zyle

2015-10-11 15:10

sveiki,jei ivykiai ir diskusijos isisiubavo,tai noriu pasakyti ir as,nestatau cia namo ir nerasau verslo planu,neatkieku operacijos ar nestoviu prie stakliu,todel manau,kad konstruktyvus mastymas man cia nera reikalingas,jei kas galite man israsyti vaistu ir juos suleisti siame puslapyje nustepciau ir buciau dekinga,puslapis nera privatus,todel manau,kad galime kiekvienas isreiksti savo nuomone,man sakykim malonu paguosti kita ir sulaukti to paties,ar visiems to reikia ,cia jau kitas klausimas,todel ir darbu visi skirtingai ieskome ir vyrus i keliones ne vienodai isleidziame,zinau soko terapija gal ji ir naudinga,bet galvoju,kad cia jai ne vieta,nebentkazkam ji naudinga norint iskaudint kita toki,kaip pats.patinka ar ne vistiek sakau islikim stiprus,kas pries tiesiog neskaitykit ,kas uz visiems sekmes.

Birutele

2015-10-11 14:10

As tai nebuvau;)nes lb blogai jauciuosi

svieta

2015-10-11 12:10

sveiki ziuriu pasipykstat siandien rinkimai ar buvot balsuot?;)

ja

2015-10-11 05:10

Perku karve su tesmeniu, kokia kaina?

a

2015-10-10 20:10

Paskaitinėjau ir noriu parašyti.L.rizikuoju būti sukritikuota,bet čia l. pasigendu pozityvių minčių(išskyrus Tiną).Suprantu,kad reikia ir paguodos,supratimo,bet,kad vien tik nuo pasiguodimo pagerėtų - gal tik trumpam.Sunku man suprasti kaip galima ilgai nedirbti ir nesimokyti,iš neturėjimo ką veikti miegoti iki pietų ir nieko nedarant tikėtis,kad darbas atsiras.Rašau ne norėdama įkąsti,ar pasirodyti rdquo;kietardquo;,o tiesiog norėdama padėti,supurtyti tokius žmones.
Trumpai nieko neveikti ar apraudoti išvykusį vyrą -nieko tokio.Bet kai viskas užsitęsia per ilgai - jau negerai.
Todėl siūlau prie visų mūsų problemų,kurias parašome,dar parašyti ir nors vieną pozityvų žingsnelį(pvz.sportavau,dainavau,vaikščiojau...),kuris ir vestų į kelią pasveikimo link.
Visus gerbiu ir nieko nenorėjau įžeisti.

guru

2015-10-10 18:10

Maziausia gydomoji seroxato doze yra ne 10mg.,o 20mg.

Samanta

2015-10-10 17:10

nu jausmas tai nenormalus..esu rami,bet viduje tai toks nesuvokimas apie zmones,gyvenima ir tt.vel jausmas kaip ne as :( nu uzkniso.. :((((

Birutele

2015-10-10 09:10

Cia ziuriu kiti zmones mano vardu prisidengineja, zemas lygis...O ten, kas reiskia savo nuomone, tai ir lieka tik tavo nuomone, kuria mes turime visi ir ji nebutinai teisinga.

Samanta

2015-10-09 19:10

pritariu zylei,juk tikrai cia ir issisnekam tai kas mus slegia,kas liudina,ir atrodo,kad cia visi supranta ir palaiko..ir kiekvienas santykius supranta tikrai savaip..nes siaip visi skirtingi esam(neskaitant bendros ligos :) )bukim draugais vieni kitiems :)

r

2015-10-09 18:10

Pats tas .Su visu vazonu ants stalo padesim.Liuks:))Ir i svetima darza nelysim:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių