zuikis

2015-10-31 18:10

Reikia įsidėmėti, Arnas Dubra.

zuikis

2015-10-31 18:10

Kodėl tylit? Klausaus Enyos ir žvelgiu, ar kas parašys:)

zuikis

2015-10-31 16:10

Du vienuoliai ėjo purvinu keliu ir sutiko jauną moterį, kuri niekaip negalėjo peržengti balos. Vienas vienuolis nutarė nekreipt dėmesio į moterį ir nuėjo toliau. Kitas padėjo moteriai, greit pakėlė ją ant rankų ir pernešė į kitą kelio pusę. Po to abu vienuoliai pratęsė savo kelią ir įtemptai tylėjo. Pirmasis vienuolis neiškentė ir puolė kitą žodžiais: rdquo;Tu juk žinai, kad dėl mūsų įžadų mes neturime teisės liesti moters, tai kodėl ją pakėlei ją ir nešei?rdquo; Antrasis atsakė: rdquo;Aš galėjau ją ir atgal per balą pernešt ir užmiršt apie tai, o tu iki šiol mintyse neši ją ir niekaip nepaleidirdquo;

P.Reps rdquo;Zen Flesh, Zen bonesrdquo;

zuikis

2015-10-31 15:10

Ir vėl pamiršau paminėti autorių:)) Vienas budistinis vienuolis.

zuikis

2015-10-31 15:10

Visi šie jausmai - alkis, troškulys,nerimas,pavydas, baimė, potraukis, godumas, snaudesys - yra tarsi mūsų mokytojai. Ir nereikia jais pyktintis,sau sakant: rdquo;Už ką man tai?rdquo;, geriau pasakykite:rdquo;Ačiū! Kada nors išmoksiu pamoką, o gal, geriau, padaryt tai tuoj pat, nenukeliant ateičiairdquo;.

zuikis

2015-10-31 14:10

Parašė Jevgenij Griškovec

zuikis

2015-10-31 13:10

Koks skirtumas, kiek pragyvenai - 20 ar 25, 30 ar 35, ar 40, ar dar daugiau metų - nesvarbu. Juk tau atrodo, jog gyveni jau labai seniai. Gyvenai visada. O tavo antkapyje tarp gimimo ir mirties datų bus įrėžtas brūkšnelis. Tokio pat ilgumo, kaip ir visuose kituose. Nepriklausomai nuo to, kiek pragyvenai, 20 ar 35, ar 30, ar 35... Ir žinoma, šis brūkšnelis bus daug trumpesnis už tuos žibintų šviesos spindulius, kurie taip pailgėjo ir išsikraipė tavo ašaroje. Mažytėje ašaroje, įstrigusioje tarp blakstienų.

zigfridas

2015-10-30 21:10

paskaičiau apie aitvarą. aš jam subinės cielką atimsiu, jei dar turi, žopajobas, šviesa, mat.

zigfridas

2015-10-30 21:10

otvečaju po poriadku: juozukas į mens factory atsivedė tokį vaikelį iš Lydos, kad turėjau jį permušti, tiksliau atmušti. kadangi babkių neturiu, tai teko veikti per charizmą. I DID IT. dabar juozukas gali užsiunditi pidarų saugos tarnybą, ko gero teks bėgti į Škotiją(nepergyvenkite Korke turiu chatą, babkių turiu sootvetsveno)FILOLOGĖ, arivederči, do zobaczenia!

smilga

2015-10-30 19:10

Aš tave pamačiau sutemoj,
kai jau lapkričiu dvelkė,
kai elegijų gijos
pleveno gaisruotam ore,
žiburėliai, nakties piligrimai,
keliavo per pelkę,
kurią supo pilna
atdūsių rudeninių giria,
ir man rodės tada,
jog pro liulančio kambario sienas