geraltas

2015-11-02 11:11

Nepykit moterys,bet Jus esat kvailos.Alkoholikui nieko nera svento.Uz taurele jie parduos jus,vaikus.Jie siusios baznycioj,spjaudys i dangu uz 100 gramu.Savo laiku praradau seima,vaikus.Dekui JIEMS,kad manes nepamirso.ESPERALIS,MIRTIES baime gali juos paveikti.Patikesit buvusiu alkoholiku? Jei nepatikesit manimi,Jus itikins Jusu geriantys vaikai,broliai,vyrai,zmonos.

geraltas

2015-11-02 11:11

xxxaaa,sveikinu! Niekad nevelu gyventi.Man 45 ir,manau,kad negeres 7metus,niekur nepavelavau.

geraltas

2015-11-02 10:11

as buves.Negeriau 5metus,po to 2savaites pyliau.Tai pragaras.Dabar2metus blaivus.TAI nuostabu.Jei galvojat,kad esat angelas,tai nesiskirkit.Jei esat zmogus,tada bekit nuo alkoholiko.Nedovanokit savo gyvenimo pragarui.

vida

2015-11-01 19:11

kad ir atskirai gyvenam vistiek ramybes neduoda.
bekit nuo girtuokliu kuo greiciau nekentekit kol pasensit ar vaikai uzaugs. nera prasmes.

vida

2015-11-01 19:11

2 dienas negere ir isdurniavo. vaidentis pradejo. vaikai pakviete 03 tai dabar guli psichinej. neilgam. jau 3 dienos. greit paleis musu nelaime.
vel gers kol gales okai negales vel isdurniuos. pasaka be galo.

dalia

2015-10-31 19:10

Miela Vida,labai tave uzjauciu,zinau kaip yra skaudu patirti toki bejegiskuma norint padeti artimam zmogui...
Mano mamyte mire nuo sios ligos,nors mes niekados jos nepalikom.taciau pasirodo jos noras rdquo;zudytisrdquo; buvo stipresnis uz musu rupesti.Ji gere daugeli metu,pries tai turejo kelias sirdies operacijas,buvo daug sansu isgyventi,bet pradejo vel vartoti alkocholi,tada jau istiko insultas ir taip uzgeso...
Turiu dar broli,ir jis i duobe lenda.Kol kas dar jaunas vyras,sveikata kol kas nebloga,nors jau matosi eina tuo paciu keliu kur ir mama.As nezinau kaip sustabdyti,nes kiek bandyta ir gerumu ir pykciu,nieko neklauso.
Tai baisus dalykas kai zmogus save taip zudo,o tu lieki tik bejegis...

vida

2015-10-31 18:10

baisu visiems. bet gerianciu tai nejaudina. gal jie mirties nebijo. juk daug kartu dievas siunte zenklus kad sustotu gerti bet deja niekas nesulaike tik mirtis...tegul ilsisi ramybeje amen...

aaa

2015-10-31 18:10

kaip baisu.Visi turetu susimsastyti, kas ju laukia.

vida

2015-10-31 17:10

seniai rasiau. tik me
seniai rasiau. marina, maja mane turetu prisiminti. tai buvo dejones del geriancio vyro nelaimingo gyvenimo. siandien savaite kai palaidojau vyra. jam atsisake kepenys ir inkstai. verkiau gaila buvo jo toks grazus gulejo grabe kodel toks nebuvo gyvenime.taskykit girtuokliam snukius as per daug buvau atlaidi nors paskutnius metus jau gyvenau pas mama bet kartu su juo dvidesimt astuonius. o isejus vistiek globojau susirgau depresija buvau susiradus drauga bet jis nors negere nerukke bet pasirodo myli visas kas tik pasiulo. gaila jo toks atrodo geras zmogus bet nebenoriu vel kenteti

banga

2015-10-30 21:10

O taip ,bet tie musu vyrai nelabai nori kad vaziuotume kartu , kas susije su AA,kur nors i koki nors susirinkima, ar kokia stovykla ir panasiai. Atseit nejaukiai, ne laisvai jauciasi. As ne tik apie save kalbu,sita problema jau sena ir manau ji yra opi.Nesakau ,kad visi, bet yra tokiu,Tai stai kokie tie musiskiai,issiblaiveje,issipagirioje----------tada pradeda suprasti ,kad uzpiltom akim ejo prie altoriaus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių