Roberta

2015-11-08 09:11

kai žmogui skauda dūšioj, nervų sistema išbalansuota, tai nenuostabu, kad kartais kyla pyktis ir kiti nelabai geri dalykai.bet nereikia savęs už tai smerkti labai.tiesiog , matyt, yra per sunku, negera.juk visi norėtų būti geručiai, mandagūs, bet, deja, gyvenimas visoks.tad nereikia ir pykti labai ant pavargusio, nervingo žmogaus kito, nei ant savęs...

zunda

2015-11-07 20:11

Dabar keliauju pailseti, nes iki velyvo vakaro turejau sveciu ir velniskai pavargau. Labos nakties tiems, kas dar cia ateis.

violla

2015-11-07 20:11

Nesupratau, ko užkliuvo mano buvęs kursų dėstytojas Alfredas? Tai žmogus, kurį aš labai gerbiu, už jo profesinę išmintį ir būtent, dvasios eleganciją. Psichologas. Gaila, kad jis toli nuo Lietuvos. Daug, ir daug kam, jis gyvenimo duobių yra padėjęs užlygint, ar iš jų išlipti. Šitas, dar jaunas žmogus, yra tiesiog, gražus. Visomis prasmėmis.
Aš atsiprašau, tavęs Alfredai, už tokį rdquo;kaimynordquo; vulgarumą.
Tu gi, visada suprasi--[astt]:)

violla

2015-11-07 18:11

Labanakt.

zydrune

2015-11-07 17:11

Gal kas galit parekomenduoti gera Rytu filosofijos knyga, ar skaitini, buciau labai dekinga. Jau daug metu sergu depresija, su panikos atakomis. Daznai isgyvenu baimes. Lankiausi pas psichologus , geriau Prozaka, bet viskas pagereja tik laikinai.Skaitau ivairia psichologine literatura, lankiau puse metu joga, bet isvaziavau gyventi i uzsieni, todel treniruotes nutruko. Dabar nutariau pati kazkaip bandyti lipti is sito "meslo", kuris neduoda man gyventi ir dziaugtis gyvenimu. Noriu buti sveika, noriu surasti buda, kaip nugaleti savo baimes ir depresija. Jei kas galit, patarkit ka nors gero.

guru

2015-11-07 15:11

Tai blogai,nes ar su vaistais,ar beju,ja vistiek reikia salinti.

Roberta

2015-11-07 14:11

Labai nervinuosi, tai skausmas eina į kepenis, skrandį, pečius, stuburą ir t. t. Viena išeitis-keisti požiūrį į gyvenimą, suprasti save, išmokti džiaugtis tuo, kas yra šiandien. Kas įmanoma-keisti savo gyvenime, kas tavo įtakos zonoje, o kas neįmanoma-rasti filosofinį požiūrį, kuris opadėtų nusiteikti visai kitaip.

viktoras

Kaip kovoti su skausmu, nerimu bei baime del skausmo kuris metosi po visa kuna. Metasi i gerkle, pilvo sriti, arba uzspaudzia krutine. Gydytojai padare daugybe tyrimu bet nieko nerado, dabar gydo mane antidepresantai, o skausmas kaip nepraejo taip nepraeina. Kaip kovoti su nerimu? kaip atsikratyti minciu jog tu ne fizinis o psichologinis ligonis-nes manau mintys ir sukelia panika, ko pasekoje atsiranda skausmas. gal kam irgi taip buvo? ka jus darete?

Roberta

na taip-nei leta, nei viola, nei guru, nei robis, nei vilte anei debeselis , nei filologe ir t. anei nieks nenori bešnekėti.na, nenori, tai nenori.ir niekam neįdomu, kad aš visai neblogai kylu iš tos depre.ir Jums to linkiu))

dr

tikra teisybė-jie kenkia ir piniginei, ir protui, ir kūnui. bet jei kam padeda-reikia vartoti.nors gal tai tik psichologinis poveikis.o gal ir papildo smegenis kokia trūkstama medžiaga, bet, džiugu, kai žmonės sugeba ieškoti ir rasti alternatyvų.jie stiprūs žmonės.o gal jų depresijos priežastis buvo ne medžiagų trūkumas, o psichologija, netikęs mąstymas.mąstymo nepakeisi vaistais.taip kad-kam kas padeda-tuo ir gydykimės:)ir ko čia pyktis:) nereikia nieko pirši per prievartą, nors gal ir labai norisi patarti, kai jau esi suradęs.bet, sako, gerais norais pragaras grįstas:) arba-nemėtykit perlų kiaulėms, arba -nėra didesnio blogio už peršamą gėrį:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių