Rūta

2015-11-09 14:11

As kai pacioj pradzioj, net negalejau skaityti medziagos. Paskui po puses metu apsiraminau. Susiradau kelis draugus, bendraujam. Dar ir dabar paverkiu, bet nenusiminkit, viskas bus gerai

Rūta

2015-11-09 14:11

Zieda, nezinau kaip jums, bet kol kas malonu su jumis pabendrauti. Nors nedaug bendraujam.

edita

2015-11-09 12:11

XXX,
Taip emocijos daug reiskia ypac geros:)
Kad isgysi nesakau, bet kad geriau jausiesi tikrai taip:)

Rūta

2015-11-09 11:11

Sveiki, zieda, man kai nustate liga, puse metu buvo sokas. Kai visai sunku-paverki. Bet paskui nieko, atsigavau. Susiradau zmoniu, tokio pat likimo. Darbe suzinojo pometu, isskyrus viena zmogu. Artimieji iskart suzinojo, o draugai-tik tiems pasakiau kuriems maniau reikia zinoti. Patiems artimiesiems

kriste

2015-11-09 07:11

Man atrodo svarbiausia optimizmas ir gera nuotaika. Uzvakar po apsilankymo pas daktarus ziauriai susinervinau, deka to, kita diena atsikeliau surakinta nugara ir skaudancia ranka, o vat siandien atsikeliau su tokia gera nuotaika, tokiu optimizmu, gyvenimas tesiasi. Ignoruokim sita liga

Artūras

2015-11-08 17:11

tai dar 10m palauk ir paskui nesiskusk kad nieks nebepadeda

Rūta

2015-11-08 16:11

gal reiktu pas gydytojus kreiptis?

daiva

2015-11-08 15:11

Malonu,kad atsiliepia (ne atsiranda) vis nauji likimo draugai. As pirmuosius simptomus pajutau dar mokykloje. Pirmoji, diagnozavusi mano liga, buvo mama. Ne, ji ne medike, tiesiog labai rupestinga ir gera mama. Medike, suzinojusi jos versija, pasiule isgerti Valerionu, o man liepe sportuoti, grudintis. Tuomet, pasak jos, busiu sveika. Bet... lemtingas kulverstis, netinkamas sanatorinis gydymas mane sugniuzde. As dekinga Kauno Kliniku gyd. Volkovai, kurios deka vel atsistojau. Kasmetiniai paumejimai tebelydi 13 metu. Buna, dvejinasi, aptemsta akyse(pazeistas nervas), silpna, slapinimosi sutrikimai,ypac didelis jautrumas. Taciau nenusiminkit, biciuliai, Kauno medike informavo, kad liga gali tiesiog sustoti. O serga IS zymiai daugiau zmoniu, bet jiems simptomai neryskus, todel i medikus nesikreipia. Darant skrodimus, net 80% randama IS pozymiu - pazeistas mielinas. Zmones net neitaria sirge sia liga. O kitus negalia palauzia greitai.
Linkiu visiems kuo geriausios sveikatos!

larisa

2015-11-08 14:11

gal galite parasyti kas jaucia galvos svaigima.ka vartojate.

edvardas

2015-11-08 14:11

Neskausmingas, dabar ištobulėję adatos, kurių dėka tarp stuburo slankstelių pasiekiamas kanalas, ir paimamas smegenų skystis. Tai trunka ne ilgiau 5 - 10 min. Tada reikia kelias valandas pagulėti nesikeliant. Visa kita pasako skystį imantys medikai. Ilgokai trunka paties smegenų skysčio ( likvoro) ištyrimas/ analizė. Tiek mano įspūdžių / atminties.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių