, neskitant palaikančio personalo. Tai mes tie 20 esam veikėjai su tekstu:) Didelė garbė būti veikėju su tekstu

Roberta

2015-05-27 15:05

atrodo-maži dalykai, bet kartais visai neblogai sau galima padėti ir tais mažais užglaistymais. Na, kaip motera prisipirkau visokių ten kremukų, kvepiančių aliejų ir kai pasaulis, atrodo, paniursta, nuovargis apima, pažaidžiu tuos žaidimus. Tai tik žaisliukai, bet...Šiaip tai, žinoma, reikia ieškoti priežasčių, nuo ko blogai-ar kažko nedrįstam, ar pervargstam, ar kokie kompleksai spaudžia.Daug kas iš vaikystės paveldėta, su genais atsinešta. Bet žmogus gi sąmoningas, turi atsipaistyti kartais sujauktus savo gyvenimo mezginio siūlus.

violla

2015-05-27 14:05

Ačiū, kad mane palaikote:) Radau taid dvsines žirklutes, bet šiek tiek rsquo;atšipęrsquo;..bet nieko, prasidraskiau ir lengviau. Dar reikaliuks ir toks, kad nerasdama ,lyg nerasdama...išeities, bandžiau vėp pradėti naudoti AD. Oho! tai kaip pradėjo pykint-neradau vietos...eina jie velniop. Nume2iau, bet dar ir šiandien truputį jaučiuosin rsquo;zombiškairsquo;. Iš duobės išsikrapsčiau, bet vaikštau, kai po rsquo;gero tūsorsquo;-sakyti jaunimėlis...Bandau taikyt į šiuolaikdienį...:))

zunda

2015-05-27 14:05

Gyvenimas - ne tai, ko tu nori, o tai, ką tu gali.

(autorystė ne mano, bet labai, labai pritariu)

Leta

2015-05-27 13:05

O apskritai aš džiaugiuosi, kad į mūsų kompaniją atėjo vyriškis. Ir noriu, kad tu nepabėgtum ir gal net apsikrikštytum, nes anonimų daug ir sunku susigaudyti.
Kad išvengčiau beprasmiško vyriško šovinizmo ar grubios seksualizacijos, primenu, kad man jau 60.

Roberta

Norėčiau konkrečiai-kur matote mano nepagarbą kitiems. Tikrai norėčiau būti geresnis žmogus. Galbūt savy to neįžvelgiu. O gal Jūs taip parašėt tik šiaip sau, svarbu kažką atrėžti.

Leta

Nusivyliau anonimai tavim. Įsikandai tą savo mistinį racionalumą. Tai tu super įžvalgus, tai super gaidys man atrodai.
O kodėl neatsakei, ką tu vadini racionalumu ir kodėl jis tau taip patinka?

Tarp kitko, kartu su manim matematiką studijavo žmogus, kuris dėl psichinės ligos buvo asocialus, pusę metų pragulėdavo ligoninėse, o baigęs universitetą negalėjo dirbti. Tai jis per egzaminus gaudavo tik penketus. Pagal tave, matyt, buvo ypatingai racionalus

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 44 ir 0 svečių