rima

2015-09-29 11:09

Gera diena,
Gal galite atskleisti paslaptį:kas tas žmogus Rūta ir kaip ją rasti?
Tikrai labai reikia /jei galite,rašykit į mano el.paštą
AČIŪ

banga

2015-09-29 08:09

tapati-Bek tu nuo jo kuo toliau.Nes ir paciai nebepades psihologas, o tu dar galvoji apie ji, kad jam padeti. Leisk , ir sudaryk tokias salygas kad jam paciam tai tektu pasirupint. Pamastyk, ar tu sutverta tam, kad tu kentetum,jaustumes priklausoma nuo kazkokio alkoholiko... Manau turetum susitverti gyvenima toki, kad pati butum laiminga. Pagalvok apie tai.

Maja

2015-09-28 05:09

Sveika O ka tu manei?Ko laukei,negi manei kad jis po viso sito bus laimin
gas?Potraukis tai liko tik galimybiu
nebeliko Mano sesers vyra taip subaladojo kad jis ja gydytoja kelis
menesius vadino Tai yra seseri. Po to
atsigavo Negere gal puse metu,o gali
niam rezultate ikrito i upeli ir prigere
Ikrito girtas .Taip kad roziniu svajoniu
neturek Nor tiketis butina Juk buna visaip Sutinki?

nija

2015-09-27 18:09

Mielosios tik mes pacios kaltos, kad gyvename su alkoholikais.Aukotis del ju-saves kankinimas ir negerbimas.Spirti,ismesti, ka ir ruosiuosi padaryti su savuoju alkoholiku, nes jam jauciu tik neapykanta ir ne kruopeles gailescio

Ineta

2015-09-27 17:09

gal kas zinote kokiu vaistu kad girtam galetu ideti po truputi slopinti ta nora gerti .ji ismete is darbo, aisku jis nesijaucia kaltas.bijau kazko blogo nes kad jis nustotu turi kazkas ivykti

xxxxx

2015-09-27 08:09

Kaip tik siuo metu guli ligoninej artimas zmogus , visas sutines,pilvas issiputes, geltonas, dezorentuotas - daktarai sako - viskas,kazi ar beissikapstys. O jis vistiek neprisipazysta,kad geria, mat jam nugara skauda. Nedalyvavo jis vestuvese dukters, anuko krikstynose, visada sakydavo, sirdele sustreikavo todel ir Sveksnos ligoninej gulejo. Visada MELAS MELAS, o kaip nekeista mes juo visad tikejom,tikejm iki paskutines akimirkos,kol vel pradeda gerti...Kai geria nereikia nieko,kai bloga nuo gerimo,tada padekit radikulitas riecia. O zinot kaltas ne jis, o jo zmona, nes anksciau mire, kalti vaikai,kad savo seimas turi,kaltas ne jis o daktarai,nes ligoninej blogai priziuri...ir taip jau 10m. Kad ir girtas , smirdantis,sumustu veidu,bet su kaklaraisciu,iki galo orus...:)

laima

2015-09-26 11:09

Galiu patvirtinti, kad Šičko metodas yra efektyvus (tel. 262 02 51). Esmė ta, kad niekas neprievartauja žmogaus, o turinčiam problėmų padedama atsigręžti į save ir pamatyti visą savo problemą. Galima būtų pasakyti, kad kartais visas kursas skamba keistai, bet svarbiausia reikia dirbti su savimi pagal Šičko nurodymus. Mano brolis negeria jau 3 metus, o šiais metai praėjo šį kursą ir dėde su pusbroliu. Visi jie dar nebuvo "bomžai", bet užgėrimai, pravaikštos jau buvo. Aš pati ėjau pakviesta brolio gal 4 kartus kaip palaikymo komandsa (reikalingi artimieji, kuriems papasakoja kaip padėti turinčiam problemą, aiošku jeigu nesi visai vienas)ir esu tikra, jei nors kiek noro yra - šansai labai dideli.Brolio gyvenimas per tuos metus pasikeitė neįtikėtinai - geras darbas, butas, mašina. Kartais gali pradėti tikėti stebuklais. Sekmės.

JURGINAS

2015-09-26 10:09

Alkoholizmas -liga? Kokia cia liga?! Zmones serga vezu ar jie turi pasirinkima? NE O kai alkoholikui pasakoma kad jam nebegalima gerti,nes prasidejo kepenu ciroze. Jis pasirinkima turi,negersi -gyvensi.

MariusAATrakas

2015-09-25 15:09

Neieškok būrėjų... Pati gali kuo puikiausiai sau "išsiburt" gyvenimą. Pasitrauk su vaiku į šoną ir tai bus tikrai laimėjimas ir prieš save ir prieš vyrą. Su vaiku būsit Nugalėtojai. Tiek savęs, tiek vyro. Kai gėriau visi aplinkui man buvo "š" "niekas manęs nesuprato" ir negalėjo suprasti. Nes AŠ (labai patinka šita žodelį skaidyti raidėmis - "A" ir "Š" :) ) buvau pasaulio bamba ir viskas turėjo vykti pagal mane. Žmonės - buki, Manęs nesuprato. O ar aš pats save supratau, taip kitus vertindamas? Kai supratau kad pats esu "Š" ir supratau, kad man reikalinga "dingusi" raidė "a", pradėjau nuo 0,01 lipdyti save. Dabar 3 kartus per savaitę lankausi AA susirinkimuose, šneku mažai, bet daug ką pasiimu iš ten besilankančių likimo draugų. Man tai naujas gyvenimas, kuriuo aš tikrai laimingas. :)

marius

2015-09-25 12:09

Parasyk el. pastu, kuo galesiu is sirdies pagelbesiu.
Siandiena 170 sav. blaivas AA narys

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 37 ir 0 svečių