as

2015-10-23 15:10

gal kas zinot kokia bobute,kuri uzkalba nuo alkoholizmo,labai prasau parasykit.susiruosem vaziuot i ukmerge pas bobule,o pasirodo ir ji ir jos dukra jau mire...padejo daug kam.gaila,kad ju nebera.bet tikiuos,kad yra daugiau tokiu bobulyciu,parasykit kas zino.

Dina

2015-10-23 05:10

Kažkur skaičiau, kad yra toks grybas, rašalinis mėšlagrybis.Jį pavartojus su alkocholiu gaunasi kažkokia reakcija ir po to žmogus ilgą laiką negali vartoti . Gal kas žinot išsamiau, kaip tą grybą paruošti, kokiom proporcijom ir pan.gal kas nors esate išbandę?

Agnė

2015-10-22 16:10

Turiu vyrą alkoholiką. Užgeria savaitėmis, o kai būna per daug prašo pagalbos. Išbandyti visi man žinomi būdai. Mūsų medicina sparčiai žendia į priekį, gal jūs žinote kokių būdų kaip nuslopinti tą jo norą. Būna, kad negeria ir metus. O po to atsigriebia. Kažkur skaičiau, kad alkoholikai kai nori išgerti, tai jiems trūksta B grupės vitaminų. Ar tai itesa?

gabija

2015-10-21 08:10

sveiki.gal kas zinote daugiau apie meslagribi.ar jis tikrai padeda.

Marina

2015-10-20 05:10

Lineta,ko gero tai ne tavo vyras parase,nes visu ir vyru ir moteru yra labai panasios istorijos ir vienas likimas,jei su liga nekovosi,tai ji progersuos,sunkiausia yra tai,kad tai bandimai kovot vienai paprastai baigesi gan liudnai,Taip- cia yra liga dvasine su kuniskom pasekmem.Jei tu suvoki savo problema,tai cia yra nemazai patarimu kur tau kreiptis.SEKMES.Alkoholike Marina/ir nebijau to zodzio/

Ineta

2015-10-18 11:10

zinot po menesio mano vyras nustojo gert ir negeria jau 6diena,bet vargu ar tai jis nustojo.sekmadienis man laisva- tai as visa diena prasedejau prie lovos su puodeliu arbatos ir pasakodama nesamones koks jis stiprus ir kaip jis viska istveria ir maciau kad tai kelia jo pasididziavima ,pietus taip pat nesiau i lova ir taip iki vakaro kad tik neatsikeltu ir nenueitu toliau negu wc. o dabar giriu koks jis saunuolis kad siandien negeria ir dabar patikekit as jauciuos pavargus .nezinau manau vaikus buvo lengviau auginti nei ji kas diena girti ir nors kateli kad butu uz tai padekojas. siaip dabar gyvenu su baime uz neatejusi dar vakara ar rytdiena

raima22

2015-10-18 08:10

sveiki, turim ir mes problema gerenti broli sedinti mamai ant sprando.zodziu geria diena nakti,pamiega pavalgo ir vel geria,jau yra buve keli apilepsijos priepoliai,dabar pastoviai dreba galva,tai jis sako kad jam tipo ale nervai .geria jau kokie 4 metai ,gyditis nesiruosia nes jis sveikas o jei kam ir reikia gyditis tai tik mums patiems,vagia prageria mamai nervus tampo.zodziu beviltiska padetis ,esu girdejus kad kazkur kretingoj yra moteriske kuri uzkalba nuo alkocholizmo,zmogus per kazkoki laika nustoja gert jei kas zinot tai prasau kontaktus

marius

2015-10-17 18:10

Kvieciu uzeiti i AA grupes Sviesa tinklapi sviesa.apie.lt

Marina

2015-10-17 07:10

sveiki,kaskodel vakar ne visas mano rasitas laiskelis uzsifiksavo.2dienos per NOMEDA ejo pokalbis apie alkoholikus,nors ir pagrindine tema buvo-gyvenimas su alkoholiku,ir visem zinoma isvada-reikia gyvent savo gyvenima, o ne geriancio artimo.

vaida

2015-10-16 20:10

Gal ir jūsų teisybė,vistiek neatsimins ar valgė.Tik pagalvojau gal ne taip pasigertu.Sako prieš einant į baliu reikia riebiai pavalgiti kad smarkiai nepasigertum.Kai kurie vyrai gerdami išvis nevalgo todėl labai greitai pasigeria.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių